partner má chron. mykoplazmu, stále mi to prenáša.

Príspevok v téme: partner má chron. mykoplazmu, stále mi to prenáša.
nihan

Zdravím Vás,
mali ste podobný problém ako ja?
Roky som mala pri partnerovi pocit, že ma pri ňom bolí hrdlo, škriabe ma v ňom, nechápala som, prečo. Lekári tiež nechápali, čo je so mnou, chronický zápal hrdla, vkuse ma bolelo v krku, škrabalo. Nakoniec sa to tak vyvrbilo na zač. roku 2017, že mibola diagnostikovaná mykoplazma pľúcna,
anti mykoplazma pn IgA 1,53 pozitívne ( nad 1,1 je to už pozitívne)

S anti mykoplazma pn. IgM 1,6 pozitívne

S anti mykoplazma pn IgG 18,8 -hraničné

Chlamydie- negatívne uplne

Z krvi všetko iba

Lekár povedal, že mám zvýšené mykoplazmy, dal mi na tri týždne azitromycín, vybrala som to. Po kúre znova mi bolo zle, partnera vtedy tiež bolelo hrdlo, aj hlava. *Skúsili sme teda požiadať Mudr. aby mu vzala mykoplazmy. Hodnoty nasledovné:
ycopl. pneum. IgA ELISA 58.5 >> (0.0 - 17.9)
Mycopl. pneum. IgG ELISA 138.1 >> (0.0 - 17.9)
Mycopl. pneum.IgM ELISA 1.00 >> (0.00 - 0.89)

Podľa mňa skutočne vysoké hodnoty !!! akútnu mykoplazmu mal, podľa týchto výsledkov, ak sa nemýlim hoci nie som zdravotník.
Dali mu teda tiež na tri týždne azitromycin. Vybral atb. Stav sa mu zlepšil.
na kontrolných odberoch v apríli mal ale podobné výsledky. ešte viac mal IgA pozitívne aj IgG. Lekár to uzavrel, že to je bežný nález, že to už dalej netreba riešiť, že to má stále z klimatizácie( v ktorej pracuje nonstop).
nechce zmeniť robotu.
Kedže mne bolo stále v máji zle a pobolievalo ma hrdlo aj uzliny- následne daná doxyhexal na tri týždne u mňa, partner sa už neliečil. vybrala som aj dávky imunomodulátorov- ribomunyl, imunor.Mám pocit, že sa mal aj on liečiť, lebo stále mi to prenáša.

leto sme prežili OK, bolo nám fajn, necítila som nič zlé. Prišiel oktober 2017 teraz, a ja začínam cítiť to isté, čo vtedy na zač. roka- uzliny bolia, infekt hrdla, červený nosohltan, bolestivé hrdlo, ktoré po ničom nechce prejsť. Na kontrolný odber na mykooplazmy idem az v decembri
nechcem vkuse brať ATB, nechcem aby ma vkuse boleli uzliny a cítila sa malátna a chorá, nedá sa tak existovať. Čo máme robiť ?
Nechcem sa pasovať za doktora,ale nezdá sa mi prístup jeho všeobecniara normálny, že uzavrie, že také vysoké hodnoty ako mal partner, že sú normálne. Ja som mala oproti nemu " nič", len mierne zvýšené, partner to má vo veľkom podľa mňa a najmä chronické.
Prosím Vás, čo máme robiť už ?zažili ste to aj vy ?tento pinpongový efekt?
Ale napríklad teraz partner nemá absolútne žiadne problémy, je zdravý a ja som KO. Jeho hrdlo ani uzliny nebolia, merci za vaše odpovede.

Lion4545452

Ja som mal imun na sracky bunkovu este pred ATB. :) pomaly sa dava dokopy. Doplnky s imun ani nehnu to mam odskusane, len polyox s nou hybe a samozrejme treba poriesit prim problem ktorym je borela, plazmy a chlamy i vyry a parazity. Ja o viem, nemusis mi to vraviet :)

Lion45454

Rene 33... Ja som si vybral tuto cestu, ATB ked vysadim vsetko sa mi vrati... Riesim chron. neuroborelu s mykoplazmami a chlamydiami, diagn. RS. Som odhodlany brat ATB po cely zivot... nic sa nestava rezistentne, to su keci... na odradenie ludi uzivat tolke roky ATB. Ja picham polyox i napriec tomu, ze mam diagn RS a vtedy sa to nema. LEnze vzdy ako pichnem polyox sa citim ako znovuzrodeny >D proste ma nakopne z unavy.

Rene1337

Prepac nesuhlasim s tebou. Nechces este dalsie 3roky brat atb? Atb sa po urcitom case stavaju v tele proti bakteriam rezistentne. Aj bakterie maju svoju pamat.su studie kde ked napriklad v minulosti si jedol atb a uz 2den ti bolo lepsie a nedbral si cele balenie. Bakterie sa stali pasivnymi,nazyva sa aj chronicka u lekarov myslim ze to je iba nedostatocne preliecena. A bakterie uz vedeli o par rokov na tie iste atb reagovat. Lekari ta nechcu vyliecit ale liecit moj nazor. Naco ti je rocne uzivanie atb ked si trvale poskodis vnutrobunkovu imunitu a myslis ze ju zachranis polyoxidoniumovymi inj.? Potom co ti daju za rok nieco na oblicky a pecen ? Zastavuje sa mi rozum ked pocuvam niektore liecebne postupy. Ludia to nemaju odkadial vediet ze co je pre nich spravne riadia sa postupmi ktore ich dalej dostavaju do kolotocu liekov. A kolobeh farmaceutickeho premyslu. Moj nazor prepac. Ked problem vytvorila priroda priroda aj problem vie vyliecit. Polyoxidonium 6mg sa dava na poskodenu imunitu. Preco ? Lebo ste si ju atb znicili. A po roku uzivania atb musite mat tak nizko a to nehovorim o zaludku,oblicky,pecen,a dalsich organoch na spravne fungovanie. Plno kvalitnych doplnkov je ucinnych na znicenie virov parazitov,bakterii. V zahranici napriklad v holandsku ti nepredpisu atb aj ked mas 40horucky tie davaju naozaj iba vo vynimocnych situaciach. Vsemozne veci na podporu imunity telo sa musi same vediet branit. Na slovensku po kazdej navsteve odchadzas z atb. Ked vedia veci v zahranici liecit takym postupom by vedeli aj u nas myslim. Ci u nas su roboti ? To ze za kazde atb maju proviziu. Castokrat na ine infekty predpisuju tie iste atb. Uz dost hnusne mi pride ze sebe si predpisuju ine lieky ako pacientom. Ucinne veci castokrat ociernuju. A farma firmy maju velmi silny kapital. Zapni si tv kazda druha reklama je na lieky. Chore. Prides do lekarne s predpisom daju ti ten isty liek ale od inej firmy preco ? Pretoze maju za to proviziu. Nevidis za tym tu ciernu stranku. Dajte sa otestovat aj na mononukleozu. Ci ste ju tiez neprekonali a aj partner.

Lion4545

Jedina sanca ako sa toho zbavit je ta ako som napisal... 1rok ATB je minimum, ja idem uz treti rok ATB vkuse, ano atb narusia bunk imunitu, preto je treba pichat polyoxidonum,,, viem.. nieje to lacne, vychadza to na tisice eur...

Rene1337

Urcite nie. A ano mas pravdu rok uzivat atb je maximalna hlupost. Pretoze ti to narusi vnutrobunkovu imunitu tak ze sa dlho budes davat do kopy a choroby sa na teba budu lepit kazdu chvilku volaco ine.
V prvom rade prelieceni musite byt aj ty a aj partner. Mykoplazmy,chlamydie, a dalsie podobne bakterie sa prejavuju v case ked je imunita oslabena. Inak funguju aj tak ze ludia ich maju a netusia ani o tom a zasa niektorym to rujnuje zivot.
Zacite oby dvaja s ocistou pecene po uzivani atb urcite. Doplnit probiotika po znicenej crevnej mikroflore. Maju velku ulohu pri imunite ako takej.
Pestrec mariansky, hlavna zlozka jr silymarin,alfa kyselina lipova,selen. Myslim ze tuto kombinaciu predavaju aj v jednej kope. Myslim ze sa to vola livinorm. Nastudujete si protokol dr berksona Minimalne mesiac uz po tejto kure sa budete citit omnoho lepsie.pretoze telo sa port buje zbavit toxinov a aj z uzivania liekov. Vyhybat sa cukru,mliecne vyrobky. Enzymoterapia dava dost velku ulohu pri imunite. Podla mna zbytocne nastreleny je wobenzym. Ale da sa povedat ako tak ucinny vela ludom pomohol.
Mykoplazmy a vela z takychto bakterii od stafylokokov,e coli,monas, atd zacinaju uz z okolia cez prinosove sinus (dutiny) kde prechadzaju hlienom do pluc. Fajciari su odost nachylnejsi. A hlavne ake prostredie kde je vas priatel je hotove mnozisko pre bakterie aj ked za to nemoze. Iga,igg su hodnoty ktore urcuju ze ste prekonali mykoplazmi a igm je hodnota ze su momentalne aktivne. Chronicke je slovo ked je nieco nedostatocne preliecene moj nazor. Kupte si biocolostrum 125ml ucinne zabera na danne virusi,bakterie, pre nastartovanie tri flasky uplne a potom tabl forma. Je nie velmi prijemna chut. Ale pomaha. Maju vsebe presne iga,igg,igm (kompletne imunoglobuliny, alternativna medicina. Osobne si myslim ze je to vzdy prodpesnejsia forma pre telo ako antibiotika a, zbludili kolotoc syntetixkyxh liekov ktore aj tak neskor opat utocia. Clovek je uz potom zufali. Takze moja rada precistrnie tela od nadmerneho uzivania atb a nie len toho ale denno denne prijmame umeliny. Vid protokol protokol dr berksona, nasadit colostrum precitajte si o nom. A do prinosovyxh dutin roztok z greoovpovyxh semiacok 10ml vody
12kvapiek citrovitalu. Kupte si konvicku rhino horn na preplach dutin. Rano poobede vecer. Zarobite si sama voda a kuchynska sol.Z ucinnych proti nim z prirodnych poznam Samento/uncaria tometosa a
extrakt z olivovych listov. Samozrejme aj enzymi, ktore ich vedia
poskodit a rozlozit. Ucinne je aj koloidne striebro, hlavne s velmi
jemnymi casticami, pod 5 nm, alebo este lepsie pod 1 nm.
Treba vydrzat a skusat.

Marosko-n

Treba piť GGW liečivú vodu a pomaly sa to napraví, hrdlo sa hneď napraví a ostatok za dlhšiu dobu. K tomu doplniť chýbajúce prvky a vitamíny.

nihan

rok brat atb? to je chore, ak niekto takto zmysla,musi byt nejaky iny sposob, ako brat roky atb len tak..ved mykoplazma nie je mor preboha, aj doktori vsetci,asi styria odbornici na mna kukaju,ze mykoplazma je bezna bakteria,ktora sa vyhubi do dvoch tyzdnov...rok brat atb to by partner aj tak nebral.
potrbeujeme ale nejaky iny sposob..ako nieco spravit tak,aby mi to stale nepredaval a neprenasal spat..

Lion45145

Do .... ved citaj co pisem... ako ti to mam este napisat ?! Ak sa chces toho natrvalo zbavit tak urob to co som napisal... inac sa toho nezbavis a mozes dopadnut nie zle to je este dobre ale velmi zle, kedy ti ani Pan Boh nepomoze.

nihan

ma to urcite partner z toho, ze pracuje stale pod klimatizaciou ktora sa neda vypnut a este aj je v kancli so sto ludmi, open air ofice (co vam mam hovorit.
Ale vymenit pracu neni take lahke,kedze tam ma post. Hoci by som si to strasne priala nejde to, ale isto by bol zdravsi a aj ja. Asi to vidim na rozchod, skor ci neskor, lebó takto zit nemozem, aby mi stale bolo takto zle.
dnes som vstala piskot v usiach, divne bolesti v trsednom uchu, hrdlo ma skrabe, pali trosku,citim sa malatne, uzliny ma bolia. - vid mykoplazma.
partner mi pisal ze aj jeho boli hrdlo aj ma ucpaty nos. jje v praci.
K lekarovi pojde,ale naco je toto dobre? Pomoze to vobec nejako? ved ta mykoplazma sa proste asi neda vyliecit alebo co ja neviem:( Prosim poradte.

fezoj78

Nie je podstatné,čo má,ale prečo to má.Keď sa zistí príčina,tak potom sa dá aj liečiť daný problém,akejkoľvek choroby.Aj rakoviny sa dajú liečiť,samozrejme,pokiaľ to už nieje v pokročilom štádiu.Ale určite nie chemoterapiami.Chémia ešte nikoho nevyliečila.Ak mate záujem riešiť váš problém,napíšte mi na email jogo78@centrum.sk