Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Caj na ocistenie hrubeho creva

Príspevok v téme: Caj na ocistenie hrubeho creva
Zuzka52

Dobry den, prosim vas ak by ste mi vedeli poradit, aky caje alebo byliny pomahaju na ocistenie hrubeho creva? Lebo mam v poslednej dobe dost problematicku plet, vsade sama vyrazka a som vo veku kedy by uz vyrazky mali byt davno prec. Mam s tym problem stale uz cez pubertu som bola sama vyrazka, ale mam pocit ze teraz sa to zhorsuje. Cez leto nic, ale teraz na jesen a zimu je to hrozne. Od kamosky co sa do tohto viac vyzna som sa dozvedela ze to moze byt problem s travenim - zaludok, kyseliny atd. Ale vraj aj z hrubeho creva. Nasla som si par clankov na to kedy zacat s detoxikaciou hrub. c. a vsetky body sedeli na mna okrem stolice. Tak by som to chcela riesit radsej bylinkami alebo cajom, nechcem hned rozne tabletky brat. Dakujem vopred za pomoc

Zuzka52

Kycera: to myslis vazne, ze treba taketo diety popri tom? Ja som myslela ze normalne zachovam stravu iba s tym pecivom nieco spravim a k tomu tu mineralku davkovat. Tak to neviem ci sa do tohto pustim.. ja moc bez masa nefungujem(myslim kuracieho) a hladovku drzat nechcem..mam co robit aby som si udrzala zdravou stravou svoju aj tak uz nizku hmotnost...

Marosko-n

Overené , na ráno , na lačno 0,4-0,5L GGW liečivej vody a je to ! Hrubé črevo sa vyslzí , očistí sa a nikdy neni zápcha ani hnačka !

Kycera

Zuzka,
nemáš začo. : ) Predtým ako sa dáš na Šaraticu mala by si aspoň týždeň vylúčiť z jedálnička mäso a mliečne výrobky, to platí aj na čas, kedy ju začneš piť .Očistu si naplánuj na víkend, bo nevieš ako budeš reagovať. Viac - - menej by si mala držať hladovku, príp. len mixované zeleninové jedlá, šťavy a veľa, veľa Šaratice. Potom postupne prejsť na tuhú stravu. A miesto na WC si rezervuj pre seba.
Lepok obsahujú nielen obilniny : jačmeň, raž, pšenica, ovos, ale aj omáčky, pivo,...
Zníž aj príjem cukru a tuku, malo by to zabrať.

Zuzka52

Kycera : dakujem, predsa len vyskusam radsej na zaciatok tu saraticu a vylucim lepok a uvidim ako na tom budem..keby nezaberalo aj po dlhsej dobe tak sa asi pravdepodobne rozhodnem pre tu sol..:)

Zuzka52

Cliattsi: tak poporiadku.. nie akne ako akne ze by som bola obsypana hnisavymi vyrazkami.. normalne vyrazky pupienky alebo ako to mam nazvat co sa bezne vytlacaju. Ked sa mi zacne robit niekde tak ma tam boli to miesto., na nechtoch nemam ziadne ciarky, nechty mi rastu rychlo a su pevne a pekne (vyzeraju zdravo), hambliva neviem ci som, normalne ako kazdy clovek asi ale neviem ako to bolo myslene takze neviem moc odpovedat ale nemam problem byt normalne v spolocnosti zapojit sa do rozhovoru ak mas na mysli to., na svetlo citliva niesom (iba ak je tma a niekto zazne silne svetla tak to iba prizmurim oci a je mi to chvilu neprijemne ale inak nie, na chlad niesom podla mna ale tak niekedy mam take stavy ze je mi stale zima a tak, ale to len cez zimu.(neviem ako to bolo inak myslene), BMI neviem ci mam nizke ale moze byt lebo mam 165cm a cca 50kg a mam taku stihlu postavu, nesikovna to tiez neviem ale casto mi vsetko pada z ruk, a samotarsky typ cloveka niesom urcite to viem...

Kycera

Cliattsi,
ahoj! : )
Nie a ani Tebe ju neodporúčam. Naštuduj si to a pochopíš prečo. Ono tieto cviky musíš ovládať dopredu a tiež aspoň týždeň pripraviť telo na detox. Na očistu sa používa Glauberova soľ. A hlavne robiť to opatrne, pretože sa môže dostaviť alergická reakcia. Ja som takú mala hneď po prvom pohári.

Cliattsi

Zdtavim Kycera.
Mne sa.ta.crevna sprcha.nepozdava a varuju pred nou aj odbornici. Tak radsej Šankprakšalanu. Inak-skúšala si to už?