Prosim viem mi niekto poradit? Moja mama ma v poslednej dobe znizenu imunitu. Uz som jej nakupil rozne vyzivove doplnky, ale zda sa, ze nic nezabera. Ako jej mam pomoct?
Imunita
Treba hlavne upravit stravu, vylucit polotovary a podobne veci a brat pravidelne probiotika, imunita je v creve. Vyborne su zeleninove a ovocne stavy, s tymi ovocnymi to netreba prehanat lebo je to predsalen cukor, vyborna je kombinacia spenat, bobulove ovocie (cucoriedky, cernice) a pridat trosku zazvoru. Je to beh na dlhe trate, treba vydrzat.
tá je možno fajn ako prevencia, to je možné, ale nie som presvedčená, či by pomohla aj pri problémoch s imunitou, keď imunita rapídne klesla, respektíve jej sila :/
Doma nedame dopustit na trstinovu melasu
ano sme na tom rovnako mame evidentne rovnaky nazor na tieto veci :) ja mam dobru skusenost s Wobenzymom ked imunita staca silu a nevie si sama uz nejako pomoct vtedy musime zakrocit my a ozaj s liekmi lebo len tie maju silu a su efektivne ;)
macava lenže toto človek pochopí až keď si tým prejde.
Vtedy pochopí, že vyliečiť imunitu sa nedá zo dňa na deň, že všetko to má nejakú tú postupnosť a hlavne, že ma liečbu imunity sú potrebné lieky, lebo je rozdiel imunitu posilňovať a rozdiel ju liečiť ;)
doplnky nic nepomozu tie nemaju taku silu aby mohli vyriesit taky problem akym je imunita predsa len ked problemy s imunitou zacnu tak je potrebne zakrocit razne :)
maroško keby to bolo také jednoduché ako píšeš. Nie je to také jednoduché ani zďaleka. Áno, zmena stravy môže v niečom pomôcť, ale to nie je všetko, ak raz je už imunita nejako oslabená a narušená, tak je potrebná liečba!
Ak je fajciarka,musi prestat ihned! Treba zvysit prijem vitaminu C. Odporucam vitamin C-1000mg(1x denne,1tableta).
Zelam Skore uzdravenie!
Ahoj, ja si robím zázvorový čaj s citrónom a medom a ešte užívam imunoglukán z lekárne Dr.Max a som oveľa menej chorá ako minulý rok.
Stačí zdravo sa stravovať a mať chuť niečo zmeniť.