partner má chron. mykoplazmu, stále mi to prenáša.

Príspevok v téme: partner má chron. mykoplazmu, stále mi to prenáša.
nihan

Zdravím Vás,
mali ste podobný problém ako ja?
Roky som mala pri partnerovi pocit, že ma pri ňom bolí hrdlo, škriabe ma v ňom, nechápala som, prečo. Lekári tiež nechápali, čo je so mnou, chronický zápal hrdla, vkuse ma bolelo v krku, škrabalo. Nakoniec sa to tak vyvrbilo na zač. roku 2017, že mibola diagnostikovaná mykoplazma pľúcna,
anti mykoplazma pn IgA 1,53 pozitívne ( nad 1,1 je to už pozitívne)

S anti mykoplazma pn. IgM 1,6 pozitívne

S anti mykoplazma pn IgG 18,8 -hraničné

Chlamydie- negatívne uplne

Z krvi všetko iba

Lekár povedal, že mám zvýšené mykoplazmy, dal mi na tri týždne azitromycín, vybrala som to. Po kúre znova mi bolo zle, partnera vtedy tiež bolelo hrdlo, aj hlava. *Skúsili sme teda požiadať Mudr. aby mu vzala mykoplazmy. Hodnoty nasledovné:
ycopl. pneum. IgA ELISA 58.5 >> (0.0 - 17.9)
Mycopl. pneum. IgG ELISA 138.1 >> (0.0 - 17.9)
Mycopl. pneum.IgM ELISA 1.00 >> (0.00 - 0.89)

Podľa mňa skutočne vysoké hodnoty !!! akútnu mykoplazmu mal, podľa týchto výsledkov, ak sa nemýlim hoci nie som zdravotník.
Dali mu teda tiež na tri týždne azitromycin. Vybral atb. Stav sa mu zlepšil.
na kontrolných odberoch v apríli mal ale podobné výsledky. ešte viac mal IgA pozitívne aj IgG. Lekár to uzavrel, že to je bežný nález, že to už dalej netreba riešiť, že to má stále z klimatizácie( v ktorej pracuje nonstop).
nechce zmeniť robotu.
Kedže mne bolo stále v máji zle a pobolievalo ma hrdlo aj uzliny- následne daná doxyhexal na tri týždne u mňa, partner sa už neliečil. vybrala som aj dávky imunomodulátorov- ribomunyl, imunor.Mám pocit, že sa mal aj on liečiť, lebo stále mi to prenáša.

leto sme prežili OK, bolo nám fajn, necítila som nič zlé. Prišiel oktober 2017 teraz, a ja začínam cítiť to isté, čo vtedy na zač. roka- uzliny bolia, infekt hrdla, červený nosohltan, bolestivé hrdlo, ktoré po ničom nechce prejsť. Na kontrolný odber na mykooplazmy idem az v decembri
nechcem vkuse brať ATB, nechcem aby ma vkuse boleli uzliny a cítila sa malátna a chorá, nedá sa tak existovať. Čo máme robiť ?
Nechcem sa pasovať za doktora,ale nezdá sa mi prístup jeho všeobecniara normálny, že uzavrie, že také vysoké hodnoty ako mal partner, že sú normálne. Ja som mala oproti nemu " nič", len mierne zvýšené, partner to má vo veľkom podľa mňa a najmä chronické.
Prosím Vás, čo máme robiť už ?zažili ste to aj vy ?tento pinpongový efekt?
Ale napríklad teraz partner nemá absolútne žiadne problémy, je zdravý a ja som KO. Jeho hrdlo ani uzliny nebolia, merci za vaše odpovede.

borelkovaslecna

lion ten polyoxidonium ti predpisuje durovska? zaujalo ma to nakolko mame v rodine diagnozu rs a liecime sa alternatívou a hubime viry,bakterie plesne a parazity...:-) vdaka

Lion45

NIHAN ty mas pozit v IGM ? No do riti :D nasad ihned to co som napisal a partner ma IGM kolko ? AK ma viac tak ti radim nestykaj sa s nim lebo to schytas naplno... pod na stranku chlamydie.info a tam si precitaj pribehy ludi co tato pliaga dokaze.

Lion4545

No tvoj partner ma dobru imunitu tak mu to drzi, ty uz mas nacatu a modli sa aby ti to nepreslo do hlavy... Potom nastane take peklo, ktore si nevies ani len prestavit, ja som ho prezil. Ja som to schytal asi od oca, oca to odrovnalo, diagn. Parkinson, otec ma chlamydie plucne a mykoplazmy, dr. to neriesili nijak ani neriesia a to ich ma pozit v IGM !!! Riesia uz len PArkinsna lebo za to oni beru prachy ale za nejaku liecbu chlamydii a pod. nie. Tak je to. A diagn Parkinson ani RS nejestvuje su to iba krycie vymyslene nazvy neliecenych chron. infekcii mozgu, tak preto sa modli aby ti to nepreslo do hlavy. Pripravky volnopredajne z lekarne ti nepomozu skoda penazi, musis dat dokopy imunitu polyoxidonium injekcie ale tie ti nik nenapise ja si ich kupujem a krabica 5 inj stoji 105eur + ATB musis zabit bakterie, dalej riesit viry, a plesne. LEn takto sa toho zbavis inac nie a SAMOZREJME MUSIS ODIST OD PARTNERA a v ziadnom pripade s nim spavat abo co, lebo to hned od neho schytas, viem je to naprd ale ina cesta nieje a ako sa rozhodnes je na tebe. Ja viem vela ludi to ma ale oni maju dobru imun a drzi im to, ja a asi aj ty mame od malicka deficit v imun ale bunkovej takze to schytame od nich hned.

ATD ATD ATD... a statni lekari ti nepomozu !!!

nihan

Lion ja viem, že mám imunitu v háji, jedine čo mi ešte donedávna ako tak pomohlo bol Ribomunyl imunoterepautikum, ale teraz ho neberiem,lebo sa nemôže stále brať. Muža som donútila ísť dnes na kontrolné odbery na mykoplazmu, som zvedavá ako mu vyjdu,a čo mu pán doktor sa uráči predpísať zase. Lebo som sa dneska ráno pred ním rozplakala, veď sa cítim tak unavená, ako nikto, uši ma pichajú, hlava ma bolí, hrdlo ma bolí šialene, ako myslíš, že kým sa mi to nedostalo do hlavy? veď mne ani na tom posratom RTG pľúc nevideli nič, plúca mám čisté(a pritom mykoplazma pľúcna?sa to volá!,tak ako je to ožné?)dokonca povedali, že moje hodnoty sú naozaj iba "zvýšené", čo sa týka tejto konkrétnej baktérie, či čo je to ja neviem,vírus?neviem ani, čo.
moje hodnoty naozaj nízke,oproti môjmu mužovi-
igA -2
igG 18
IgM-1,8
to je fakt málo, na to ako sa cítim
On ma niekoľko násobne vyššie hodnoty a je v pohode, funguje, nebolí ho nič, ja mám chuť sa obesiť. Je však možné, že ešte nejaká koinfekcia je u mňa, napríklad EBV alebo niečo, yersínie, preto sa tak zle cítim , borelku mám (takže viem, že mám koinfekciu, čo teda samozrejme viaceré veci vo mne pôsobia a tým pádom som stále chorá a cítim sa zle)Muž napríklad tieto iné pliagy nemá.
Veď ako je toto možné? Mám dodrbanú imunitu, hoci sa snažím ju mať OKA, robím pre to veľa, aby so bola zdravá. Niektorí ľudia nerobia pre imunitu nič, ja áno.
LIon ty si to tiež dostalv rodine ?keď si sa musel odsťahovať?

Lion4541

NIHAN, zrejme ti to uz nacalo imunitu, z toho sa len tak lahko nevysekas. Jedina sanca je ze sa s partnerom stykat uz nebudes, ja som koli tomu kupit byt a odist z domu !!! Nieje to ziadna sranda, a to bud rada ze ti to nepreslo este do hlavy, potom je to uz sila.

nihan

Ďakujem Vám za názory a rady.
Partner aj ja sme protiATB, niektorí z vás su tu za ne, iní zase za prírodnú liečbu. Ja nemám problém užívať aj mesiac lieky,ak je to nevyhnutné, partner však s tým má problémy. Nechce toľko užívať lieky. Neviem ho donútiť ani aby išiel na kontrolné odbery( čo by aj mal,po pol roku, ja idem v decembri), nechce to riešiť. Myslí si, že preháňam, ale ja naozaj sa pri ňom cítim zle, keď sme v jednej miestnosti, alebo sa k sebe túlime a bozkávame, pijeme z jedného pohára, tak automaticky ma strašne začne bolieť hrdlo, nosohltan, strašná bolesť, celé krvavé( ani toto mu nestačí!)keď poviem, ako veľmi je tým infikovaný. jeho vysoké hodnoty sa istotne neupravili samé od seba. lekári ho tiež odbíjajú, a on sám sa necháva odbiť, a nepátra po príčine. A čo iné ako mykoplazma by to mala akože byť ?Keď sme ju obaja mali, (ja som ju však mala viac prieličenú ako on, dlhšie som atb brala),a stále mi ju zanáša,lebo cítim, keď nie je pri mne, je mi oveľa lepšie, hrdlo ani necítim, môžem piť akékoľvek ľadové všetko, a nič, akonáhle príde ku mne a po pár hodinách cítim rezanie, škrabanie a bolesť v krku, tak je to jasné. A nikto iný pri nás nie je. Stále ma infikuje, a mám celkom už toho dosť.
Ja sa snažím posilnovať imunitu- dokonca som sa dala nahovoriť na profizym, niečo ako wobenzym, a papám tabletky,
neviem podľa mňa sa mito nemôže iba tak spontánne vracať predsa, musí stále ma infikovať partner.Mám také hrozné stavy, že ma začne hlava bolieť, hrdlo, cítim plný nos, uši, - typická mykoplazma, to mi nitko nevyhovorí. Ale on si nedá povedať, vôbec sa do toho nerozumie, a myslí si,že je zdravý, lebo on sa zdravo cíti (a iba občasne raz za mesiac ho zaškrabe hrdlo), lenže ja bolesťami trpím a akoby angínou. A to je mykoplazma. Tieto presne príznaky som mala aj keď som to mala na jar, ked som to dostala.
Podľa mna ju však máme veľmi dlho, len to vyvrcholilo u nás veľmi.
Keď si aj spravíme testy, a bdueme sa liečiť na 3 týždne, mesiac...a potom aj ho donútim jesť aspon wobenzym, tak čo keď to nezabere, a znova budeme tam kde na začiatku..Neviem akú prírodnú liečbu si mám nasadiť, aby mi to prešlo,aby som nebola taká háklivá na to, ako strašne reagujem na tie mykoplazmy.
Proste ale nemohli sa u mňa len tak tie mykoplazmy prejaviť zase však nie? po pár mesiacoch? muselo tam byť zase niečo, že som sa infikovala, však?
a stále sa infikujem :( to je na tom to najhoršie a on si to nechce dať vysvetliť,, ja už neviem ako ho mám donútiť ísť k lekáromm!!
Stále sa ohradzuje tým, že mu obvodný aj plúcny povedal, že to je OK, že čo že má mykoplazmy, keď ho nič nebolí a nemá problémy, tak to je OK. ale ako to môže byť ok pre nás,čo sme s ním v styku?!

betinka12

moja sestra sa z toho dostavala tiez pekne dlho, uzivala antibiotika a vracalo sa jej to a neskor jej niekto poradil, aby vyskusala enzymovu liecbu, tak si kupila wobenzym a zabalo jej to