Imunita

KAPACITOR

Vážený zadávateľ témy.
Ja by som začal s vnútorným užívaním probiotík aby sa zvýšila stráviteľnosť živín hlavne v tenkom čreve, čo priamo súvisí aj z imunitou organizmu. Ak nenastane do 14 dní zlepšenie, vyskúšal by som stravovanie podľa krvnej skupiny s postupným zaraďovaním prospešného jedla (cca.80%-tný podiel) do jedálnička. Jedlo zabezpečí dobrú stráviteľnosť s dobrými biochemickými reakciami v organizme, aby strava bola prospešná pre celú látkovú výmenu v organizme aj pri krvnom metabolizme / krvotvorbe. Odporúčam nezabudnúť na dostatočný a pravidelný prísun tekutín (hlavne "čistá" voda). Denný pitný režim = 0,2l ovocná šťava alebo džus + 0,1l minerálky + 3,0l čistá voda.

Prajem veľa šťastia !

Klara154

To si dost neskoro zacala sa tomu venovat, ale chapem, pokial sa clovek nestretne s problemami tak casto to zlahcuje. Chapem to lebo viacej takych ludi mam vo svojom okoli. Ale tak moja rodina nastastie uz chape ze je zaklad byt fit. Som im aj na Vianoce pokupovala Wobenzym, nech maju zasobu, aj nasim aj svokrovcom a domov kupujem pravidelne. Takze mam srdce na mieste.

barborica

Jk teraz najmä je mať imunitu v poriadku základ. Pred rokmi som tomu nevenovala ani ja nejakú veľkú pozornosť, ale všetko sa časom zmenilo, veľa vecí som prehodnotila a uvedomila som si, že telo sa samé nevysporiada s chrípkovým obdobím, s covidom a všetkým, čo nás stretáva.

miacha

KLARA154

Jasné, že nie je lebo keď je imunita oslabená, tak všetky problémy sa na nás dokážu lepiť a to nie je vôbec dobré, príjemné.
A najmä čím človek má vyšší vek tak je fakt, že všetko horšie prežíva :/

Klara154

Jk ono v ziadnom veku nie je sranda mat oslabenu imunitu a potom celit roznym zdravotnym problemom, najma casto sa to potom zvykne kopit.

Jk7991

Moja mamka (50rokov) dlho užívala rozne výživové doplnky a nepomohlo nič z toho jedine wobenzym. Zlepšila sa náchylnosť na ochorenia na minimum.

nikola.stein

Jofin je to hlavne o tej prevencii by som povedala, keď sa pravidelne hýbeme, posilňujeme imunitu, tak sa ničoho nemusím báť, len sedavý životný štýl veru nepomáha aby bolo všetko v poriadku. Ja zas mám na imunitu overený Wobenzym, vďaka tomu som sa ja dostala z mnohého nepríjemného :/

Jofin

Mne docela pomohlo na podporu imunity tieto kvapky www.joalis.sk :) Lebo som mával problémy s tým, že som bol stále chorý a tak atoto mi dosť pomohlo :) ale tak je to aj dosť o životnom štýle a strave, nie len o nejakých doplnkoch

barborica

Linda s tým mám aj ja dobrú skúsenosť. Ale všetky takéto veci treba brať dlhý čas aby to malo zmysel, aby sme videli nejaké to napredovanie :)