dá sa vyliečiť z mykoplazmy pneumoniae prirodnou cestou?

Príspevok v téme: dá sa vyliečiť z mykoplazmy pneumoniae prirodnou cestou?
nihan

dobry vecer,
písala som sem nedávno ohľadom pozitívnych hodnot na mykoplazmu pneumoniae , ktorú mame ja aj moj muz.ako viem,ze mam pozitivnu mykoplazmu, tak sa snazim kadeco na nete zhanat ohladom toho, citat studie a pod, atb na niekolko rokov mi velmi nevonaju, radsej hladam prirodnu cestu, ktora ale POMOZE, ze sa nebudem citit zle, budem fit, a tie svine uz nebudu sa premnozovat.
keby zil e ste rng tak by mi povedal, ale citala som mnohé jeho rady na jeho vlastnom fore, a radil, ze sa da vyliecit, ak aspon niekolko mesiacov jeme :
serapeptazu, oreganovy olej, samento kvapky, a extrakt z oliv. listov.Vraj sa to da vyliecit aj prirodne, dokonca s tymto sa da vraj liecit aj chlamydia, ci borelioza.
Prosím máte s prirodnou liecbou skusenosti? Kolko toho treba brat v akych davkach, ako dlho, ?Da sa vobec uplne vyliecit ? lebo uz zhanam na nete tieto prirodne preparaty a chcem sa liecit prirodne.

Prosím iba seriozne odpovede Dakujem

Gostek

pani Albertovu nepoznam....preto som napisal , ze netvrdim ze tiez patri medzi takych ludi co vyuzivaju alternativnu medicinu na obohatenie.....a na tomto fore som preto, lebo zhanam pomoc aj po tejto stranke a nechcem sa ucit z vlastnych chyb...preto tu zbieram info..od ludi co niecim podobnym presli..kazda rada dobra

Brexx

Albertová a biznis? No to je úsmevné! Podľa mňa vyhodí človek viac peňazí keď kupuje všetko čo mu niekto poradí. A ešte si tým ani nemusí pomôcť. Ale všetci sme rovnaký, takže sa ti nečudujem. Človek dostane rozum až keď narobí plno chýb. Dobre to poznám.

Gostek

Brexx V ziadnom pripade sa nechcem trapiť sam..ved nakoniec preto sa snažim ziskať nejake informacie tu na fore....ale ani nechcem vyhadzovať zbytocne peniaze do vzduchu za niečo čo mi nepomôže..lebo v dnesnej dobe si vela ludi robi z alternativnej mediciny biznis..čo vsak netvrdim, ze je to aj pripad spominanej pani..

Brexx

Gostek ty si asi myslíš že Albertová sa zaoberá gynekologickými chorobami ale to je celostný terapeut. Takže či máš pľúcnu alebo genitálnu mykoplazmu, to je jedno. Vždy tam ide o imunitu. Určite by si bol u nej na správnej adrese. Ale ak sa chceš trápiť sám tak vyskúšaj, možno ti to pomôže.

Gostek

Bibka88 V tvojom pripade sa jednalo o genitalnu obnož tej pliagy. Mna trapia plucne mykoplazmy... a viem liecbu netreba zanedbat ani podcenit...vybral som kopec atb, teraz som zamernay na imunitu..a k tomu ako podporu by som chcel skusit aj prirodne produkty...natrafil som na to co pisal RNG , ale tak asi s tym tu vela ludi skusenosť nema...nuž asi to budem musiet vyskusať sam...

Bibka88

Gostek tak v mojom prípade sa nejednalo o prípravky od RNG. Ja som nechcela nič riskovať. Na modrom koníku v diskusii som si našla veľmi dobré referencie na doktorku Lubu Albertovú. Ona pracuje v Bratislave a keďže ja som z východu, tak to pre mňa nebolo dvakrát pohodlné. Ale stačilo ísť len na jedno vyšetrenie. Lieky som už dostávala potom poštou. A presne ako píšeš - tam ide o imunitu a s tou treba pracovať. Tieto nákazy má dnes dosť veľa žien aj mužov. Ale nakoľko o tom mnohí nevedia tak si kľudne chodia po rôznych lekároch veď ani nemusia mať problém gynekologický alebo urologický. Vôbec nemusia vedieť že majú v tele niečo také. Ak im lekár nedá urobiť špeciálne vyšetrenie môžu sa liečiť na niečo celkom iné. To je práve to nebezpečenstvo že sa to vnorí dovnútra do buniek. A toto sa dá odstrániť len dobre silnou imunitou. Ja som si o tom najskôr všetko naštudovala a antibiotiká som nechcela brať. Mám kolegyne ktoré ich brali a nepomohlo vôbec. Jedna kolegyňa brala antibiotiká, po dobratí jej lekár povedal že už je zdravá, potom o pár mesiacov zmenila gynekológa a ten jej hneď po prvom vyšetrení oznámil že to má znova. A nemala pritom žiadneho partnera. Ten druhý gynekológ jej vraj povedal, že toho sa aj tak nezbaví a že je nakazených 80 percent populácie! A keď som potom na nete čítala čo všetko ludia užívajú a sami si ordinujú nechcela som ísť touto cestou. Albertová je veľká odborníčka všetko mi jasne vysvetlila aj ako sa budem liečiť. K nej s tým chodí veľmi veľa hlavne žien lebo muži to stále dosť podceňujú. Treba si o tom naštudovať čudujem sa že sú ľudia stále k tomu takí ľahostajní. Je to veľký risk a v budúcnosti sa to vypomstí.

Gostek

nihan je to veru riadne svinstvo....lekari o tom maju velmi malo vedomostí....plucne , imunologia, infekcne..to same čo obvodna ambulancia....chcelo by to nejakeho lekara odbornika ..človeka čo sa tomu rozumie a venuje sa tymto infekciam... imunita v tom hra vyznamnu rolu..treba sa na nu zamerať...skus sa informovať o inj polyoxidonium. Bol by som rad ak by tu este niekto napisal prakticke skusenosti s tymi doplnkami od RNG...ale mam pocit ,ze len tie na to stacit nebudu ...iba ak podporna liecba k atb a imunologickej liecbe.

nihan

ja som zacala tiez podla rng sa liecit, kupila som si serapeptazu, a tiez jem extrakt z olivovych listov, samento som nikde nezohnala,a oreganovy olej iba taky malicky olejik ktory proste je hnusny na chut, neviem,ci je to ono, je strasne tazke tie lieky ziskat, proste :( ale snazim sa vyliecit aj ja,ale zatial neam vobec paru ci mi to pomaha, skor necitim nic, ba mozno aj horsie, bolia ma klby :(

Gostek

Bibka88 Ako dlho ti trvala liečba? Uživala si aj konkretne veci , ktore radil RNG? Alebo ako si sa toho svinstva zbavila?