Vidia/cítia mačky duchov ?

Príspevok v téme: Vidia/cítia mačky duchov ?
Bububuuuu

Dobrý deň. Máme doma mačku (žije s nami v dome) a niekedy sa správa strašne divne. Dlhú dobu pozerá na jedno miesto napr. na stenu. Raz si pamätám, že zasyčala a utiekla preč. Pozrela som sa na to miesto a nič som nevidela. Strašne ma to vyľakalo.

Myslíte, že mačka môže vidieť alebo cítiť ducha ?

NaRovinu

Tvoja skúsenosť mi pripomína scénu z.filmu Duch, kde sa už mŕtvy Sam ozýval Molly a mačka zasyčala. Potom sa jej pozrel do očí a ona zasyčala a utiekla.
Z pohľadu človeka by to vyzerala, že pozerá do vzduchu, ale na niečo konkrétne, neviditeľné.

tekvicaJesen

No hovori sa, ze macky mozu vidiet duse alebo bytosti z ineho sveta, aj v starom Egypte ich uctievali prave z podobneho dovodu.

-odkaz odstránený-

Ale taketo prihody mozu mat aj racionalne vysvetlenie, napriklad bola na stene nejaka stara pachova stopa ktora macku zaujala, alebo tam videla nejaky tien ktory si s niecim pomylila atd.

budinga

Mačky majú veľmi citlivý zrak a často sa pozeraju na padajúce prachové čiastočky, robia to všetky mačky a to zasyčanie malo určite nejaķý logický dôvod

Duchovno

Samozrejme ze duse existuju.zvierata aj male deti ich vicitia aj vidia.vela krat ked mate pocit ze je niekdo s vami no nik tam nieje,zvycajne je to duch.nie jeden krat mam skusenost z duchami vy snad ani raz? Ten ktori sa tomu venuje a ma k tomu vztah tak sa mu ukazu,no poznam ludi ktory ich aj tak videli..no vzdy davat treba pozor ak vidite ducha zazriet ho prvy,inac vas bude matat aby sa vam nieco stalo..

NaRovinu

Noghost - Takže chceš tým povedať, že duša človeka neexistuje ? Podľa teba existuje len telo a keď zomrieme, tak vyšumíme ?

Viem, že si neveriaci a Bibliu považuješ za blbosť, ale píše sa tam, že človek, ktorý zomrie, si nie je vedomý čo sa na svete deje. Duša pôjde DOČASNE do neba.
Niekde som počula, že dobrí duchovia na svete nie sú, a ak áno, tak len tí, ktorí majú na svete nedoriešené veci, alebo tí, ktorí sú materialisti alebo démoni.
Nie každý duch zostáva na zemi.

Noghost

Ja ked som dala psa do izby tak zacal štekať ako blazon. A dovod? Citil nad izbou v podkroví myši ktore tu chvalabohu uz niesu. Vsetki má svoj dovod. Macka sa zlakne aj vlastného tieňa a zasyčí bezne to vidim na tej svojej :D

A taká otazka pre krestanov. Ked zomrieme, tak ti co veria na duchy, tak nimi budeme? Tak to je twda pekne v zadku budeme tu neviditelní duchivia blúdit po domoch a strasit ludí :D

Nie, lebo neexistujú :)

Noghost

NaRovinu- tak ako sorry ale mam pocit ze ludia veria kazdej debilite ktoru pocuju. Napr UFO... alebo pocul si o spevacke Avril Lavigne jeden chlap len tak zo srandy napisal ze zomrela kdesi v roke 2004 a nahradila ju iná baba a potom este aj napisal ze si len robil srandu a dodnes tomu verí polka sveta.
Zato ze macky sycia alebo nieco sa skotúľa na zem a wow hned je to duch -_-. Za chvilu tu budu temy o existencii zombikoch :D

NaRovinu

Noghost - Sú takí, ktorí veria, aj takí, ktorí neveria, no žiadny potvrdzujúci dôkaz na to, či duchovia existujú alebo nie, neexistuje. A myslím, že tak skoro existovať nebude, ak vôbec.
Takže sa nad tým môžme zamýšľať koľko chceme, môžme skúmať koľko chceme. Duchovia sú paranormálne javy, ktoré veda nemôže dokázať. Ľudia sú takí: Čo veda nepotvrdí, je nemožné (nepatrím medzi nich).