Stale si hlada nove zeny

Príspevok v téme: Stale si hlada nove zeny
stanullka

Dobry vecer.Cez internet som spoznala muza.Dobre sme si rozumeli,pisali sme si isty cas a sam mi navrhol:rande naslepo.Obaja sme hladali vazny vztah.Stretli sme sa a sympatie boli obojstranne.Povedal mi,ze sa mu velmi pacim,pritahujem ho.Presedeli sme spolu hodiny,mali sme sa stale o com rozpravat,rozumeli sme si.Uz tam ma tak automaticky chytil za ruku.Bol ma vyprevadit k domu.Cestou sme sa drzali za ruky, objimal ma.Padli bozky medzi nami.On sa vyjadril,ze ma o mna vazny zaujem.Pisal mi.Volal.Ja jemu tiez.Mali sme sa vcera vecer znova stretnut.Pisal,ze nieco predtym este ma,ale zeby to mal stihat.Cez den mi vsak napisal,ze mu to nevychadza,chcel sa stretnut dnes,ale to zas mne nevyhovovalo.
A o co ide?Ja som citila,ze vcera mal asi stretnutie s inou zenou.Naozaj vam to neviem vysvetlit,ale bol to tak silny pocit,tusenie.Velmi silny pocit som mala,ze je s inou zenou.Tak som sa na tej soc.sieti,kde sme sa spoznali,pod inym menom prihlasila a pozerala som,ci tam je prihlaseny.Nebol. Prihlasil sa tam az okolo 23h.Dovtedy mi ani sms nepisal,ale ked sa prihlasil na internet,uz mi zacal aj sms posielat na mobil.Inokedy mi vsak pise stale.Takze bol asi naozaj s inou zenou,preto mi ani sms nepisal a ani na internete nebol.Casovo to zodpovedalo aj nasmu prvemu stretnutiu,ked sme boli spolu my dvaja na nasom rande vonku.A ked som si ho tam klikala pod tym inym menom-musel to asi vidiet,lebo mi hned napisal a oslovil ma.Tak som mu odpisala,ale nepriznala som sa mu,ze som to ja.Pisal mi,ze hlada vazny vztah.Pytal sa,co tam hladam ja a kolko mam rokov,aku mam pracu,ci mam priatela-deti,a tak dalej.Tak som hrala jeho hru-bola som zvedava,co bude nasledovat dalej.Pytal sa ma,ci som sa uz odtial s niekym stretla?Napisala som mu,ze ano,ze som si myslela,ze sme si padli do oka,rozumieme si,ze nieco z toho bude-ale ze to ohladne zien hral na viac stran.Pytala som sa ho na to iste.Napisal mi,ze mal tiez stretnutie,ale ze to nevyslo,inak by sa venoval teraz jej a nepisal by mne.Pisal,ze nema nikoho,ze si hlada vazny vztah.Pytala som sa,vcom bol problem,ked mu nevyslo to rande?Napisal,ze ona sa mu pacila,ale on jej asi nie,lebo sa odvtedy odmlcala,vobec mu nepise.
Pytal sa ma,ci sa zoznamime?Ja som mu napisala,ze nieje moj typ a odhlasila som sa.
A dnes rano mi uz pisal zalubene sms.Ja nanho nereagujem.Poobede mi pisal,ze ci sa nanho hnevam?
Som ticho.Mam v telefone aj odfotenu tu vcerajsiu nasu konverzaciu,kde mi pisal,ze si hlada znamost,vazny vztah,ako mu rande nevyslo a preto si hlada dalej priatelku. Co mi radite spravit?Stale mi pise a ze nechape,co sa deje,preco som ticho,preco mu uz nepisem?
Ked si predstavim,ako sme mali rande,ako mi vravel,ze ma o mna vazny zaujem,ako sa mu pacim,ze ma chce za priatelku a hned o 2.dni randi s inou,bali cez internet ine zeny,je mi z neho naozaj zle.
Co by ste robili vy na mojom mieste?

trp

Vzyera byt strasne jesitna a on je gentleman, tak jej to do oci urcite nepovie, ze nie je idealna, lebo by sa hned ydula, mozno aj hystericky zachvat chytila.

LAXMI

A nebolo by dobre povedat jej, ze mu nie uplne vyhovuje a v com mu nevyhovuje? Lebo takto si ju drzi ako poistku, ak by to lepsie nenasiel, co je znak chrapuna. Mohla by byt stastna s muzom, ktoremu by vyhovovala.

Povedz mu to, ze nie je to, co si hladala, lebo si hlada ine zeny. Takto si mysli aky je borec a ako dokaze zeny klamat. Proste robi z nich a z teba hlupane. Takze mu pekne povedz, ze ziadny borec nie je a ty nie si ziadna hlupana. Mohol mat fajn, normalnu zenu, ale kto prebera....

Katrina56

Čo je skvelý muž Dr Ogudu. On splnil môj sen. Chceli by ste ho kontaktovať na adrese Drogudutemple@aol.com, aby ste boli medzi toľkými ľuďmi, ktorým pomohol, ktorí chválili jeho dobrú prácu? Volám sa Katrina. Viem, že mnohí muži alebo ženy, ktorí čítajú toto svedectvo, chcú dostať svoje bývalé späť, alebo hľadajú pomoc v kúzelnom koliesku. To je veľmi dôležité pre každého z vás. Pokúste sa kontaktovať Dr Ogudu, aby vám pomohol, pretože je skvelým kúzelníkom. Prvýkrát mi priviedol späť len 4 dni po tom, ako som ho kontaktoval. To je dôvod, prečo som tak šťastný. Nesplnil ste žiadnu kúzelnú kariéru tak, ako je, jeho e-mailom je Drogudutemple@aol.com. Obráťte sa na neho, ak potrebujete niektorú z nasledujúcich možností:
1) Ak chcete, aby váš bývalý manžel späť.
(2) ak máte vždy zlé sny.
(3) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii.
(4) Chcete, aby ženy / muži bežali po vás.
(5) Ak chcete mať dieťa.
(6) Chcete byť duchovne chránení.
(7) Chcete, aby váš manžel / manželka bola vaša navždy.
(8) Ak chcete, aby váš partner miloval viac.
(9) Bylinná starostlivosť
10) Pomôžte ľudí dostať z väzenia
11) Ak chcete, aby niekto vždy o vás premýšľal.
12) Kúzlo pomsty.
13) Kúzlo peňazí / lotérie.
pošlite e-mail na adresu DROGUDUTEMPLE@AOL.COM

stanullka

Odradza ma povedat mu celu pravdu iba to,ze ho v jeho spravani iba zdokonalim.Ze si bude davat vacsi pozor,bude viac rafinovany,aby uz nerobil chyby,ake urobil napriklad pri mne.A zas na to doplatia len zeny.. Takto maju rovnako ako ja sancu-tiez zistit,co je zac.

stanullka

nahnevanaslecna-ahoj.Mas pravdu.Ja uz tiez prestavam verit,ze existuje este nejaky normalny muz.Toto co dnes muzi bezne vyvadzaju-pocuvam aj od mojich kamosiek.Dokonca som to-co sa mi stalo, hovorila mojej najlepsej kamaratke.Tak si tam zalozila tiez svoj profil-aby si ho tam pozrela-jeho profil aj fotografie-a hned v momente pisal uz aj jej.Neuveritelne.Ktorakolvek si ho len pozera (s fotografiou,alebo bez nej)-hned jej uz pise..

Trp-ja som v mojom druhom profile fotografiu nemala,on ju tam ma.Dokonca tam ma 2.profily,o ktorych viem.A moj profil-cez ktory som mu pisala,bol vyplneny uplne inak ako moj povodny,zmenila som si tam o sebe vsetky udaje (vek,farbu vlasov,oci,vahu,vysku)-aby ani len netusil,ze som to ja.A pisala som narocky aj uplne inym stylom,aby nemal podozrenie,ze ma moze vobec poznat.

trp

On chcel asi len zistit, ci ty uz nechodis na pokec a nehladas si nejakych inych muzov a tvaril sa, ze nevie, ze si to ty. Musel sa v tebe dost sklamat.

nahnevanaslecna

ahoj stanka ja ta uplne chapem...dnes si najst partnera je hotova katastrofa s niekym sa zoznaamis a on stale randi a vypisuje druhym babam ...ja uz ani neverim ze dnes sa da najst normalny partner... normalne sa zmierujem s tym ze ostanem sama... zda sa mi ze muzi si stale drzia zadne vratka keby nieco aby mali po ruke aj nejaku druhu..ako jeden moj znamy je zasnubeny a vypisuje si na pokeci a chodi na sexstretka...hroza

stanullka

SomIdiot-dakujem ti.Este neviem,co mu mam napisat.Zas mi pisal.. Poviem mu to-a pri dalsich zenach si bude davat iba vacsi pozor,vyvaruje sa chyb-ako pri mne,stane sa sikovnejsim v klamani,namotavani..
LAXMI-to nieje o tom,ze cakam,ze po 1.rande mi bude verny,alebo,ze cakam svadbu.Ale ma 37.rokov,mal by uz mat rozum.Vediet-co chce.Ak sa potrebuje vyburit-kludne.Ale ja som hladala (co mi tvrdil aj on)-vazny vztah.Preto nechcem stracat cas s niekym,kto potrebuje mat kazdy druhy den rande s inymi zenami,pisat kazdej a pozyvat ich von.