Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stale si hlada nove zeny

Príspevok v téme: Stale si hlada nove zeny
stanullka

Dobry vecer.Cez internet som spoznala muza.Dobre sme si rozumeli,pisali sme si isty cas a sam mi navrhol:rande naslepo.Obaja sme hladali vazny vztah.Stretli sme sa a sympatie boli obojstranne.Povedal mi,ze sa mu velmi pacim,pritahujem ho.Presedeli sme spolu hodiny,mali sme sa stale o com rozpravat,rozumeli sme si.Uz tam ma tak automaticky chytil za ruku.Bol ma vyprevadit k domu.Cestou sme sa drzali za ruky, objimal ma.Padli bozky medzi nami.On sa vyjadril,ze ma o mna vazny zaujem.Pisal mi.Volal.Ja jemu tiez.Mali sme sa vcera vecer znova stretnut.Pisal,ze nieco predtym este ma,ale zeby to mal stihat.Cez den mi vsak napisal,ze mu to nevychadza,chcel sa stretnut dnes,ale to zas mne nevyhovovalo.
A o co ide?Ja som citila,ze vcera mal asi stretnutie s inou zenou.Naozaj vam to neviem vysvetlit,ale bol to tak silny pocit,tusenie.Velmi silny pocit som mala,ze je s inou zenou.Tak som sa na tej soc.sieti,kde sme sa spoznali,pod inym menom prihlasila a pozerala som,ci tam je prihlaseny.Nebol. Prihlasil sa tam az okolo 23h.Dovtedy mi ani sms nepisal,ale ked sa prihlasil na internet,uz mi zacal aj sms posielat na mobil.Inokedy mi vsak pise stale.Takze bol asi naozaj s inou zenou,preto mi ani sms nepisal a ani na internete nebol.Casovo to zodpovedalo aj nasmu prvemu stretnutiu,ked sme boli spolu my dvaja na nasom rande vonku.A ked som si ho tam klikala pod tym inym menom-musel to asi vidiet,lebo mi hned napisal a oslovil ma.Tak som mu odpisala,ale nepriznala som sa mu,ze som to ja.Pisal mi,ze hlada vazny vztah.Pytal sa,co tam hladam ja a kolko mam rokov,aku mam pracu,ci mam priatela-deti,a tak dalej.Tak som hrala jeho hru-bola som zvedava,co bude nasledovat dalej.Pytal sa ma,ci som sa uz odtial s niekym stretla?Napisala som mu,ze ano,ze som si myslela,ze sme si padli do oka,rozumieme si,ze nieco z toho bude-ale ze to ohladne zien hral na viac stran.Pytala som sa ho na to iste.Napisal mi,ze mal tiez stretnutie,ale ze to nevyslo,inak by sa venoval teraz jej a nepisal by mne.Pisal,ze nema nikoho,ze si hlada vazny vztah.Pytala som sa,vcom bol problem,ked mu nevyslo to rande?Napisal,ze ona sa mu pacila,ale on jej asi nie,lebo sa odvtedy odmlcala,vobec mu nepise.
Pytal sa ma,ci sa zoznamime?Ja som mu napisala,ze nieje moj typ a odhlasila som sa.
A dnes rano mi uz pisal zalubene sms.Ja nanho nereagujem.Poobede mi pisal,ze ci sa nanho hnevam?
Som ticho.Mam v telefone aj odfotenu tu vcerajsiu nasu konverzaciu,kde mi pisal,ze si hlada znamost,vazny vztah,ako mu rande nevyslo a preto si hlada dalej priatelku. Co mi radite spravit?Stale mi pise a ze nechape,co sa deje,preco som ticho,preco mu uz nepisem?
Ked si predstavim,ako sme mali rande,ako mi vravel,ze ma o mna vazny zaujem,ako sa mu pacim,ze ma chce za priatelku a hned o 2.dni randi s inou,bali cez internet ine zeny,je mi z neho naozaj zle.
Co by ste robili vy na mojom mieste?

Lollka

To su ti dnesni internetovi namotavaci, uplne typicke pre dnesnych chlapov. A stretnes ich bohuzial nielen na pokeci ale aj na normalnych zoznamkach kde sa tvaria ze hladaju vazny vztah. Skusaju to na kazdu a kludne si zacnu aj par vztahov naraz. Urobila si dobre ze si dala na intuiciu a preklepla ho hned na zaciatku, inak sa ti mohlo stat to co mne v minulosti ze som mala par mesacny vztah s chlapom s ktorym sme si skvele rozumeli, mali spolocne zaluby, hovoril mi, ze na mna cakal cely zivot a kde som bola tak dlho. A po tych par mesiacoch som zistila ze ma pararelny vztah s druhou ktoru tiez spoznal na tej istej zoznamke. Ja som mala podozrenie uz predtym ale nechala som to tak, hovorila som si ze ak ma klame tak to raz aj tak vyjde najavo. Aj vyslo len som s nim zbytocne stratila par mesiacov zivota. Ty si to urobila rozhodne rozumnejsie a usetrila si zlomene srdce i strateny cas.

AjTaktoToChodi

Na tvojom mieste by som mu napísala, že už nemáš záujem, že si našla niekoho iného nech mu trošku klesne ego. Určite mu nehovor pravý dovod, že si mu písala z iného nicku, iba by si sa zbytočne zhodila.
V dnešnej dobe ti chlapi /týka sa to aj žien/ nakecajú ako ťa lúbia, milujú, chcú byť len s tebou ... Ale nie každý to myslí vážne.
A hlavne čo čakáš od pokecu ? Však tam v dnešnej dobe už nikto normálny nechodí....
Od tohto chlapa ruky preč, keď vyvoláva von hocijakú bez fotky, starý mládenec ....

stanullka

tweetie,ja uplne suhlasim s tym,co si napisala.Tiez som rovnaka.Pozyval ma von este aj iny muz,a ja som ho proste odmietla.Lebo som to brala tak,ze s tymto zaciname uz nieco budovat.Teraz po tomto,co sa stalo,sa na neho divam uz uplne inak.Urcite uz nie mat s nim vztah.

stanullka

BJ_2, dakujem ti za tvoj nazor.Ano,mas pravdu.Aj pre mna to bolo asi vsetko prirychle.
LAXMI,on sa vraj v januari t.r. rozisiel s ex.Ja som sama ovela dlhsie.

tweetie

Ja sa tiez len divim, ake sme my zeny naivne.
Chapem, ze sa poznaju kratko, ale ked si to prehodim na moje zmyslanie: raz ked dam niekomu uz pusu a nemyslim pusu na lice na rozlucenie (co tiez by som si dobre rozmyslela, s kym by som sa takto zdravila), tak s tym clovekom pocitam, cize u mna neprichadza do uvahy, ze by som si zacinala vtom case i s dalsimi a to iste ocakavam aj od dotycneho. Ak sa tak nechova, tak takeho budem povazovat len za kamarata, ale potom nech ma nehladka po ruke a nesnazi sa ma bozkavat.
Osobne ja napr. neuznavam chlapa, kt. ma bali a sucasne to skusa na x-dalsich. U mna taky chlap straca automaticky akukolvek hodnotu, a aj keby sa mi pacil, tak je v mojej hlave automaticky zablokovany, a nech si ide za tymi dalsimi, maximalne by som ho videla len ako kamarata - suknickara.

A spat k autorke: podla mojho nazoru je to hajzlik, a mozno by som sa zahrala - uz len zo zvedavosti na jeho reakciu: a sice ta tvoja kamoska, co sa tiez prihlasovala, tak nech sa s nim stretne a nech sa tvari, ze ma zaujem o 2.stretko, pricom nasledne pred naplanovanym 2.stretkom tvojej kamosky s tym dotycnym ho akoze nahodne stretnes tesne pred tym druhym stretkom, podotykam neopust miesto ich stretnutia (kde sa ma stretnut s tou kamoskou) a podus ho :) a ci pride kamoska a dorazis ho alebo nie, to uz necham na tvoju a kamaratkinu vynaliezavost :).

Sice takym hajzlikom mozno ani nedojde, ze existuje nieco ako vycitky svedomia napr. i z pocitu, ze oblbuje viacere naraz, kedze predpokladam, ze takito hajzlici maju svedomie natrvalo vypnute a uplne inak nastavene hodnoty :)

Inynick

Ahoj tiež som spravila niečo podobné ako ty. S priateľom sme sa rozišli a po čase to chcel dať dokopy tak sme sa aj dokopy dali, ale tiež som mala také podozrenie že rieši aj iné ženské. Tak som si vytvorila falošné konto, a tak nenápadne som napísala na jednu stránku že som v tom meste tam a tam ( kde pracoval môj ex) a že tam nikoho nepoznám že by som s niekým zašla na kávu pokecať zoznámiť sa atď... No a čuduj sa svete chytil sa ako mucha na lep, hneď začal písať dohodli sa aj na stretku no a dvakrát som sa ho pýtala či má priateľku tak vravel že nie... Tak sa zrútili všetky moje ilúzie :D samozrejme už som mu veriť nemohla aj keď išlo len akože o priateľské stretnutie, no mne sám zakazoval sa stretávať ešte aj s kamarátmi, ktorých on tiez poznal. Takze toto by som mu fakt netolerovala aby sa šiel zoznámiť s cudzou ženou keď ma vztah. Už keď je tam takto narušená dôvera, tak to nemá zmysel ťahať. Podľa mňa už keď toto robí na začiatku nieje to chlap pre teba, teda nieje taký akého by si chcela