Ahojte.Co by ste uprednostilil karieru ci vztah, v pripade ze sa neda dohodnut, myslim odist do ineho mesta za karierov alebo ostat vo vztahu.Je tu vsak riziko, ze ked budete bez seba vztah ochladne a pride niekto novy kto je v danu chvilu tam..Lebo ja osobne ked s clovekom niesom zabudam rychlo.
Kariera ci vztah?
Pozri, clovek, ktory ta miluje ta nebrzdi v rozvoji. Normalne milujuci clovek partnera podporuje. Ibaze aj partner niekedy tomu druhemu nedopraje, lebo nechce, aby sa mal lepsie ako on.
Ahoj Jani len ti chcem napisat aby si isla za svojou karierou. Ja som pre partnerovo naliehanie nechala vysokoskolske studium a odvdacil sa mi tak ze na vianoce ma opustil odisiel za druhou a ozenil sa s nou. Tento rok sa im narodilo dieta a ja som ostala bez vzdelania. Takze nikdy sa neobetuj chlapi su nahraditelny. Ak si co i len trocha atraktivna nebudes mat problem si niekoho najst hocikedy .
Momom:Mas pravdu, lenze on mi tvrdil presne to iste, ze keby som ho milovala, tak nechcem ist do ineho mesta a ostanem s nim.
Urcite karieru. Dnes vobec nie je lahke najst dobru pracu. Zostans s nim, nepomoze ti z pracou, ty budes bez penazi, nebudes mat, co jest, platit ucty a on sa bude starat, len o seba, aby jemu bolo dobre.
Dnes je doba taka, ze ak nemas pracu a peniaze si nic. Vsetci sa ti otocia chrbtom, aj partner, aj rodina.
Snaz sa byt sebestacna. Nespoliehaj sa na nikoho, ze ti pomoze, postara sa o teba. Nepostara a nepomoze.
Z lasky moja draha nevyzijes. Je to velmi prisna a kruta dieta.
A ako ti radili, neobetuj sa, ani kvoli laske. Ta laska si to nikdy nebude vazit.
Janka keby ta tvoj partner miloval podporil by ta a isiel by s tebou do ineho mesta.... Obetujes nieco partnerovi a on odide za pol roka za mladsou alebo krajsou...Nikomu dnes nemozes verit len sebe... Nikdy sa neobetuj lebo si ublizis...kolke zeny si to tak dosrali v zivote
Urcite vztah, pracu najdes vsade ale normalneho partnera k sebe do zivota malokde...
Šancu, že nájdeš chlapa-lásku svojho života dostaneš možno raz v živote, kariéru môžeš robiť kedykoľvek.
Po zivotnych skusenostiach ake mam by som dala prednost kariere. Chlapi dnes uz nie su to co byvali, nechcu sa starat o rodinu, zenu ani rodinu financne nepodporia a tak zenam neostava nic ine len robit karieru. Chcu sebestacne dobre zarabajuce zeny ktore si na seba same zarobia cize ked taka budes, nebudes mat problem najst si chlapa.
s odstupom casu urcite kariera...v dnesnej dobe treba peniaze ked sa ti nieco stane nikto sa o teba nepostara... vztah si najdes hocikedy.... ver tomu...
Šancu, že spravíš kariéru dostaneš možno raz v živote, chlapa si najdeš kedykolvek.