Ahojte.Co by ste uprednostilil karieru ci vztah, v pripade ze sa neda dohodnut, myslim odist do ineho mesta za karierov alebo ostat vo vztahu.Je tu vsak riziko, ze ked budete bez seba vztah ochladne a pride niekto novy kto je v danu chvilu tam..Lebo ja osobne ked s clovekom niesom zabudam rychlo.
Kariera ci vztah?
No ja neviem zeny, ved si budte samostatne. Muz, ktoremu na vas zalezi vie, co ma robit, ale len pokym mu to dovolite - v tom je vasa a i jeho sloboda rozhodovania sa a naslednych cinov.
prečítaj si svoju poslednu vetu:
" Lebo ja osobne ked s clovekom niesom zabudam rychlo. "
tak ked ten tvoj kvázi vztah je taky ze vieš, že rychlo zabudneš,
tak zjavne nestojí za nič a nie je čo riešiť,
tak radšej zvoliť tú karieru, ak tá stojí za to...
a kazda mudra zena zasa vie ze sa musi postarat sama o seba lebo ani partnera po rokoch 100% nepoznate a neviete co sa stane.....
Kazda milovana zena vie, ze jej milovany muz sa o nu kedykolvek a rad postara.
Ako vies? Ved si takeho este nespoznala.
áno, laxmi, postará, predstav si, aj takí existujú
To nie je o tom nieco si dokazovat, ale o tom, ze kazdy musi z niecoho zit. Myslis, ze muz sa o teba postara?
tak záleží aj od veku, ja kebyže spoznám niekoho kto chodí pracovať mimo sk a má tam dobrú prácu, perspektívnu, prispôsobím sa mužovi, určite, nemám potrebu si už nič dokazovať, skôr zakladať rodinu
Mal som priatelku, tiez sme riesili toto. Chcela ist do zahranicia. Ja som od zaciatku roka v novej firme kde pracujem ako analytik/developer v jednom z najlepsich prog. jazykov. Ona si tam chcela "nieco najst". Mal som ju rad, povedal som jej, ze nech pocka pol roka - rok (ved tam nema nic iste a umyvat riady neni pre mna velmi perspektivne), ze zhruba tolko este potrebujem aby som sa lepsie zorientoval, medzi tym sa naucil dalsi jazyk a ze pojdem snou kde len bude chciet a nestratim sa tam a spolu to zvladneme... Nechala ma a aj tak neodisla.
Kariera ci vztah ? najprv si spolu sadnut, ujasnit si co jeden od druheho chcete, co chcete od zivota a mozno potom budes mat to rozhodovanie jednoduchsie
Pokiaľ ťa tvoj partner/ka skutočne miluje, to že pôjdeš pracovať do iného mesta, nič neznamená. Mnoho vzhťahov funguje na diaľku a o to viac sú si vzácnejší. Keďže sa dlho nevideli. Takže ja si myslím, že všetko zlé je na niečo dobré. :)