Prsím poradte mi som zufala :( stále ma klame

Príspevok v téme: Prsím poradte mi som zufala :( stále ma klame
sxx6615

ahojte
chodím s chalanom už 2,5 roka ale už neviem ako dalej :(
ked sme spolu zacinali bolo všetko fajn, no dnes som zistila že ma stále len klame, slubuje veci, ktore nikdy nedodrži ako napr že chce byť somnou a nakoniec sa ide ožrať.Kvôli nemu som sa vzdala všetkých kamarátov a už proste nikoho nemám okrem neho. Niekolkokrat ked mal vypite mi zacal nadavat že ho podvádzam a pritom to nieje pravda.!!! strasne ho milujem. Raz ma dokonca napadol. Spolu sme si dali dohodu že nebudeme mať facebooky tak už som skoro 2 roky bez fb. No raz som mala velmi zlý pocit ze sa nieco deje tak som mu prezrela mobil a našla som spravy na fb ako si písal z býval že by jej rád vylízal vagínu a este s kamararatku teda je to najvacsia stetka na deddine že by ju velmi rad potrtkal. ked som to nevidrzala tak som mu otom povedala že viem že čo si s nimi pisal. On s avsak vyhovoril na to že on si len robil srandu. neskor vsak povedal že ta kamaratka ho provokovala a ze mu posielala nahe foto a pritom som tam ja ziadne foto nevidela. Neustale ma len uraža, neváži si ma. Príde mi ako keby som bola jeho bábkou. nemôžem sa nikým stretávat. zakatuje mi chodit von. niekedy mam z neho obrovský strach hlavne ked pije a on pije velmi casto. najviac sa bojim toho že ma naozaj podviedol. prosim vas poradte mi ako dalej. ako by ste sa baby zahovali vy ? ani neviem či ma vlastne miluje lebo už mi to ani nehovori. dokonca už ani spolu nemame sex ako na zaciatku už len raz za mesiac a aj to mi prde že to je len z lutosti ku mne . a to mal predomnou vela bab s vzhodami

Mesačný princ

Matusisko_xD - a možno je fajn sa vedieť prispôsobiť tomuto svetu. Ja som to nikdy nedokázal a ani nechcem. Možno sa ti bude dariť teraz lepšie.

Matusisko_xD

A tie vaše názory na mňa si kľudne nechajte. Mňa to absolútne nezaujíma. Ja som už minule sem napísal, že viacej dobrák nebudem akým som bol, pretože si vždy vedel každý do mňa otvoriť hubu, pretože som bol typ, ktorý nechce vyvolávať konflikty a vždy som chcel kamarátov udržať pokope a práve preto sa vždy ku mne každý správal ako chce, pretože som si nevedel povedať svoj názor. Nikdy som na dievča nepovedal krivé slovo a vždy som rád podporil aj dievča, ktoré sa trápilo, že nieje obľúbené alebo ešte nepoznalo prvú lásku, pretože nebola nejaká extra krásavica a aj také sa mi nakoniec vykašlali na hlavu, pretože som bol až príliš dobrý. Seriem nato byť dobrým nikdy mi to k ničomu nepomohlo od kedy som sa stal horšou stránkou mňa mi to viacej pomohlo ako keď som bol dobrák. Strčte si svoje názory za klobúk ešte raz opakujem. Mrháte svojím časom, pretože ja si z vašich názorov nezoberiem absolútne nič.

Matusisko_xD

Robíš zo mňa gaya ??? Asi si už bezradná a nevieš ničím iným konkurovať však. Úbohosť z teba ide v plnom prúde. Načo na mňa stále reaguješ ?? Asi ťa musím velmi zaujímať chuderka :)

Vrece

Sam77- top koment
Matusisko- ty si pisal ze by si jej JEBOL po papuli az by jej ZUBY vyleteli, ze by isla zubarovi nieco take. To nieje facka ale päst :) uprimne? Je mi ta luto. Ja by som nedokazala zit zo sebou keby hadzem vsetkych chlapov do jedneho vreca. Obdivujem ta ze ty to dokazes. Drz sa daleko od zien lebo tvoju pravú tvár raz odhalia a nakopú ti riť čo príjemné nebude.
Ty niesi dobrý chalan a nikdy nebudes. Pretoze keby si mal 15 rokov este by si svoje primitívne názory zmenit mohol ale v 23 asi tazko. Alebo vies co :O nájdi si chlapa. Tam je ten pes zakopaný. Staci ist na pokec na gay zoznamku a máš to :) vela stastia zbohom

Matusisko_xD

Tak hej to máš pravdu, nemal by som problém dať facku žene ku ktorej by som sa správal ako sa k žene správať má a dozviem sa, že sa vychrápala aj tak s iným. Ale ty by si jej ešte určite odpustil však, keby sa niečo také stalo ??? Hmmm, ja by som jej dal facku cez ústa a poslal ju do riti. Hádam si nenechám skákať po hlave.

tasty

odíď od neho, len manipuluje s Tebou, a psychický týra, odíď kým Ťa ako osobu nezničí, nezničí sebavedomie, zničí celú Tvoju osobnosť!!!! Spamätaj sa a začni sa vážiť!

sam77

sxx - rada je iba jedna. Odid.

Matusisko_xD - spravaj sa jak chlap a nie ako urevana buzna. Co tu vyplakavas? Zato ze nie si schopny najst si normalnu zenu neznamena, ze vsetky su rovnake. Nadavas tu na naivne zeny a sam si este horsi. Tvoj komplex ti brani rozmyslat reacionalne.
Nehovoriac o tom, ze by si bol schopny udriet slabsiu zenu. Takých ako ty by som nechal izolovat. Ty nie si chlap, ale kopa zadrziavanych komplexov.
Rob s tym nieco !!!

Mesačný princ

tweetie - jasné, že som to myslel ako z pohľadu mužov, tak aj z pohľadu žien. A samozrejme, že súhlasím s tým, že tie ženy to určite mali, majú ťažké...No niekedy ich príspevky (moje nevynímajúc) sú poznačené práve tým ,,zasiahnutím,, v danej oblasti. preto to tak mnohí vnímajú a preto sa do takýchto osôb púšťajú.

Ok, mohli sme ísť na výlet keď to tutok ujo Cliattsi vzdal. Ale ak budeš chcieť, tak napíš mail. Niečo vymyslíme.