dá sa vyliečiť z mykoplazmy pneumoniae prirodnou cestou?

Príspevok v téme: dá sa vyliečiť z mykoplazmy pneumoniae prirodnou cestou?
nihan

dobry vecer,
písala som sem nedávno ohľadom pozitívnych hodnot na mykoplazmu pneumoniae , ktorú mame ja aj moj muz.ako viem,ze mam pozitivnu mykoplazmu, tak sa snazim kadeco na nete zhanat ohladom toho, citat studie a pod, atb na niekolko rokov mi velmi nevonaju, radsej hladam prirodnu cestu, ktora ale POMOZE, ze sa nebudem citit zle, budem fit, a tie svine uz nebudu sa premnozovat.
keby zil e ste rng tak by mi povedal, ale citala som mnohé jeho rady na jeho vlastnom fore, a radil, ze sa da vyliecit, ak aspon niekolko mesiacov jeme :
serapeptazu, oreganovy olej, samento kvapky, a extrakt z oliv. listov.Vraj sa to da vyliecit aj prirodne, dokonca s tymto sa da vraj liecit aj chlamydia, ci borelioza.
Prosím máte s prirodnou liecbou skusenosti? Kolko toho treba brat v akych davkach, ako dlho, ?Da sa vobec uplne vyliecit ? lebo uz zhanam na nete tieto prirodne preparaty a chcem sa liecit prirodne.

Prosím iba seriozne odpovede Dakujem

Bibka88

Ja som sa vyliečila. Začali sme s partnerom obidvaja, ale nakoniec sme sa rozišli, pokial viem on liečbu nedokončil, ale ja áno. A výsledky som dala robiť opakovane, sú negatívne. Takže sa to dá.

Gostek

Ma niekto skusenosť s doplnkami (extrakt y olivovych listov , samento, citricidal, NAC, serrapeptaza), ktore radil RNG na plucne mykoplazmy ? Vyskusal to niekto? Malo to nejaký efekt?

Lion45415

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Ale keby to bolo take jednoduche, dvojduche, trojduche atd... tak by sme uz boli vylieceni predsa a nenapchavali sa s ATB atd... Tak neviem no, ale oprobujem :)

mjanik

ďakujem za gratulácie.Lion-akupunktúra ti pomôže.Zmení energetické podmienky zasiahnutého miesta,orgánu,a v zmenenom prostredí baktérie neprežijú a si vyliečený!!!!!

Lion4545

Mjanik, vazne 81r ? :) gratulujem i ja k veku :)

Ale zrejme netrpis chron. infekciami alebo ano a prave tlmis ich akupunkturou. - rozumiem. Kto by sa v tak vysokom veku napchaval s ATB a bylinami. Ale nam mladym pomoze iba liecba ta ako som uz tu spomenul, inac dopadneme velmi, velmi zle a takeho veku sa ani nedozijeme :(

Lion45452

AkuPunkTura to je co ? Bateria z auta na chrbat, Punk... a tura ? :D

K veci ale.... akupunktura nepomoze, chlamydia, mykoplazma su kurevske bakterie, ktore ked sa premnozia v tele - chron. stadium tak tu ani Boh nepomoze a clovek ide casom do poriadnej prdele. Jedina sanca ako sa z toho vysekat je ta ako som napisal a popri nej trebars aj tu akupunkturu :)

Kycera

Mjanik,
zdá sa, že sa vyznáš! : D
A ja Ti pre zmenu odporúčam, aby si si dal TY napichať ihličky, evidentne ich potrebuješ ako soľ!