Dobry den,
pytam sa cisto len zo zaujimavosti, aky mate nazor na povinne ockovanie deti? Ste za/proti a preco?
Dakujem za prispevky k veci. : )
Očkovanie detí- áno/nie?
Majaaaaa:
Co je ako nefér voci ockovanym detom?Sak ockovane dieta je medicinsky "chranene"dieta.Imunita deti neockovanych je omnoho lepsia,lahsie znasaju bezne choroby.Ockovane deti su stale chore,kadejake epilepsie,cukrovka detska,v horsich pripadoch dostavaju smrtelne choroby,leukemie :-( a to prave kvoli narusenej imunite ktora u babetka neni ani vyvinuta poriadne a uz sa nici tymi vakcinami "bezpecnymi"
Bolo by zaujímavé overiť, akú imunitu majú zamestnanci škôlok, lekári a zdravotnícky personál, rodičia a ostatní dospelí.
Podľa údajov očkovacích látok, doba, po ktorú vydrží odolnosť je rôzna ako i jej stupeň. U dospelých v mnohých prípadoch už dávno skončila. Dokonca mnohí starší ľudia ani neboli očkovaní, keďže v ich mladosti mnohé očkovania ešte neboli povinné.
Určite za očkovanie. Ja by som také deti ani neprijímala do predškolských, alebo školských zariadení, ktoré nie sú očkované, je to nefér voči očkovaným deťom.
Prezyv.a Emily opet
Vy dve ovecky,vy nepiste tu bludy.Dajte si klapky s oci dole.Nastudujte si o ockovani a tak sa vyjadrujte k teme ;-) neviem preco mam pocit ze ste tu nastrcene opice z tej bandy ockovacej co kantri ludi.
@katka300 Prosim ta, nepis bludy a nezavadzaj. Autizmus je bud dedicny alebo vznika este pocas vyvoja v tele matky.
Som jednoznačne za povinne očkovanie. Je hrozne ako sa na Internete šíria totálne bludy o ockovani, ktoré si ľudia prečítajú a veria im. Ako sa k týmto témam vyjadrujú ľudia, co nie sú lekári, vakcíny neštudovali a nic o nich nevedia. Stačí si prečítať len tie príspevky co su tu, jeden "odborník" vedľa druhého. Kedze ľudia sú somári musí byt očkovanie povinne, aby sme ochranili spoločnosť a tých, ktorí ockovani byt zatiaľ alebo vobec nemozu.
Keby nebolo očkovania tak by u nás stále zomierali stovky detí na ochorenia ako mums, čierne kiahne....Nad povinnými očkovaniami by som určite neváhala a tie ostatné sú na zvážení matky. Pokiaľ som si istá že moje dieťa je zdravé a jedáva dostatok vitamínov, rovnako ako sa primerane otužuje, tak napr.očkovanie proti chrípke by som nedala. Ale aj to je diskutabilné, dieťa môže priniesť zo škôlky/školy chrípku a tá môže mať ťažký priebeh...
povinne očkovanie deti je zlocin.
male dieta ktoremu sa len tvori imunit.. system naockovat zivym virusom je barbarstvo... a mimo to z ockovania moze byt aj autizmus....