Dobry den,
pytam sa cisto len zo zaujimavosti, aky mate nazor na povinne ockovanie deti? Ste za/proti a preco?
Dakujem za prispevky k veci. : )
Očkovanie detí- áno/nie?
Martina: Všetci sme stado bláznov, len vy dve ste lietadlá?
Zasmiala som sa 100 bodov.Že ockovanie proti debilite :-D ten Neznamy je nastrčeny,vsade v takych temach musi niekto trepat a suhlasit zo stádom.Hlavne ze my vieme svoje ;-)
Brigita 232
ved sa ockuj proti comu chces aj proti debilite, tvoja vec, ja len neznesiem, aby mi to niekto vnucoval . O kIskovi si myslim svoje, ale o tom tu tema nie je :D Toho cipovania sa tiez dockas , neboj a este budes prvy utekat po to, lebo si nechas nahovorit aka je to parada :D
Brigita232: To bola jedna z vecí prečo sa mohli šíriť, no očkovanie preukazateľne pomohlo k ich vyvmiznutiu. Nie su klinicky testované, to vieš z jedného dokumentu?
Ja teraz spravím dokument o tom, ako su medzi nami jaštery čo nas idú očipovať a že jeden z jašterov je aj A. Kiska. Budeš mi veriť? Tiež budeš iným hovoriť aké su ouce a nech si pozru moj dokument? Možno sa môže nakaziť aj očkovaný, no ma väčšiu šancu že sa tomu vyhne. A to že spôsobujú očkovania napr. autizmus bolo jasne dokázané, že je to blud.
A keď si myslíš, že farmamafia chce len zarábať, tak: Nebolo by pre faramafirmi skôr vyhodné neočkovať, aby bola väčšia šanca že iní ochorejú a potom aby sa mohli pekne na liekoch nabaliť?
mesacny princ, nejedz uz tie prasky na hlavu, stava sa z teba zelenina...
neznymy, tie choroby sa volakedy sirili zo spiny, humusu, hladu, ziadnej hygieny, podvyzivy atd. Ono by to ockovanie mozno ako take nebolo zle, keby do vakcin umyselne neboli davane latky, ktore su toxicke pre telo. nikdy v minulosti nebolo tolko dusevnych poruch u deti ako teraz, autizmus, poruchy spravania, hyperaktivita, alergie na uplne vsetko, cukrovka, neustale chorlave a ukaslane deti, co uz lekari evedia co s tym a ja neviem co vsetko. Tie vakciny su velmi agresivne a ludia sa nechavaju od farma mafie zastrasovat . Pozri si ten dokument na you tube co nizsie odporucam. Dalsia vec, aky ma vyznam ockovanie, ked ockovany clovek pride do styku s chorobou a moze sa nakazit? Dalsia vec, vidis co za pliagu sa vali denne do europy a s akymi ochoreniami. Premyslaj, preco sa nekontroluju hranice a toto sem pustaju a neockovane a ani v Europe nedbaju, aby sli na preockovanie , zato nas povodnych obyvatelov Europy s tym denne zastrasuju. Preco stiahli napr vakcinu proti HPV? Lebo robila uz taku paseku, ze sa to nedalo utuplat. Vakciny nie su klinicky testovane, je o tom mnoho dokumentov, jednoducho farma firma podplati spravnych ludi a ide sa ockovat, sami lekari nevedia co presne to obsahuje, je im len vtlkane, ze to musia robit, inak by prisli o diplom. Moja dcera mala dost vyrazne nasledky po ockovani, lekarka to uplne ignorovala, cize statistiky su uplne skresnene. Joj, stacilo by viac premyslat co sa deje a dohladavat infosky, nie verit vsetkemu v telke a mainstreme.
A druhá vec:
Nemyslite si, že keby farmafirmám išlo iba o peniaze jak podľa Vás ide by tlačili skôr na neočkovanie jak očkovanie?
Neočkovaný človek je skôr chorý a chorý potrebuje tabletky. Tak podľa mojho laickeho rozumu sa taký pre farmafirmy viac oplatí.
Otázka pre Martinu a Brigitu:
Vám dvom chýbajú tie predvojnove časy? Každy veľa detí s tym že v priebehu pár rokov par z nich zomrie?