čaute
mám krásny vzťah, mnohí mi ho môžu len závidieť, naozaj
no v poslednom čase dosť uvažujem nad budúcnosťou a nad tým, čo s nami dvoma..ako uvažuje môj partner, či plánuje aj budúcnosť, svadbu..rodinu...
na také síce ešte máme čas... sme obaja na vš... no mám pocit, že som trošku dospela a chcem vedieť čo s nami... keď hodím takú otázku odpovie jednoslovne, že jasne... no mne to v poslednom čase akosi nestačí.. rada by som vedela viac, ako to chce ako to so mnou myslí....
no akosi sa bojím navodiť túto tému až tak úplne...nech nevyzniem ako zúfalka .. :(
čo robiť
som stíhačka?
pokial máte taký krásny vztah ako tvrdíš , tak veci ohladne rodiny by vám obom mali byť jasné, alebo snád spolu nekomunikujete...?
vramci debaty sa ho opýtaj alebo mu povedz svoje predstavy, ze po vš chces prácu, bývanie a o nejakych 5 rokov by si chcela už aj dieťa..
a opytaj sa ho aky naor ma na to on...
ak to má prísť tak nie o 10 ... ale o 4-5r...
neviem či rozprávky skôr chcem vedieť čo cíti práve teraz..aj u mňa sa to môže zmeniť...no chcem práve cítiť istotu... dosť sa od toho odvíjajú moje ďalšie kroky...tak možno preto
Naco ti je vediet, ci s tebou planuje buducnost, ked ako tvrdis mate este cas?
Ked ti povie ano a narozprava rozpravky, budes spokojna? No lebo realne k tomu mozno pridete o 10 rokov a dovtedy sa to moze zmenit.
veď práve to chcem zistiť, či sme na tom rovnako...či máme spoločné ciele..
priznala som sa mu cez telefón, že som sa bála navodiť túto tému tak vraj súhlasí s tým aby sme sa o tom porozprávali najbližšie až budeme spolu
myslíš, že bude úprimný ? či je tam šanca, že by aj klamal?
asi áno len čo si o mne pomyslí... nechcem vyznieť, tak že ho chcem dotlačiť do svadby alebo niečoho