Da sa pribrať pomocou proteínov GAINERY ?

Príspevok v téme: Da sa pribrať pomocou proteínov GAINERY ?
moncaca

Ahooooooj babenky mám na Vás otázočku :) už dlhší čas sa snažím pribrať držím si váhu 48kg už asi 2roky a neviem pribrať beriem už 2mesiace B12 vitamíny dáva mi to chuť do jedla no lenže ja sa snažím pribrať :) potrebujem cca 5kg navyše :) moja otázka znie ak by som začala brat gainery v tabletovej forme pribrala by som (bez cvičenia ) alebo by som musela k tomu aj cvičiť :/ prosím poraďte ...PS. Jem veľa aj za troch ale vôbec sa to na mna nelepí lekár mi povedal že problémy so štítnou žľazou nemám len môj metabolizmus rýchlo spaľuje kalórie :/ ak máte nejaké rady alebo skúsenosti tak píšte vopred Vám ďakujem :)

Moncaca

Rene1337 len tak aby si vedel mám 19r ;) a neviem kde tu vidíte že by som písala ze jem len sladké ;) len som odpovedala Pre ovecka27500 že sladkosti jem veľa! A na začiatku som písala že zjem aj za troch ! Tak nekomentuje keď ani neviete aký mám problém ! A nechcem byt žiadna fitmesska alebo čo ja sa len pýtam jednoduchú otázku či sa z tých Gainerov da pribrať ;) nič viac nič menej ;)

Saskia44

Keď aj priberieš dajme tomu 5.kg čo si myslíš že sa to krásne rozdelí po celom tele a potom budeš jesť už normálne a život ide bezstarostne ďalej ? Ja som mala na 169.cm 55 kg pribrala som 9.kg a nebola som spokojná.Ked som mala 55.bola som chudá ked 64 tak už no nie tlstá ale bolo treba cvičiť.Teraz je to ani sa nevážim ale zrkadlo je dôležitejsie ako váha.Ale dá sa cvičím viac ako 10.rokov.Zacala som po pôrode kedy som pribrala skoro 25.kg.

Beznyclovek

Vychrtlik...Apokryft to napísal aj pre teba....Nie jedenie piate cez deviate bez systemu a cvičenia.len chorý človek ak chce pribrať cielene bude jesť pizzu a vypr.syr.Uhlohydráty čiže sacharidy karbohydráty, stále je to to isté ale komplexné sacharidy a kvalitné bielkoviny je pomenovanie pre ľudí čo používajú mozok!!!

Apokryft

Pripájam svoj názor ku rene 1337 +tamtamtam.
Nemáš ani šajnu o tom čo je to jesť veľa.Po prvé lebo si baba,podruhé vieš čo zje 100 kilový chalan čo chodí do fitka?A to nieje nejaká ťažká váha.Prepáč to som ta nechcel uraziť len konštatujem.Jedenie salóniek si nechaj na vianoce.Treba cvičiť a zdravo sa stravovať.To je proces to je progres zlepšovania nefunguje to tak že teraz budeš ládovať do seba jedno cez druhé.Môžeš si privodiť len zdr.problémy.vygúgly naštuduj a krok po krôčku môžeš na sebe pracovať .Ale nie že cvičila som tri týždne a.....to sú roky to je drina to je pot....Alebo nerob nič a o dva roky zase budeš sa len ponosovať som taká onaká kto bude dva roky cvičiť ? Odpovedz si sama.Inak gajnery su pre debilov...

Vychrtlik

Dostanocne nejeme? Nie kazdy. Som vychudnuta a hnusim sa sama sebe. Doslova s prepacenim som žrala denne pizze, vyprazane syry, polievky, hamburgre az sa mi vracat chcelo. Aj normálne jedla ale to uz som bola zufala tak som aapon mesiac jedla nezdravo. A vysledok? Pribrala som asi 2 gramy...

Gajnery pijem s mliekom a vlockami, takisto aj proteiny, nepomohlo mi. Strata penazi u mna.

18 rokov, 163cm, 45 kg.. co uz..

Rene1337

Nejes dostatocne. Kazdy si iba mysli ze je vela ale co to tu pises coca cola sladkosti atd to su iba falosne cukry. Podla prispevku mas cca 15r hormonalna puberta telo teraz taha najviac zivin a veci z potravy na rast. Potrebujes doplnit kalcium vitaminy a pozri si stranku posilovanie.sk tam najdes tychto prispevkov vela. O mladych ludoch ktory chcu pribrat a jedia cukriky a dve velke bagety.

tamtamtam

Prečo ľudia nevedia v tejto dobe používať google? Ale namiesto toho sa spýtajú takúto sprostosť??? Nehnevaj sa na mňa, nič osobné, ale dlhšie tu sledujem také otázky, ktoré by sa nesptýal ani môj 5 ročný synovec...

Moncaca

Tak ja jem sladkosti oveľa viac nez by sa malo aj cukríky pijem denno denne Coca colu a nič sladké slané mám na každodennom poriadku a nepomáha to :/