Ahojte.Co by ste uprednostilil karieru ci vztah, v pripade ze sa neda dohodnut, myslim odist do ineho mesta za karierov alebo ostat vo vztahu.Je tu vsak riziko, ze ked budete bez seba vztah ochladne a pride niekto novy kto je v danu chvilu tam..Lebo ja osobne ked s clovekom niesom zabudam rychlo.
Kariera ci vztah?
A čo už len môžeme mať my dvaja navyše Mesačný princ? Všetko do seba zapadá, občas nie:-D
Mesačný princ, netreba len voliť, treba buď pre jedno alebo pre to druhé aj niečo spraviť:-)
Pavel y, ty si jej to vysvetlil tak, akoby bola členkou spolku Ťažký Sklerotik - ha, ha. Keď rýchlo zabúda, tak na vzťahy asi nemá žiadne nezabudnuteľné zážitky...
Pán Dr., poslednú dobu strašne zabúdam, ale že strašne! A ako sa to prejavuje? A čo?:-)
Osobne jednoznačne KARIERU. To je tým že nie som rodinný typ a mám negatívny pohľad na vzťahy (manželstvá).
Utekaj kade ľahšie, keď rýchlo zabúdaš. Aj po tvojom odchode na teba vštetci (vrátane partnera) rýchlo zabudnú, nie si nenahaditeľná, samozrejme, pokiaľ nemáš vagínu zo zlata alebo pri tebe partner nezažíva 10-minútovu erekciu.
Musíš sa vedieť sama rozhodnúť, čo vyhovuje viac tebe a aká si a podobne. Každý človek je iný.