Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

niesom schopna chodit von od doby kedy ma okradli

Príspevok v téme: niesom schopna chodit von od doby kedy ma okradli
nestastnadusa002

ahojte ludia prosim o pomoc... minuly rok ked som sa vracala s poobednej smeny po 22hej domov ma prepadol jeden chlap zhodil ma na zem ukradol mi kabelku a vsetky dokumenty v nej...policia ho ale nastastie vypatrala a veci som dostala spat no od tej doby sa vo mne nieco zlomilo a ja nedokazem ist niekam sama. Vsade taham frajera alebo sestru a ist k nam na sidlisko len do potravin je pre mna utrpenie radsej sa obidem bez toho co som chcela. Od tej doby sa zo mna stala fobicka co len sedi doma. Mam abnormalny strach z ludi a nedokazem fungovat ako predtym. Snazila som sa s tym bojovat ale marne strach je silnejsi. Je tu niekto komu sa stalo nieco podobne?

chore crevo

To ja som ani nebehavala kvoli nejakemu pomysleniu na uchylov a zlodejov, ktori by ma mohli prenasledovat kdesi v hnusnom spinavom a zasratom moslimskom velkomeste. Ja som zacala behavat preto, lebo mi to odporucil gastroenterolog kvoli choremu crevu a ako zistujem - pomaha ten beh skutocne aj v inych veciach :)

chore crevo

Tu nema zmysel lutovat sa a vyplakavat na fore, lepsie je postavit sa veci tvarou v tvar a sice - zacat cvicit, ale predovsetkym vela behat, nadobudnut kondicku: beh ti nenormalne pomoze, ked ta znovu niekto bude chciet okradnut. Mna neokradli, ale vo Viedni za mnou debilny uchylny chlap utekal, neviem, co chcel: socka smradlava moslimska z akehosi Albanska, tipujem, ci odtial odniekial :) Moja reakcia? Zobrala som nohy na plecia a pustila sa do behu s kabelkou a plnymi tazkymi taskami. Jeho reakcia? Rozbehol sa za mnou, po par metroch som sa obzrela a on udychcany skloneny k zemi sa chytal za brucho a ja veselo upalujem sprintom dalej :) Dalsia vec, zacni trenovat sebaobranu. Vies si pozriet na youtube videa o sebaobrane, v knizniciach a v knihkupectvach tiez najdes kopu kniziek o tom, dobre zapisat sa na karate, niekedy policajti v mestach organizuju kratkodobe kurzy sebaobrany pre zeny, inde zase normalne dlhodobo existuju klasicke karate-kluby a uvitaju kazdeho noveho clena aj dospeleho. Treba si len zistit, kde vo vasom meste prebiehaju bojove umenia. Karate, judo, kickbox, yee-tao, ine bojove umenia. Je jedno, ake si vyberies, kazde ta nauci branit sa. Vyber si proste to, ktore sa realizuje vo vasom meste. Takato by mala byt spravna a zdrava reakcia psychicky silneho a zdraveho cloveka na takyto zly zazitok. A nie zablokovat sa doma a urobit zo seba osobu vymyslajucu si pre seba tisic psychiatrickych diagnoz. A neopovaz sa ist k psychosovi a brat antidepresiva a hnusne lieky!!! Vzchop sa a bojuj!!! Aby ked znovu nastana taka okolnost, si uz bola pripravena ak uz nie utocnikovi roztrieskat hubu, tak minimalne vziat nohy na plecia a pustit sa do sprintu ako som to volakedy urobila ja :) Vela stastia :)

WHISPER

zabudla som napisat ze mna na strednej okradol cigan tučny s deckom na eskalatore, .. chcela som si ist kupit rifle, mala som penazenku v ruksaku, videla som ze za mna sa postavili, no a ked som bola uz hore tak zrazu za mnou uz neboli, iba som videla ako dole utekaju von a ja som vtedy zistila ze ruksak otvoreny, do skoly som dochádzala, nastastie doklady som mala inde aj s mesaníkom, ze som sa vedela dostat domov...
zobrala som to tak ze mozem byt rada že ma tá socka nestrčila dole tymi schodmi,.. nech sa zadrhne smradliak...

nestastnadusa002

Helga dakujem ti velmi pekne ani nevies ako som rada ze ma niekto takto chape ..je vidiet ze si si to presne prezila

helgaJ

Tak toto sa mi stalo sice velmi davno, ale presne tieto pocity poznam.
Uz len vedomie, ze Ta ktosi okradol je priserny stres. U mna to bola penazenka
so 600 Kcs /davno/, ale dostavala som sa z toho cele mesiace. Mozno aj rok.
Je v tom aj
iste ponizenie, bezradnost, nemohla som uverit, ze sa to stalo prave mne.
Keby bol ktosi v nudzi, tak mu tych 600 hoci aj dam. Ale zlodejisko si odniesol aj
moje fotografie, sukromne poznamky. MOJU penazenku, nech bola akokolvek
stara.
Priznam sa, ze odvtedy nespustim oci z mojich veci. Nosim kabelky cez telo
a mam chut upozornovat ludi s ruksakmi na chrbte.
Musis to predychat, chodit po psychologoch je len zbytocne financne
narocne. Chyba bola aj to, ze si nebola opatrna. Teraz opatrna budes.
Nezriekaj sa nicoho, kvoli tomuto zlemu zazitku. Drzim palceky.

helgaJ

Tak toto sa mi stalo sice velmi davno, ale presne tieto pocity poznam.
Uz len vedomie, ze Ta ktosi okradol je priserny stres. U mna to bola penazenka
so 600 Kcs /davno/, ale dostavala som sa z toho cele mesiace. Mozno aj rok.
Je v tom aj
iste ponizenie, bezradnost, nemohla som uverit, ze sa to stalo prave mne.
Keby bol ktosi v nudzi, tak mu tych 600 hoci aj dam. Ale zlodejisko si odniesol aj
moje fotografie, sukromne poznamky. MOJU penazenku, nech bola akokolvek
stara.
Priznam sa, ze odvtedy nespustim oci z mojich veci. Nosim kabelky cez telo
a mam chut upozornovat ludi s ruksakmi na chrbte.
Musis to predychat, chodit po psychologoch je len zbytocne financne
narocne. Chyba bola aj to, ze si nebola opatrna. Teraz opatrna budes.
Nezriekaj sa nicoho, kvoli tomuto zlemu zazitku. Drzim palceky.

pavel y

A čo máš ty vôbec čo so sebou do roboty nosiť kabelku aj s dokumentami ? Za to, že si prisprostá si možeš len a len sama.