Ahooooooj babenky mám na Vás otázočku :) už dlhší čas sa snažím pribrať držím si váhu 48kg už asi 2roky a neviem pribrať beriem už 2mesiace B12 vitamíny dáva mi to chuť do jedla no lenže ja sa snažím pribrať :) potrebujem cca 5kg navyše :) moja otázka znie ak by som začala brat gainery v tabletovej forme pribrala by som (bez cvičenia ) alebo by som musela k tomu aj cvičiť :/ prosím poraďte ...PS. Jem veľa aj za troch ale vôbec sa to na mna nelepí lekár mi povedal že problémy so štítnou žľazou nemám len môj metabolizmus rýchlo spaľuje kalórie :/ ak máte nejaké rady alebo skúsenosti tak píšte vopred Vám ďakujem :)
Da sa pribrať pomocou proteínov GAINERY ?
Plnotučné sušené mlieko zvyčajne pomáha na priberanie
Logika nepusti - čo si nešťastná, že máš 46 kg? Veď si štíhla a aj lepšie sa ti musí pohybovať, to je skôr dobre.
Fuha, ja mám presne taký istý problém. Tiež sa mi váha už zopár rokov nemení. Aj som aktívne cvičila, myslím silovo, aby som nabrala aspoň svalstvo a vyformovala sa postava, kedže som rovná ako lata. Ale musím skonštatovať, že som ešte viac schudla. Potom som už normálne na to kašlala, váha bola stále taká istá. No nedalo sa mi pribrať, nedalo. A potom som to akosi prestala riešiť, zrazu som sa odvážila, z mojich 46-47kg bolo 51kg. No skákala som od radosti, lebo aj som sa lepšie cítila. Teraz? Zas som schudla, mám 48kg a cítim sa ako chodiaca mŕtvola. Nemám energiu nič. Po zdravotnej stránke som ok. Tak neviem. Nejaké tipy? Inak čítala som na nejakej zahraničnej stránke, že niektorí ľudia pribrali po dlhšom užívaní sušeného materského mlieka. Myslím tým Sunar. No neviem, skúšal to tu niekto?
Ja mam 19 a od 13stich som nepribrala ani gram. Furt vaha 46. Ziadne gainery ani proteiny mi nepomohli. Zbytocne vyhodene peniaze.
Zalezi na sposobe cvicenia. Ak cvicis pre svaly a zodpovedajuco sa stravujes, tak na vahe priberies.
cvičením sa chudne dpč a nie priberá! Ešte som nevidel nikoho, kto by cvičením pribral.
Ja jem tak ako sa ma jesť a stále mám 53kg a môžem aj cvičiť a stále nič tak ja už nwm čím to je
Moja, najprv by si mala zacat so zdravou stravou, kontrolovat sa aby si jedla za den aspon 5x minimalne, v mensich porciach a rozlozit si zlozky kolko coho potrebujes kedy prijat. Potom zacni chodit cvicit, rob radsej silove treningy ako kardio, behanie atd...(z toho schudnes) ked tak si zaplat trenera ten ti vsetko povie vysvetli ukaze atd...potom ries taketo sracky ktore absolutne ty ani nepotrebujes lebo ak chces pribrat normalne svalstvo tak treba makat...ak chces byt nafuknuta z vody tak si zober gainery a rozne ine sracky. Len tolko, pa.
Rene načo sa vyčerpávať dievčina sa chcela len dozvedieť jednoduchú otázku a že nechce byť fitneska .Svaly potrebujeme aj na bežný život!Keď sa povie svaly nemusí sa hned myslieť póza Arnolda .Niektorím ženám ked sa povie o cvičení hneď sa zlaknú že budú mať mužské telo !!!!Žena je žena a svaly na žene v časopisoch sù od steroidov.Gajner je sračka najväčšieho zrna .Pribrať sa z neho dá .Ale musíš splniť k tomu ešte ďalších aspoň 5.podmienok.
Ja by som na tvojom mieste gainer nebrala ..priberieš hlavne na tuku ..zvolila by som nejaký kvalitný proteín a hlavne zmeniť stravu (ryby ,hydina ,ryža ,vajcia ,syry atd ) žiadne sladené nápoje,sladkosti a začať posilňovať ..a pekne naberieš na svalovej hmote a nie na tuku lenže to je dlha cesta takze hlavne trpezlivosť :-)
Posilovanie je urcita forma zivotneho stylu. Pises ze jes vyprazany syr pizzu gainery a nic. Vobec sa necudujem. Zober si napriklad taky vyprazany syr ludia ani nevedia ale je to castokrat rastliny tuk 40%dochuteny cize klam, pizza =muka odkedy sa z muky pribera svalova hmota ? Gainery tlacene marketingom pribratie extremne velkej svalovej hmoty za kratky cas zase iba klam pretoze gainer je vlastne iba sacharid. Vyuzivaju vsemozne tahy aby ludom natlacili do hlavy od tabletiek na prsia az po zazracne tabletky na chudnutie je toho plny internet a vsak kazdy inteligentny clovek vie ze je to na ukor zdravia hlupost. Najdes na internete naozaj vsetko. Poradim ti chod studovat vela si precitaj od jedalnickov co musi prijat telo aby vedelo budovat kvalitnu svalovu hmotu. Najdes slusne jedalnicky a dobry trening jednoducho ako sa hovori musis tomu zdravo prepadnut a uvidis zmenu. Daj si pizzu aj syr ale straz si prijem vydaj zaloz si dennik a pis si. Ja osobne ked som cvicit velmi vela som nehaval na strave niekedy asi aj 800eur bez srandy. A to som nemal este vsetko co som chcel ak rozumies co ti hovorim. Prestal som fajcit zmenil som zivotospravu a zacal som sa vela o tom ucit. Za rok som pribral okolo 25kg. Takze myslim ze sa to urcite da. Ucime sa cely zivot.