niesom schopna chodit von od doby kedy ma okradli

Príspevok v téme: niesom schopna chodit von od doby kedy ma okradli
nestastnadusa002

ahojte ludia prosim o pomoc... minuly rok ked som sa vracala s poobednej smeny po 22hej domov ma prepadol jeden chlap zhodil ma na zem ukradol mi kabelku a vsetky dokumenty v nej...policia ho ale nastastie vypatrala a veci som dostala spat no od tej doby sa vo mne nieco zlomilo a ja nedokazem ist niekam sama. Vsade taham frajera alebo sestru a ist k nam na sidlisko len do potravin je pre mna utrpenie radsej sa obidem bez toho co som chcela. Od tej doby sa zo mna stala fobicka co len sedi doma. Mam abnormalny strach z ludi a nedokazem fungovat ako predtym. Snazila som sa s tym bojovat ale marne strach je silnejsi. Je tu niekto komu sa stalo nieco podobne?

nnnuuu

Tých stránok o kaséroch je na nete veľa. Stačí zadať do Googlu slovo kasér a máš to. Len som ti chcel uľahčiť hľadanie. A ak by sa dala na sebaobranu, tak by si o ľuďoch asi tiež nemyslela to najlepšie. Tak či tak by mala prst stále na "spúšti". A isto až také silne vetry na Slovensku nemáme, aby sa hneď musela báť, že sa tým odstaví sama! To je iba vec pohľadu.
The pepper spray is the worst by far - Kasér je to najhoršie, čo môže byť!
www.youtube.com

adelaida

zeny, treba si zvykat, hrnu sa sem migranti z afriky a nebudu nas len okradat, ale aj znasilnovat a to rovno traja naraz, tak ako je tomu v UK, Taliansku alebo Nemecu...

WHISPER

a povedala mi ze ten strach je nezmyselný, lebo co sa tyka sociofobie, clovek -rozum si namýšla ze mu ludia chcu ublizit...
treba odputat pozornost, naučiť sa to kontrolovať,
pomaha myslieť na niečo ine, ked pride situácia krizova tak ja neviem prehrat si v hlave pesnicku s textom,a lebo si predstavit niečo, ja si predstavujem zelenu travu, modre nebo, zlte slnko... aby som nemyslela na to že čakám v rade... niekedy super, prihovori sa mi nejaka ina zakaznicka, dame sa do reči je mi lepsie, niekedy to nevnimam, no niekedy sa mi začnu triasť ruky, oblieva ma pot, zavraty idu na mna... vtedy mi pomoze na niečo ine myslieť...

WHISPER

nnnuuu tá stránka ta platí za reklamu?

niečo si o tom naštuduj, pokial nevieš, že to take jednoduché nieje..

pozeráš privela filmov asi, kde su tie sceny nafingovane,
to by musela ten kaser mať v ruke a pred sebou ho mať rovno pripravený "na utok" a chodila by ako psychopatka po meste a v kazdom človeku vidieť potencionalneho nepriatela - psycho, to je uplna schyzofrenia...
ja mám paralyzer a ten mi je tiež na dve veci...
zafuka vietor a kaser ma dievčina sama v očiach...

skor by nebolo od veci ked dnes maju ludia peniaze na cigaretle, chlast, handry znackove, zaplatit si kurz sebaobrany, pokial je slabá a nevie sa brániť by ju naučili ...

lebo ked ju zhodil na zem asi je slabučké tintítko a ten kaser z vrecka kym vytiahne , utočnik už davno fuč..

nnnuuu

Nemusíš si kupovať psa, stačí, ak si kúpiš poriadny kasér. Sú aj také, čo majú "dostrel" aj 6 metrov. Ver mi, že ním dáš k.o. každému:-)
armymarket.sk

nnnuuu

Whisper, a čo ti povedala alebo odporučila psychologička, že ti pomohla? Asi to nebolo len to, že neboj, bude dobre, že?

WHISPER

riešila si to hned so psychologom..?
tak iste že možeš sa lutovať do konca života a revať do vankuša,
alebo robiť niečo so sebou, TY to ovplyvnujes, TY si vytváraš strach, je to iba v tvojej hlave! nie je to nejaka iná osoba ktora ta drží doma v izbe priviazanu o stoličku!
ty sama sa tam držíš dobrovolne...!
ja som to mala po havarke a ked som zacala mat problemy hned som to riesila so psychologickou a pomohlo...

ale su dva typy ludí:
1 - tí čo sa lutujú..
a
2- tí ktorí hladaju riešenia..
-ja som ten druhy typ...