partner má chron. mykoplazmu, stále mi to prenáša.

Príspevok v téme: partner má chron. mykoplazmu, stále mi to prenáša.
nihan

Zdravím Vás,
mali ste podobný problém ako ja?
Roky som mala pri partnerovi pocit, že ma pri ňom bolí hrdlo, škriabe ma v ňom, nechápala som, prečo. Lekári tiež nechápali, čo je so mnou, chronický zápal hrdla, vkuse ma bolelo v krku, škrabalo. Nakoniec sa to tak vyvrbilo na zač. roku 2017, že mibola diagnostikovaná mykoplazma pľúcna,
anti mykoplazma pn IgA 1,53 pozitívne ( nad 1,1 je to už pozitívne)

S anti mykoplazma pn. IgM 1,6 pozitívne

S anti mykoplazma pn IgG 18,8 -hraničné

Chlamydie- negatívne uplne

Z krvi všetko iba

Lekár povedal, že mám zvýšené mykoplazmy, dal mi na tri týždne azitromycín, vybrala som to. Po kúre znova mi bolo zle, partnera vtedy tiež bolelo hrdlo, aj hlava. *Skúsili sme teda požiadať Mudr. aby mu vzala mykoplazmy. Hodnoty nasledovné:
ycopl. pneum. IgA ELISA 58.5 >> (0.0 - 17.9)
Mycopl. pneum. IgG ELISA 138.1 >> (0.0 - 17.9)
Mycopl. pneum.IgM ELISA 1.00 >> (0.00 - 0.89)

Podľa mňa skutočne vysoké hodnoty !!! akútnu mykoplazmu mal, podľa týchto výsledkov, ak sa nemýlim hoci nie som zdravotník.
Dali mu teda tiež na tri týždne azitromycin. Vybral atb. Stav sa mu zlepšil.
na kontrolných odberoch v apríli mal ale podobné výsledky. ešte viac mal IgA pozitívne aj IgG. Lekár to uzavrel, že to je bežný nález, že to už dalej netreba riešiť, že to má stále z klimatizácie( v ktorej pracuje nonstop).
nechce zmeniť robotu.
Kedže mne bolo stále v máji zle a pobolievalo ma hrdlo aj uzliny- následne daná doxyhexal na tri týždne u mňa, partner sa už neliečil. vybrala som aj dávky imunomodulátorov- ribomunyl, imunor.Mám pocit, že sa mal aj on liečiť, lebo stále mi to prenáša.

leto sme prežili OK, bolo nám fajn, necítila som nič zlé. Prišiel oktober 2017 teraz, a ja začínam cítiť to isté, čo vtedy na zač. roka- uzliny bolia, infekt hrdla, červený nosohltan, bolestivé hrdlo, ktoré po ničom nechce prejsť. Na kontrolný odber na mykooplazmy idem az v decembri
nechcem vkuse brať ATB, nechcem aby ma vkuse boleli uzliny a cítila sa malátna a chorá, nedá sa tak existovať. Čo máme robiť ?
Nechcem sa pasovať za doktora,ale nezdá sa mi prístup jeho všeobecniara normálny, že uzavrie, že také vysoké hodnoty ako mal partner, že sú normálne. Ja som mala oproti nemu " nič", len mierne zvýšené, partner to má vo veľkom podľa mňa a najmä chronické.
Prosím Vás, čo máme robiť už ?zažili ste to aj vy ?tento pinpongový efekt?
Ale napríklad teraz partner nemá absolútne žiadne problémy, je zdravý a ja som KO. Jeho hrdlo ani uzliny nebolia, merci za vaše odpovede.

daniellafinancia

Sme inštitúciou, ktorá poskytuje finančnú pomoc všetkým mimoriadnym ľuďom a potrebám peňazí, čestným ľuďom, ktorí skutočne potrebujú. Ponúkame úvery od roku 2000 do 7 000 000 €. Pre všetkých ich môžete kontaktovať v akejkoľvek dôvere v našom e-maile: daniellafinancia@gmail.com alebo whatsapp: 001-484-831-7681
daniellafinanzia.over-blog.com
Ďakujeme vám za pochopenie.

Lion4545

Ciste psycho stavy isto neprezivas, nemas to este v mozgu,,, ale ked sa ti to tam dostane tak sa budes cudovat co sa to s tebou deje a nik ti nepomoze a dopadne to velmi zle.

Lion78965

NIHAN- 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000x to tu omielam, ze chlamydia, mykoplazma, borelia je to najvesie svinstvo !!! RS, Parkinson atd su len krycie nazvy tychto infekcii !!!! Lekari to neriesia, nevedia ako a nie kazdy by bral ATB na kila... co je jedina sanca ako sa z toho vysekat, samozrejme ide to i bylinkami tzv Buhner protoko + doplnky. Jasne ze ta dr. posle zakazdym dopi... a tiez to tu omielam 1000000000000000000000x ze nema zmysel s tymto chodit k dr. lebo skoncis jedine na psych ! :D a never dr !!!! s tou teplotou... mas uz nacaty IS, takze mas rozhodenu telesnu teplotu, poznam to, je to neprijemne... a aj tie stavy co mas, ono to najprv rozhodi psychiku cize ludia koncia na psych a beru PICOVINY antidepresiva ktore su NAHOVNO, su to legalne drogy. Preco rovno si nedat poriadneho jointa ? VEd je to to same a ktory kokot zakazal drogy, travu ? Ved je to to same ako AD... je to biznis, skurvene poistovne atd... to same ako keby niekto urobil auto na vodu, ved to nieje nic tazkeho ale co by to znamenalo pre ropny priemysel ? A to same je liecba RS... ani psych choroby nejestvuju, vsetko je z infekcii ckrytych/chronickych ale nie kazdy tomu veri a laduje do seba picoviny len nie to co je treba a potom to ako skonci ? Samovrazdami...

nihan

lion ja ťa čítam, ale ty mňa čítaš?asi nie...inak by si reagoval na moje otázky..asi to nemá zmysel.ovzem sa ked bude niečo nového

nihan

LION citam ta, neboj sa, len prosim, mohol by si mi odpovedat na komentar,co som sa pytala otazky v poslednom dlhsom prispevku?lebo sa citim stratene, nakolko akosi podvedome odmietam ,moj mozog mi nedovoluje verit tomu,ze tamykoplazma je az taka svina, strasne sa tohobojim a som uplne v koncoch, strasny mam stres a strach, co bude,ci to budem mat nastalo, bojim sa, prirodzene, a najma ma vsetko to mata,o com som pisala v poslednom komenatre vcera vecer.
Okrem toho celeho kazdy lekar,ked sa ho na to spytam, na mykoplazmu, mavne rukou a povie,ze to nic neni, pochodila som snad vsetky oddelenia,ktore sa na to specializuju_ interne, orl, alergo, imuno, vseobecneho, infekcne- vsade mi povedali,ze to neni nebezpecne,nech si hlavu nelam nad tym,ze to samo prejde od seba, ze staci par liecikov a budem fit. ze to neni nic strasne,ze co robim z toho dramu,ale do riti ja z toho dramu musim robit, lebo vsak stale sa citim akoby som mala 39 horucku som tak malatna, a mam bolesti nosohltana, tak kdesi asi chyba bude nie? Ja mam ale pokrk uz vsetkeho, ako kazdy lekar ma totalne posiela do riti!:( Tak ked uz nie im,tak komu mam verit? na nete zase citam ine veci, ze ake tje to hrozne ochorenie, nevyliecitelne dokonca a pod.ja prezivam ciste psycho stavy teraz

Nihan

Lion a pomaha na tuto pliagu polyoxidonium? a to jak dlho mam brat? mne ho nasadila imunologicka,ale este somsi to nezacala pichat...lebo sa toho celkom obavam a aj tak mi dala IBA 10 injekcii, co je podla mna nic, mne celkom pomahal doteraz ribomunyl, prekvapivo.
citala som dnes nieco o tych sviniach, ze neznasaju vzduch a take, ze ziju vnutri bunky, tj. prakticky asi nejdu vyhubit,ako teda som spravne pochopila, hodnoty nikdy nebudem mat nula,to neviem,co by sa muselo stat, a zevraj imunitny system ich nedokaze zabit,lebo sa maskuju za zdrave nase bunky,ktore potom nas imunitak nevie vobec rozoznat,
ja som mala v maji pozitivne vsetky uplne triedy, aj IGG aj IGa Aj iGM - ja mam dokonca IgM - 1,6...kdežto moj muž ma igM elisa 1,,,,ciže ja mam viac protilatok vytvorených
ma lepsiu imunitu ako ja
i ked nechapem preco ja ju tak nemam...ja som bola donedavna zdrava žena, nemala som s imunitou problemy žiadne.
nahodou je u mna zvláštne, ze muž kašle sucho, ja vobec nekašlem tkmer,a viem,že tie svine v prvom rade kašlom sa prejavujú, za to mňa bolí preukrutne hrdlo a uzliny...a muža vooooobec
do hlavy este nech mi to prejde a uz budem vyriadena a som mlada:(
na kontrolne odbery musim cakat na infekcnom- do 4.12 az vtedy idem a muž isiel dnes k lekárovi na kontrolnu krv na tieto pliagy, tak som velmi zvedava,ako sa mu pohol ten stav
hoci dneska som guglila strasne vela,dokonca som bola aj na tej chlamydie info som si to tam citala o tej mykoplazme a vela som toho pocitala a zistila
napriklad aj to, ze to, co ma muz pozitivne ze IgA a IgG (co ma tak sialene vysoke hodnoty),tak to kludne môže značiť aj o tom, že to ma v chronickom štádiu už, resp. to tam označili, že chronicke latentne perzistentne stadium,
tj. ze sa mu to akoze neprejavuje, ale stale mu to pretrvava v organizme. Zaujimave je, ze on s tym v pohode zije :D a neni mu dokopy nic a ja umieram pomaly pri nom zaživa. Co je hnus.

Lebo písali tam, ze IgA svedcia o bud akutnej prebiehajucej infekcii, alebo o chronickej,ak je priliš vysoke...a on ho ma az 58!!čo je šialené číslo.
iGG je zase že to bolo v organizme a uz nie je,ale že ak je vysoké číslo dlhodobo pol roka a viac, on ma az 158 tak je tiez chronicke, do riti, to znamena ako co, ze ked je chronicky s mykoplazmami, tak ich stale rozsieva kade chodi ludom? alebo je neaktivny a nemoze ich prenasat druhym,ci ako,to tam tusim nebolo spomenute.Lebo ak to moze prenasat ludom aj v takej chronickej faze a ma to chronicke, a stale to je v nom, tak tym padom ja to tiez budem mat furt tu pliagu
Ja neviem,kedy to je infekcne prenosne....:(
viem, len že pocas bratia ATB to nie je prenosne, ale to je cele. Viac o tych sviniach hubovych neviem..:(a z lekarov mi nikto na to neda ani odpoved.
Citala som od RNG na fore, ze daju sa vyhubit serapeptazou a oreganovym olejom a extraktu z olivovych listov, ale neviem,ci je to dobry napad. Aj financne a tak...:( vlastne cela tato liecba je asi sakramentsky financne narocna :(

Lion4545

Jj dur, ale netreba recept na samoplatcu, mam to vybavene v lekarni. Len to stoji prachy. RS su skryte infekcie ktore drazdia imun system. To je cele, ked sa poriesia infekcie, IS sa da dokopy, tak bude i po RS :)