Vidia/cítia mačky duchov ?

Príspevok v téme: Vidia/cítia mačky duchov ?
Bububuuuu

Dobrý deň. Máme doma mačku (žije s nami v dome) a niekedy sa správa strašne divne. Dlhú dobu pozerá na jedno miesto napr. na stenu. Raz si pamätám, že zasyčala a utiekla preč. Pozrela som sa na to miesto a nič som nevidela. Strašne ma to vyľakalo.

Myslíte, že mačka môže vidieť alebo cítiť ducha ?

WHISPER

zvieratá, aj deti..
my sme mali tiež príhodu s našim psíkom, v dome, že kukal do vzduchu akoby sa pozeral na niekoho, uplne splašený, potom presiel do druhej izby a tam to isté, vyzeralo to tak akoby išiel za niekým...

Biela Kobra

Za predpokladu, že veríš, že mačka cíti alebo vidí ducha, tak ho vidí :) Pravdepodobnejšie je ale, že keďže mačky majú oveľa bystrejšie zmysly ako my a okrem toho vedia perfektne odhadnú potenciálne nebezpečenstvo, mačka môže počuť hádku z ulice, zvuk práve havarovaných áut alebo vibrovanie nejakej vzduchotechniky v budove, o ktorej ty nemusíš mať ani poňatia. Alebo uvidí na stene tieň, a keďže mačky majú veľkú predstavivosť, uteká. Náš kocúr sa vie napríklad strašne zľaknúť toho Batmana, čo sa mu vždy tmolí popod nohy, keď svieti silná nočná lampa.