čaute
mám krásny vzťah, mnohí mi ho môžu len závidieť, naozaj
no v poslednom čase dosť uvažujem nad budúcnosťou a nad tým, čo s nami dvoma..ako uvažuje môj partner, či plánuje aj budúcnosť, svadbu..rodinu...
na také síce ešte máme čas... sme obaja na vš... no mám pocit, že som trošku dospela a chcem vedieť čo s nami... keď hodím takú otázku odpovie jednoslovne, že jasne... no mne to v poslednom čase akosi nestačí.. rada by som vedela viac, ako to chce ako to so mnou myslí....
no akosi sa bojím navodiť túto tému až tak úplne...nech nevyzniem ako zúfalka .. :(
čo robiť
som stíhačka?
Ona studuje tak leniva asi nie je, preco by mala nechat skolu a ist pracovat len aby hned zarabala. Ked dostuduje, najde si lepsiu pracu a bude zarabat urcite viac ako by zarobila so sucasnym vzdelanim. Tropez tak evidetne ten rozhovor dopadol dobre, mysli to s tebou vazne a som rada aj za teba ze este stale su aj takyto muzi. Skuste si to spolocne byvanie bude to dalsi posun vo vasom vztahu a uvidite ako vam to bude klapat.
Pises, ako keby si bola nejaky kalendar, alebo planovac. To ci s tebou planuje niekto buducnost zavisi predovsetkym aj od teba. Nikdy nie je iste, ci s tebou niekto bude, alebo nie. Ak svojmu partnerovi nevyhovujes, alebo prestanes vyhovovat kedykolvek, tak zacne planovat buducnost s niekym inym. Ked on zaraba a ty si leniva, ani by som sa mu necudoval.
To co je za hlupu otazku ci sa da byvat s priatelom a popritom studovat? Kolko ludi este aj brigaduje co je ziadane popri vs si myslim. Ci studujes medicinu, ze na nic nemas cas? A ked budes doma s nim tak normalne budes fungovat, vecer pridete, porozpravate sa atd. Ci co si sa vlastne pytala?
Caute, tak sa idem s vami podelit o to, ako to dopadlo a mozno v skratke zareagujem na posledne komentare.
Obaja studujeme skolu, po ktorej nemame za potrebu odist za pracou mimo sk. So zamestnanim by nemal byt tiez problem. Ja brigadujem v lete no on pracuje aj popri skole. (Zaraba dobre) ja by som sa rada "usadila" hned po skole. Viem,ze tehotenstvo nejde naplanovat no bola by som rada ak by sa to podarilo po prvom odpracovanom roku :) velmi sa tesim na to,az budem mamina. Viem co to obnasa nakolko mam malu sestru.
A co vyplynulo z nasho rozhovoru? Tak tvrdi,ze chce byt so mnou,ze to berie vazne. Dokonca zacal uvazovat nad kupou nehnutelnosti aby sme spolu travili viac casu. Co ma aj vyhodu, na com sme sa zhodli, ze aspon zistime, ci si budeme rozumiet rovnako dobre aj ked budeme spolu kazdy den :) len teraz mozno otazka na vas, ci to ide spolu byvat a venovat sa skole popri tom. Mne to pride lepsie ako byt na intraku..aj ked my baby sme si sadli..neviem teda
Mila autorka temy snivat a o detoch je jedna vec ale realita je druha. Ja som mala dieta po 30tke a vobec nic sa nestalo dokonca som rada ze to takto dopadlo lebo uprimne neviem si predstavit ze by som sa nato vrhla hned po vs bez koruny.Si mlada hlavne dostuduj potom sa zamestnaj setri peniaze a az potom mysli na deti ked to bude co i len trochu realne. Ked pride dieta uz nebudes ta slobodna baba je to uplne iny rezim musis byt nato pripravena. Keby si dieta mala hned tazko si aj najdes pracu budes mat narok len na 200 eurovy rodicovsky prispevok nakolko si este nerobila... potom si vybavovat varovanie, opatrovanie... uzivaj si zivota studentske casy su to tie najkrajsie v zivote :)
najprv si najdite dobru robotu popripade skuste aj zahranicie kupte si byt a az potom si planujte rodinu.... lebo takto mozete rozmyslat donemoty co a kedy ale na rodinu musis mat v dnesnej dobe podmienky...
ja by som sa asi o tom tiez rozpravala keby som mala potrebu.. hlavne ak mas pocit ze je to normalny vztah tak to treba prejst. asi nie detailne, ale m inimalne ci to tak akosi rovnako vnimate..
tak to mi nepride vobec take ze by si bola stihacka...jednoducho len chces vediet ci s tebou pocita do buducnosti....normalne sa ho to opytaj ako to s vami dvoma vidi po skole a tak celkovo vas vztah. uvidis podla reakcie.
Whisper..
No sem tam padlo slovko na temu rodina,buducnost,byvanie..on bol zvacsia iniciatorom takych myslienok no vzdy sme sa na tom zabavali..a tak teraz ma zacalo zaujimat ked tak nad tym uvazujem ci to bolo fakt len zo srandy alebo to myslel vazne..nech viem co od neho mozem ocakavat.
Laxami..snad tie mena pisem dobre..som na mobile cize mi to aktualne neukazuje..cize ak som to domotala prepacte :D
Vs este nemame dostudovanu ani jeden..no on skonci skor ako ja..o 2 roky skor..
Nechcem ist hned na matersku,to nie .. chcem so aj nieco odpracovat no zas to nechcem nechavat na poslednu chvilu a chcem mat do 30 odrodene... no po skole mi pride pochopitelne ze si budem chciet zalozit rodinu..nemyslis
To, ze tu istotu budes citit teraz, nezarucuje, ze ju budes citit aj o 5 rokov.
Skoncili ste VS, teraz je cas budovat karieru a nie rozmyslat o svadbe, ci rodine. To si mysli aj on, lebo to je racionalne. Ty si sa zasnivala, ale v nevhodny cas.
Nepomysli si, ze si stihacka, ale ze si hlupa, ked nad tym uvazujes v nevhodny cas. Neprisposobuj sa mu, ak ti tu "istotu" da, on si tu karieru budovat bude, bez ohladu na teba a to urob aj ty. Ked budes stat na vlastnych nohach, mozes uvazovat o rodine. Naco si potom studovala, ak chces dieta hned po VS?