Načo je dobrý vzťah?

Príspevok v téme: Načo je dobrý vzťah?
niesomrobot

Mám 23 rokov, nikdy som nemal babu, sex, vzťah, nič. Nie že by som nemohol, len som sa tak rozhodol... Byť sám má nespočet výhod, hlavne všetok čas a peniaze mám len pre seba, môžem sa venovať kariére, a kupovať si čo chcem, len tak, ako nič, môžem mať svoje koníčky, nemusím sa v nich obmedzovať, môžem cestovať za prácou... teda veľa pracujem, viac zarábam, vzdelávam sa, keďže nemám priateľku tak nemusím na nikom míňať peniaze/čas/energiu...

Nikdy som sa do nikoho "nezamiloval" v tom pravom zmysle slova. Ženy ma priťahujú len ako sexuálne objekty. Nevidím vo "vzťahu" žiadne výhody. Teda len jednu a to - pravidelný sex. Ale vstupovať do toho len kvôli jednej oproti 1000 je nerozumné.

Tak ma zaujíma, prečo vlastne vy ľudia vstupujete do vzťahov, keď vás to v konečnom dôsledku len zničí (rozvody). Potrebujete počuť od niekoho "milujem ťa"? Bojíte sa tmy a potrebujete mať pri sebe niekoho kto by s vami spal v posteli? :D Alebo z ekonomických dôvodov? - že v dvoch sa nájom platí lepšie než ako jeden. A ako sa vlastne dostanete do toho, že sa s niekým zoznámite a zaľúbite sa do neho/nej? Ja toto nechápem... ja som asi proste ten typ, ktorý na vzťahy nie je...

Apokryft

Mp...no veď to hovorím nevysvetlíš !Teraz som ta nechcel uraziť ani ja neuznávam to o com hovoríš.Inak to bol len príklad ani ja nemám telefon za 500-ci 800 € teraz polopate.......Rovnako ako človek citi potrebu mat niekoho ked pride domov,podeliť sa z niekym o radosti aj strasti .Ked sa niekto teba zaujima aj ako o cloveka,su veci a krásne veci ktoré ludia zažívajú napr len v dlhodobom vzťahu atď tak to nevysvetlíš človeku ,ktorý to vníma len povrchne ,ale onaj za toto nemôže proste možno este neprišiel ten čas možno ani nepríde.Podobne ak ma nezaujímajú vymoženosti techniky zbytočne mi bude niekto rozprávať o spomínanom telefóne mne to nic nehovorí ps.vidím ze ani tebe.(lebo si sa chytil aj ked si to vlastne nepochopil že tosa bolo myslené tako)čiže ani vzťahy ani mozno tie telefony super,špickové nano maxi turbo nemusia byť zlé len niesu pre každého..........kapišto?

WHISPER

každý ma tak ako mu vyhovuje.

ale stále nepochopím ako môže niekto zahlásiť takú kravinu,
že:

"z ekonomických dôvodov? - že v dvoch sa nájom platí lepšie než ako jeden"

ja neviem či tí ludia čo toto zahlásia nevedia že 1+1=2,
1+1 nie je 1, keby to tak bolo vtedy by sa ušetrilo,..

ale ked žije jeden clovek v domácnosti , povedzme jednoizbák, navarí si na 3 dni, umyť sa vie že sa nesprchuje hodinu-ušetrí vodu,
atd.. a ked pracujem vo vyrobe kde som od prachu, večer o 22 sa osprchujem v robote, doma už nemusím,- čiže cely tyzden sprchovania v robote v pobednych zmenách-ušetrim za vodu...
a nájom -to jest poplatky do bytoveho druzstva, fond oprav atd, su stanovene na 1 osobu,..

ked si do bytu niekoho nastahuje vsetko ide hore, viac sa platí za vodu, viac sa musí variť, kupovať, lebo nekupim 1 rožok a nerozdelíme si ho napoly, ale musia sa kúpiť 2,
a nájom sa zvyšuje..

tak neviem o akom šetrení to tí ludia točia...?
akože mne matika nejde, ale viem si zrátať jednoduche počty že 1+1=2 a nie 1,

Mesačný princ

Apokryft - ja mám tlačítkový telefón a spýtam sa ťa, načo ti je najnovší android???

Ako dobre, má veľa možností, ale nie je telefón na telefonovanie? Potom vidieť po svete chodiť ľudí, ktorí majú sklonené hlavy. Či už v MHD, na zastávkach, u lekára, v baroch, v práci, keď idú cez cestu, alebo len tak bežne na ulici. Ľudia sa už nedokážu medzi sebou rozprávať a ak áno, tak je to niečo dvojslovné...no katastrofa.

Tak sa ťa spýtam ešte raz - načo sú dobré moderné telefóny, tablety, či wifi a podobné ,,sračky,,?
Podľa mňa nato, aby sa ľudia ešte viac odcudzili.

Guiding hands

www.youtube.com

Wolfica

Rozumne premýšľa chlapec, úplne ti rozumiem. Ale možno to na teba príde, že aj ty sa niekedy do niekoho bezhlavo zamilujes a spravíš nejakú hlúposť napríklad ozenis sa

Apokryft

Si predstav že niekto má ešte tlačítkový telefón.Máš?Ty si človek bežný ktorý normálne ide z dobou využíva viac či menej všetko potrebné v telefóne,od fotáku až ku navigáciu cez aplikácie proste všetko čo ponúka Android poprípade ipot.Dostaneš otázku od niekoho kto má takýto tlačítkový telefón ..že načo ti je najnovší napr.Samsung Galaxy čo mu odpovieš?!?
Tak takúto otázku ,alebo teda obdobnú si sa nás opýtal.......