Stale si hlada nove zeny

Príspevok v téme: Stale si hlada nove zeny
stanullka

Dobry vecer.Cez internet som spoznala muza.Dobre sme si rozumeli,pisali sme si isty cas a sam mi navrhol:rande naslepo.Obaja sme hladali vazny vztah.Stretli sme sa a sympatie boli obojstranne.Povedal mi,ze sa mu velmi pacim,pritahujem ho.Presedeli sme spolu hodiny,mali sme sa stale o com rozpravat,rozumeli sme si.Uz tam ma tak automaticky chytil za ruku.Bol ma vyprevadit k domu.Cestou sme sa drzali za ruky, objimal ma.Padli bozky medzi nami.On sa vyjadril,ze ma o mna vazny zaujem.Pisal mi.Volal.Ja jemu tiez.Mali sme sa vcera vecer znova stretnut.Pisal,ze nieco predtym este ma,ale zeby to mal stihat.Cez den mi vsak napisal,ze mu to nevychadza,chcel sa stretnut dnes,ale to zas mne nevyhovovalo.
A o co ide?Ja som citila,ze vcera mal asi stretnutie s inou zenou.Naozaj vam to neviem vysvetlit,ale bol to tak silny pocit,tusenie.Velmi silny pocit som mala,ze je s inou zenou.Tak som sa na tej soc.sieti,kde sme sa spoznali,pod inym menom prihlasila a pozerala som,ci tam je prihlaseny.Nebol. Prihlasil sa tam az okolo 23h.Dovtedy mi ani sms nepisal,ale ked sa prihlasil na internet,uz mi zacal aj sms posielat na mobil.Inokedy mi vsak pise stale.Takze bol asi naozaj s inou zenou,preto mi ani sms nepisal a ani na internete nebol.Casovo to zodpovedalo aj nasmu prvemu stretnutiu,ked sme boli spolu my dvaja na nasom rande vonku.A ked som si ho tam klikala pod tym inym menom-musel to asi vidiet,lebo mi hned napisal a oslovil ma.Tak som mu odpisala,ale nepriznala som sa mu,ze som to ja.Pisal mi,ze hlada vazny vztah.Pytal sa,co tam hladam ja a kolko mam rokov,aku mam pracu,ci mam priatela-deti,a tak dalej.Tak som hrala jeho hru-bola som zvedava,co bude nasledovat dalej.Pytal sa ma,ci som sa uz odtial s niekym stretla?Napisala som mu,ze ano,ze som si myslela,ze sme si padli do oka,rozumieme si,ze nieco z toho bude-ale ze to ohladne zien hral na viac stran.Pytala som sa ho na to iste.Napisal mi,ze mal tiez stretnutie,ale ze to nevyslo,inak by sa venoval teraz jej a nepisal by mne.Pisal,ze nema nikoho,ze si hlada vazny vztah.Pytala som sa,vcom bol problem,ked mu nevyslo to rande?Napisal,ze ona sa mu pacila,ale on jej asi nie,lebo sa odvtedy odmlcala,vobec mu nepise.
Pytal sa ma,ci sa zoznamime?Ja som mu napisala,ze nieje moj typ a odhlasila som sa.
A dnes rano mi uz pisal zalubene sms.Ja nanho nereagujem.Poobede mi pisal,ze ci sa nanho hnevam?
Som ticho.Mam v telefone aj odfotenu tu vcerajsiu nasu konverzaciu,kde mi pisal,ze si hlada znamost,vazny vztah,ako mu rande nevyslo a preto si hlada dalej priatelku. Co mi radite spravit?Stale mi pise a ze nechape,co sa deje,preco som ticho,preco mu uz nepisem?
Ked si predstavim,ako sme mali rande,ako mi vravel,ze ma o mna vazny zaujem,ako sa mu pacim,ze ma chce za priatelku a hned o 2.dni randi s inou,bali cez internet ine zeny,je mi z neho naozaj zle.
Co by ste robili vy na mojom mieste?

LAXMI

Muzi su preto muzmi, lebo sa vedia rozhodnut. No niektori nie su. Chyba im schopnost vediet, co chcu, zvolit si to a drzat sa toho. Pravy muz, akeho chcu zeny po svojom boku, si vie vybrat. On si ta nevybral a podla mojho nazoru, si ziadnu nie je schopny vybrat. Mozno ani nechce, lebo ma doma priatelku, alebo aj manzelku.

BJ_2

Cau, napisem Ti aj moj nazor.

Ak uz padli bozky, tak urcite nemal hladat druhu, uz to mal tahat s Tebou. Robil si zjavne bokovky, lebo v dnesnej dobe sa vztahy, hlavne na zaciatku rozpadaju lahko, neda sa verit nicomu a muz potom pride vzdy o napriklad mesiac, alebo dva, uchadza mu zivot. Tak si robi "poistky". Co ale nieje rozhodne dobre. Proste tomu este neveril, ze by si bola prava, alebo ze by to vyslo. Tazko povedat ci je to dobre, alebo zle, neda sa hned povedat o nom, ze je internetovy balic a nevernik. Len proste neveri vztahu, kym uz neprebieha dlhsie, na zaciatku moze hladat este dalsiu, keby nevysla prva, aby mal nahradu. A potom si jednu vybrat.

V kazdom pripade, ak uz padla pusa, tak by to nemal robit. To je moj nazor. Ale i tak si myslim, ze pusa po prvom rande by nemala padnut, je to prirychlo. To je problem dnesnych vztahov, ze chyba zamilovanost, snivat o dotycnej pol roka, a potom padne prva pusa, ten magicky moment. Dnesne vztahy nemaju ziadne korene,a tak, sa aj rychlo zbortia. Su rychle, mechanicke, len aby clovek niekoho mal... ale nemaju ziadne korene. Osobne by som dal ruky prec od muza, co uz po prvom stretku, ked predtym ste sa vobec nepoznali, tlaci do takych zalezitosti, ako drzanie sa za ruky alebo pusa. To nemoze fungovat.
A kde je zamilovanost? To krasne obdobie... ???
Chyba mi tam zamilovanost. Toto je mechanicke, ako na beziacom pase. Najprv sa spoznavat, len travit cas... az potom prva pusa. A drzanie sa za ruky. Ked sa drzite za ruky, uz spolu chodite, uz je to urcite za tou hranicou. Toto bolo prirychle.

stanullka

Trp.Nikde som tu o sebe nepisala,ze som idealna.To nie je asi nik z ludi.Opisala som iba realny stav.Urcite mam aj ja vela chyb.

alicaalica.Dakujem ti za prispevok.Chapem a rozumiem.A iba ta moja intuicia ma vtedy podnietila k tomu dalsiemu kontu.Ale ako som pisala-uz na tom novom konte ma balil,chcel sa zoznamit a pozyval ma na stretnutie von.Aj kamaratku hned oslovil a to iste.

alicaalica

ahoj, viem si predstaviť čo prežívaš...
jednoducho ste sa stretli, iskry preleteli a ty potrebuješ od muža taký ten commitment, že si jediná a žiadna iná, len sa na to pozri aj tak, že ešte to nie je vzťah, muž tiež zvažuje s kým pôjde do vzťahu, aj my ženy si vyberáme, len prirodzene sme typy čo ked si vyberú jedného, amen, už nikto, muži sú ale naprogramovaní inak, preto ja by som z toho nerobila vedu a koniec sveta, navyše ty nemáš dôkaz, je to intuícia, on môže riešiť aj niečo iné ako iné ženy, len ťa nechce možno zaťažovať tým, čiže spomaľ vo vytváraní záverov, zľahči tú ťažobu vo vzduchu, nerobí to dobre nikomu, užívaj si stretnutia, ale ešte to neber že je jediný muž na svete, však si vyberaj, pozoruj, aký je a tak, to nejde po jednom stretnutí, daj mu najavo že aj ty máš nejaký štandard a neoddáš sa niekomu hned, určite mu odpovedaj, keby si ho nezaujala, ver mi, že by ti nepísal, mnohí muži sa vykašľú aj do toho investovať a lovia dalej, on sa ale zaujíma, je trpezlivý...odvážny, čiže vysvetli mu, čo sa deje, len nie že si riešila iný nick, jednoducho že si sa necítila dobre atd atd...pokračuj s ním dalej, spoznávajte sa, potom urob závery...to je moja rada

stanullka

Trp.Ak by som mu nevyhovovala,tak by sa odmlcal.Ale on mi stale vypisuje.Zaujima sa.On navrhoval dalsie nase stretnutia.Bolo to rande naslepo-aj ked sme si isty cas pisali,tak sme sa nevideli.Boli sme dohodnuti-ze ak tam sympatie,pritazlivost nebudu,budeme k sebe uprimni a povieme si to rovno,aby sme zbytocne nestracali cas.Na stretnuti mi sam povedal,ze ja sa mu pacim velmi,ze som krasna,pritazliva,stale ma chytal za ruku,hladkal ma,vonku ma dezal za ruky,objimal,hladkal ma,pobozkal.On sam mi povedal,ze co ja vidim na nom,ze on si uvedomuje,ze nie je ziadny model.Myslim,ze som normalna zena.Mam pracu,vlastne byvanie,vysoku skolu,mam zaujmy a zijem aktivne,viem varit,som pracovita,mila.

Larrah

trp Gentleman to je taky chlap, ktory nie je zbabelec, ale vie jemne, citlivo, pritom narovinu povedat pravdu. Tento tu je obycajny trapny debilko, akych je na pokeci x. Proste si chce uzit, tak to hra na vsetky strany, uzije si a pojde dalej, to je tak tazke pochopit? OMG

Larrah

WTF. Whisper tebe troska cukaju nervy, daj si caj na ukludnenie. A ty moja mila zakladatelka, si si myslela, ze na pokeci natrafis na nejakeho gentlemana? No, radsej som ticho. Na tvojom mieste by som bola svina, napis mu, dajte si stretko a ked tam pride, usmej sa a povedz, ze ti uz ani volat nemusi. Otocka, dovi. Ja len rozmyslam, kde sa v dnesnej dobe stratila uprimnost, zmysel pre cest u chlapov? Este len s niekym zacinam a uz si hladam ine samice. GRC