Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som stíhačka?

Príspevok v téme: som stíhačka?
tropez

čaute
mám krásny vzťah, mnohí mi ho môžu len závidieť, naozaj
no v poslednom čase dosť uvažujem nad budúcnosťou a nad tým, čo s nami dvoma..ako uvažuje môj partner, či plánuje aj budúcnosť, svadbu..rodinu...
na také síce ešte máme čas... sme obaja na vš... no mám pocit, že som trošku dospela a chcem vedieť čo s nami... keď hodím takú otázku odpovie jednoslovne, že jasne... no mne to v poslednom čase akosi nestačí.. rada by som vedela viac, ako to chce ako to so mnou myslí....
no akosi sa bojím navodiť túto tému až tak úplne...nech nevyzniem ako zúfalka .. :(
čo robiť

tropez

Ach ľudia. Nejdem sa na neho viazať kvôli tomu, koľko zarobí. To, že má peniaze, resp. zarába dosť bolo myslené dosť na to, že robí popri škole. Čiže viac ako 200e/mes.
Že som lenivá? prečo? lebo popri škole nepracujem ? a kedy? bohužiaľ nemôžem za to, že mám prednášky rozhodené počas celého dňa. A víkendy? mám starostlivú maminu, ktorá ma každý piatok očakáva s teplou večerou. A teší sa, že som doma. Čo sa týka bývania..prišiel s tým on... ja som ho do ničoho nenútila. A nie, nebude to celé cvakať len zo svojho. Mimo toho, mám tiež už čo-to našetrené. Nie nejdem si ho pripútať dieťaťom a nie nemyslím si, že mať rodinu je jednoduché. On bol prvý, ktorý prišiel s tým, že sa teší až budeme mať rodinu. On prišiel s tým, že kebyže neštudujeme tak si ma už dávno vezme. To, že chcem "istotu" je skôr o tom, že chcem veriť v niečo, v lásku aj v dnešnom svete. Možno istotu mať nikdy nebudem no každý z nás potrebuje v niečo veriť.
Pekný zvyšok večera.

frantisek9

keť steš rodinu a decka padaj pom robic a nie bedákac tu na stránke že jak ťažki život maš. mysliš sy že to je len šibnuc kuzelnim prutom a bude šťastná rodina hnec tu ???? trochu aj tej zodpovednosci si situacia žiadá

paloy

nie nie ty sa len bojíš že prídeš o dobre zarábajúceho muža a chceš si ho inhed po škole istiť deckom.....

tvrdarealita1

Dalsia slecna studentka co sniva o rodine a o tom ake je to vsetko krasne a bezproblemove. Boze z jej frajera robite normalne neprajneho cloveka a vidite ze chce kupit byt. Slecna moze byt rada ze ho ma lebo ako sama slovenka by urobila z jedneho platu akurat tak hovno a nie kupila nehnutelnost .A mimochodom iste dnes nieje nic ani to ked si ta muz vezme nieje istota ze do pol roka nebude rozvod. Nechapem kam sa tak ponahlas. Sustred sa na seba a studium . Buducnost castokrat dopadne uplne inak ako si myslime a nakoniec zistime ze sme sa roky trapili uuuplne zbytocne.

LAXMI

Ja som zena a vyjadrujem sa o tebe. Drz uz pysk Mesacny.
Sa tu tvaris, ako obrovsky odbornik na zeny, ani ten mak o teba nezavadi a zijes s mamickou.

LAXMI

Muzov je este viac, nez zakomplexovanych chlapcov, ktori si planuju buducnost so svojou mamickou, ktora je uz jednou nohou v hrobe.

Mesačný princ

LAXMI - žien je ako maku a istoty v dnešnom svete nejestvujú!

Ak chce niekto istoty, nech sa vráti o pár rôčkov späť v čase.

LAXMI

To, ze on zaraba a nie je ochotny, alebo schopny jej pomoct, tak je dost mozne, ze si ONA zacne planovat buducnost s muzom, na ktoreho sa ako zena bude moct spolahnut a jej v zivote aj pomoze, nie iba, ze bude musiet neustale splnat jeho narocne a nesplnitelne poziadavky, napriek tomu mu nikdy nebude dost dobra.