Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prsím poradte mi som zufala :( stále ma klame

Príspevok v téme: Prsím poradte mi som zufala :( stále ma klame
sxx6615

ahojte
chodím s chalanom už 2,5 roka ale už neviem ako dalej :(
ked sme spolu zacinali bolo všetko fajn, no dnes som zistila že ma stále len klame, slubuje veci, ktore nikdy nedodrži ako napr že chce byť somnou a nakoniec sa ide ožrať.Kvôli nemu som sa vzdala všetkých kamarátov a už proste nikoho nemám okrem neho. Niekolkokrat ked mal vypite mi zacal nadavat že ho podvádzam a pritom to nieje pravda.!!! strasne ho milujem. Raz ma dokonca napadol. Spolu sme si dali dohodu že nebudeme mať facebooky tak už som skoro 2 roky bez fb. No raz som mala velmi zlý pocit ze sa nieco deje tak som mu prezrela mobil a našla som spravy na fb ako si písal z býval že by jej rád vylízal vagínu a este s kamararatku teda je to najvacsia stetka na deddine že by ju velmi rad potrtkal. ked som to nevidrzala tak som mu otom povedala že viem že čo si s nimi pisal. On s avsak vyhovoril na to že on si len robil srandu. neskor vsak povedal že ta kamaratka ho provokovala a ze mu posielala nahe foto a pritom som tam ja ziadne foto nevidela. Neustale ma len uraža, neváži si ma. Príde mi ako keby som bola jeho bábkou. nemôžem sa nikým stretávat. zakatuje mi chodit von. niekedy mam z neho obrovský strach hlavne ked pije a on pije velmi casto. najviac sa bojim toho že ma naozaj podviedol. prosim vas poradte mi ako dalej. ako by ste sa baby zahovali vy ? ani neviem či ma vlastne miluje lebo už mi to ani nehovori. dokonca už ani spolu nemame sex ako na zaciatku už len raz za mesiac a aj to mi prde že to je len z lutosti ku mne . a to mal predomnou vela bab s vzhodami

Matusisko_xD

Vrece, no vidis a ja pisem o tom, ze ty si mala normalneho chalana a aj tak si nasiel inu. Chyba bola asi niekde inde. Ty si asi jedna z tych co si nevedela vazit co ma ....

a_dr1a

Ty si zrejme nikdy nemala sebavedomia nazvys a ver, teraz pri nom nemas uz ziadne. Mala by si pochopit, preco si s nim. Preco s nim zostavas napriek svojim pocitom citakom, zlym tuseniam, dokazom (vsak si gro videla na vlastne oci v jeho mobile a aj tak ti to nestaci?), vedela si o jeho minulosti (akoze sorry, kto praktizoval "kamaratstva s vyhodami" inak povedane kurvenie sa s kdekym, tak u mna by ani nezacal). Sprava sa k tebe hrozne, ako k handre - z akej rodiny pochadzas? Mozno prave tam ma vsetko pricinu pociatok.
Ty by si mala tuto frasku a zly sen, ktory nazyvas akoze "vztahom", ukoncit. Poucit sa, zahojit rany a ist dalej zivotom. Nie vztahmi ale zivotom. Pracovat studovat rozvijat sa, cestovat, realizovat sa. To vsetko ti napomoze ziskat skusenosti mudrost nadhlad pohodu aj sebavedomie sebalasku sebauctu. Zrele vztahy ta maju obohacovat naplnat inspirovat, maju ta tesit, naplnat laskou spokojnostou radostou stastim. Budete v nich rovnocenni a nie ako pan a sluzka. Ty si vsak teraz v tomto vztahu este menej nez ta sluzka

Vrece

Tu nejde o mna teraz. Iba ti hovorim ze ja a aj vela inych báb si nehlada len tych zlych chlapcov... mas moc negativny postoj k zenam, si moc zatrpknutý voci nim, takto si nikdy nikoho nenajdes. Ved bud sám, aj ja chcem byt. Vztah nieje povinny :)

Matusisko_xD

Ale čo mi tu ideš písať, že nehádž ma do jedného vreca. Mala si milého, dobrého a skromného a čo ako ??? Ale bohvie aká si bola zase ty !!!!! Ak si jedna z tých čo si ho nevedela vážiť, tak si tak aj dopadla. A nemusíš mi písať, že si bola dobrá, neklamala si ho a neviem čo všetko. Napísať môžem aj ja hocičo.

ghfghgfhgf

Sama si si ho vybrala a keď si sprostá a trápi ta a nevieš mu dať kopačky tak ja neviem musíš byť moc veľmi sprostá alebo zaslepená.

Vrece

Matusisko- nehadz nas do jedneho vreca. Ja som mala dobreho chalana bol skromny jednoduchy a bol moj prvy. No nasiel si iní lepsiu. A urcite by som nechcela chalana ako ma zakladatelka. Asi preto som stale sama lebo zs svoj zivot som zpoznala len jedneho normalneho len skoda ze sa vzdy niekto tretí musí dobijať do vztahu a znicit ho.

Matusisko_xD

A presne o tomto stále píšem. Ten KOKOT píše poza jej chrbát kamarátke, že by jej vylízal piču, chodieva sa ožrať a taktiež jej stále ubližuje a klame ju, no ona ho "miluje". Presne takýchto chalanov baby milujú čo sa k ním správajú ako handry. Choďte už všetky do riti naozaj. Ste hlúpe a sprosté ako teľce už si nebudem dávať servítku pred hubu. Koľkokrát som počul, že chalan bol k priateľke milý, pozorný a dobrý, ale ona mu nakoniec zahla s nejakým kokotom. Vy si jednoducho neviete ani za boha vážiť dobrých chlapcov a potom takto dopadnete. TAK VÁM TREBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sevrin

A ešte jednu vec si neodpustím.

sxx6615 neber to v zlom, ale u mňa si CHUDERA. Žena, ktorá nemá v sebe štipku hrdosti a žije s takým hovadom a nechá sa otĺkať, je len obyčajná CHUDERA. Hanbi sa!

Sevrin

To, že ho miluješ je jedna vec a ťažko ti poradiť, pre teba je podstatné len to, že si do neho zabuchnutá a preto sa na negatíva pozeráš inými očami, ako zvyšok sveta.

Druhá vec je tá, že by si mala mať v sebe štipku hrdosti, nakopať ho do vajec a opustiť ho.

A ešte jedna vec, už všeobecne známa. Mnoho ľudí nechápe, čo vy baby vidíte na takýchto hovadách a ste s nimi. Za to si fakt zaslúžite len to, aby ste boli bité každý deň od rána do večera.