Imunita

vrana80

Treba hlavne upravit stravu, vylucit polotovary a podobne veci a brat pravidelne probiotika, imunita je v creve. Vyborne su zeleninove a ovocne stavy, s tymi ovocnymi to netreba prehanat lebo je to predsalen cukor, vyborna je kombinacia spenat, bobulove ovocie (cucoriedky, cernice) a pridat trosku zazvoru. Je to beh na dlhe trate, treba vydrzat.

sofkasofka

tá je možno fajn ako prevencia, to je možné, ale nie som presvedčená, či by pomohla aj pri problémoch s imunitou, keď imunita rapídne klesla, respektíve jej sila :/

macava

ano sme na tom rovnako mame evidentne rovnaky nazor na tieto veci :) ja mam dobru skusenost s Wobenzymom ked imunita staca silu a nevie si sama uz nejako pomoct vtedy musime zakrocit my a ozaj s liekmi lebo len tie maju silu a su efektivne ;)

sofkasofka

macava lenže toto človek pochopí až keď si tým prejde.
Vtedy pochopí, že vyliečiť imunitu sa nedá zo dňa na deň, že všetko to má nejakú tú postupnosť a hlavne, že ma liečbu imunity sú potrebné lieky, lebo je rozdiel imunitu posilňovať a rozdiel ju liečiť ;)

macava

doplnky nic nepomozu tie nemaju taku silu aby mohli vyriesit taky problem akym je imunita predsa len ked problemy s imunitou zacnu tak je potrebne zakrocit razne :)

sofkasofka

maroško keby to bolo také jednoduché ako píšeš. Nie je to také jednoduché ani zďaleka. Áno, zmena stravy môže v niečom pomôcť, ale to nie je všetko, ak raz je už imunita nejako oslabená a narušená, tak je potrebná liečba!

Ararat

Ak je fajciarka,musi prestat ihned! Treba zvysit prijem vitaminu C. Odporucam vitamin C-1000mg(1x denne,1tableta).
Zelam Skore uzdravenie!

lienka_1

Ahoj, ja si robím zázvorový čaj s citrónom a medom a ešte užívam imunoglukán z lekárne Dr.Max a som oveľa menej chorá ako minulý rok.