Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prsím poradte mi som zufala :( stále ma klame

Príspevok v téme: Prsím poradte mi som zufala :( stále ma klame
sxx6615

ahojte
chodím s chalanom už 2,5 roka ale už neviem ako dalej :(
ked sme spolu zacinali bolo všetko fajn, no dnes som zistila že ma stále len klame, slubuje veci, ktore nikdy nedodrži ako napr že chce byť somnou a nakoniec sa ide ožrať.Kvôli nemu som sa vzdala všetkých kamarátov a už proste nikoho nemám okrem neho. Niekolkokrat ked mal vypite mi zacal nadavat že ho podvádzam a pritom to nieje pravda.!!! strasne ho milujem. Raz ma dokonca napadol. Spolu sme si dali dohodu že nebudeme mať facebooky tak už som skoro 2 roky bez fb. No raz som mala velmi zlý pocit ze sa nieco deje tak som mu prezrela mobil a našla som spravy na fb ako si písal z býval že by jej rád vylízal vagínu a este s kamararatku teda je to najvacsia stetka na deddine že by ju velmi rad potrtkal. ked som to nevidrzala tak som mu otom povedala že viem že čo si s nimi pisal. On s avsak vyhovoril na to že on si len robil srandu. neskor vsak povedal že ta kamaratka ho provokovala a ze mu posielala nahe foto a pritom som tam ja ziadne foto nevidela. Neustale ma len uraža, neváži si ma. Príde mi ako keby som bola jeho bábkou. nemôžem sa nikým stretávat. zakatuje mi chodit von. niekedy mam z neho obrovský strach hlavne ked pije a on pije velmi casto. najviac sa bojim toho že ma naozaj podviedol. prosim vas poradte mi ako dalej. ako by ste sa baby zahovali vy ? ani neviem či ma vlastne miluje lebo už mi to ani nehovori. dokonca už ani spolu nemame sex ako na zaciatku už len raz za mesiac a aj to mi prde že to je len z lutosti ku mne . a to mal predomnou vela bab s vzhodami

tweetie

Autorke: su vlastnosti/spravanie, kt. sa daju/da odpustit, a naopak take, kt. sa neda odpustit. Hranice si urcuje kazdy z nas sam. Sama si odpovedz, preco ci s nim/ci ti taky vztah prinasa radost, resp. si ochotna to tolerovat, ak ano ako dlho, resp. je toto to, co ocakavas od vztahu?

Ku beznemu muzsko-zenskemu suboju:
MP - jednoznacny suhlas s dnesnym prispevkom o 9.43.
Len mozno by bolo vhodne uvedomit si, ze toto sa deje na oboch stranach, ci uz sa uzavrie muz alebo zena, ked ma zle skusenosti. A napriek tomu, co sa deje i na tomto fore, tie citlive, tie kt. odmietaju povrchne vztahy, kt. nie su schopne sa prisposobit dnesnej doby, kt. boli citovo zranene, a povedia si svoj nazor, tak ich tu podaktori dobreze neupalite zaziva, ani ich nepoznate, ale hned z nich spravite skarede neschopacky, hyeny, kt. chcu chlapov iba vyuzivat... (nemyslim konkretne na tvoje prispevky, ale vo vseobecnosti, ako ste tu niekedy rozcupovali LAXMI, Whisper, Angel... pricom napr. ja by som ich osobne zaradila podla ich prispevkov prave do skupiny, ze mali skusenost s hajzlikmi, tak sa sklamali a pisu svoj nazor /nikde v ich nazoroch som nevidela, ze presadzuju nazor, ze teraz vo vseobecnosti byt chlap=byt hajzel, skor by som povedala, ze pisu, nech si zeny daju pozor a v tom zivotnom boji nech sa nespoliehaju slepo na chlapa, lebo ak si nevyberu dobre, tak ich to moze znicit/), cize tiez tu z vasej strany vo velkom dochadza k tomu, co je bezne i v realite, ze za stetinou si idete nohy dolamat, zniesli by ste im aj modre z neba a za tou, ktora keby sa k nej chlap spraval s laskou a respektom, tak by mu to automaticky oplatila v dobrom, tak tu si ani nevsimnete. Vidim to na kamoskach a znamych, tie, co vas doslova vyuzivaju, tak pre tie by ste urobili aj nemozne, a naopak tie normalne, tie by ste akurat tak vasou cestou odkopli do kanala, nech vam nezavadzaju vo vyhlade za tou prvou skupinou. A nie je to podla mna o vyzarovani, skor je to sposobe uvazovania a vychove, kt. do teba rodicia vtlkli za mlada, napr. kamosky priamo mojej vekovej skupiny boli vychovane este s pokorou, boli zvyknute, ze ak nieco chcu, musia si to odrobit, neboli zvyknute, ze telom sa da ziskat vsetko, len treba na seba kydat kilo make-upu a spravne to na chlapa hrat. Naopak na znamych len o par rokov mladsich (33rokov a menej) vidim, ze tie pochopili, co treba urobit, ak sa chcu mat dobre, a idu si za rovnou ciarou za tym, su proste spravne pripravene na dnesnu dobu.
Ale inak, fakt ja suhlasim s tvojim dnesnym prispevkom.

A k tej turistike - ak zorganizujes nejaku turisticku skupinu s odchodom z BA a okolie a ja nebudem mat iny uz vopred dohodnuty program, ja sa napriklad rada pridam na turu (len pre pripad, ak by to boli feraty, tak dopredu hovorim, ze nato nemam ani vybavu a ani ma to nejako nelaka).

Vrece

Tak ako sorry ale hadzat vsetky zeny do jedneho vreca ? To si aj o svojej mame myslis ze je ku**? Fuha. No mne je nanič z podaktorých názorov máš pravdu k tebe sa vyjadrovať uz nebudem to by som zošedivela. Keď tak tak nech sa k tebe vyjadrí WHISPER, tej sa aj zlakneš a zmeníš názor hneď

Mesačný princ

Vrece - úprimne? Odpoviem ti teda ja ak smiem. Čítal som to skoro celé ale nedá mi to...

Tuto Matusisko_xD mi pripomína mňa až na niektoré detaily. Naozaj je to tak, ako píše. V mnohom s ním súhlasím. Ja neviem kde sa nachádzajú ,,tie ženy,, o ktorých píšeš? :O Ako tu bolo v niektorej téme spomenuté, tak tí, ktorí majú peniaze sú obklopení spoločnosťou a tí ostatní sú zatvorení doma. A často sú tí domasedi práve tí, ktorí sú oveľa zaujímavejší, ako tí, ktorí sú tam vonku!

Možno sa mýlim, ale ak má človek negatívnu skúsenosť, tak sa mu hlboko vryje do ,,srdiečka,,! teda tým premýšľajúcim, cítiacim a skvelým ľuďom. Tí druhí sa z toho otrasú a idú ďalej, ako keby sa ich to netýkalo.

Potom sa stane to, že tí ,,skvelí ľudia,, sa stanú zatrpknutými a frustrovanými a už ostanú do konca života osamelí. Lebo viď skúsenosť.

je to presne tak, ako keď sa niekto zamiluje a stratí partnera (rôzne okolnosti) Niekto povie, veď si nájdi nového, nevadí...?:O Ale pre ľudí, ktorí naozaj milujú to môže byť doživotná tragédia. Potom tu ľudia vypisujú ako im dá partner po hube, že pije, je gambler, berie drogy, alebo, že ona chce robiť kariéru a partner chce mať deti...omg

Čo majú robiť ľudia, ktorí nemajú jednoducho sociálne kontakty a tzv. ,,povrchné kamarátstva,, neuznávajú? podotýkam, že 90% ľudí také má. A tak isto takzvané známosti, ktoré radím tiež do tejto skupiny. Niektorí ľudia sú viac zásadoví, ako druhí.

Možno som to nenapísal celkom trefne, ale takí ľudia nemajú žiadnu šancu na zmenu. Ak nemajú peniaze, sú nezamestnaní, starajú sa o chorých rodičov....atď tak už vôbec nie.

Tak sa ťa spýtam, kde majú takí ľudia hľadať tie ,,ženy,, ktoré ty tak obhajuješ? Samozrejme, že sú, ale ja stále premýšľam, prečo ma obchádzajú :D Asi to bude tým, že sa so ženami nestretávam :D :O

Ak by som teraz napísal, či sa chce nejaká žena stretnúť, že pôjdeme na túru, myslíš, že by sa nejaká prihlásila? :O Asi ťažko. Ale toto tu je na dlhú debatu.

Chcel som tým len povedať, že ak je človek frustrovaný a jeho život sa nehýbe, stojí na jednom mieste, tak toho veľa nespraví. Rutinu bez peňazí veľmi nezmeníš.

Matusisko_xD

Mne je to úplne jedno čo si kto o mne myslí a ako ma hodnotí a to platí hlavne pre ľudí čo to riešia cez písmenká a v živote sa s nimi ani nestretnem. Tvoj názor :D .... A neviem načo riešite mňa :) riešte radšej situáciu zakladateľa témy. Ďakujem za pochopenie ;)

Vrece

To su len vyhovorky. Aspon 50% ludi sa spoznalo cez net bez toho aby niekam chodili si pisali stretli sa a bolo. Lenze ty uz mas svoj nazor o zenach spraveny takze tebe uz nic nepomoze a kludne mi tu nadavaj atd aspon ukazes ze ty tiez nepatris medzi tych dobrych chlapcov :)

V jednej teme si pisal ze keby ta baba podvedie tak jej jebnes po papuli. Hmm co to o tebe svedci? Myslis ze jebnutim niekomu po papuli vratis cas spet ? Ved karma jej to sama raz vráti

Matusisko_xD

Hej ja mám jednu veľkú ale veľkú vadu a to tú, že sedím len doma, pretože s kamarátmi sa nikdy nedalo nikde ísť :) Preto mám negatívnu náladu, pretože mi v živote nič nevychádza a dievča som nemal od skončenia strednej školy, pretože ako píšem nikde nechodím. Keď som pracoval, tak to bola len robota z ktorej som šiel domov a vkuse dookola. A to mi možno aj zmenilo správanie, pretože som neustále sám a nemám sa ani s kým porozprávať, keďže aj kamarátky som stratil, pretože majú priateľov a majú už vlastné životy. Jednoducho som nenatrafil ani v robote na nové známosti čo sa týka, žien, keď že som bol skladník v stavebninách. Nemal som ani šťastie na kamarátov, pretože im sa nikdy nikde nechcelo chodiť, len do mesta sa ožrať a to bolo tak všetko. A tu je celý problém zakopaný. Ty by si si nezačala somňou ?? Dúfam, že nemáš 30 rokov a napíšeš takúto blbosť, pretože to by bolo divné, keby si chceš začať s 23 ročným.

Lollka

Matusisko ja mam dobreho a mileho chlapa, hladala som ho dva a pol roka ale oplatilo sa tak dlho cakat. Nezacala by som si s niekym kto by sa ku mne nespraval pekne a nezacala by som si ani s nikym ako si ty. Lebo si zakomplexovany a zatrpknuty a nic dobre od teba zena nemoze cakat. Keby si bol fakt taky dobry jak pises tak uz davno niekoho mas ale to ze ta ziadna nechce znamena len tolko ze musis mat nejaku vaznu vadu. Zakladatelka temy ked si zacala s tymto typkom vtedy bol iny, mily dobry slusny a na to ju zbalil, keby bol hajzel od zaciatku tak si s nim ani nezacne. Toto tak casto byva ze hajzli sa najprv pretvaruju, zeny si myslia akeho uzasneho chlapa maju a ked sa zacnu postupne menit tak sa to snazia stale ospravedlnit same pred sebou a cakaju, ze zas bude tak dobry ako na zaciatku. Nepochopia, ze on nikdy dobry nebol len sa vedel pretvarovat. Ale ty budes nejaky vadny celkovo a nakolko sa nevies ani pretvarovat tak ta ani ziadna nechce. Ja by som o teba ani bicykel neoprela zakomplexovany chudacik.

Noemi44

OPUSTI HO !!! vôbec si ťa neváži..Ja som bola 4 roky s priateľom, ktorý sa taktiež nesprával ku mne pekne..a až po takom dlhom čase som si to uvedomila a teraz lutujem že som to neskončila už skôršie..