Ako si nájsť už konečne dlhodobú priateľku?

Príspevok v téme: Ako si nájsť už konečne dlhodobú priateľku?
XXX_NAME

Ahojte.
Mám 25 rokov a trápi ma táto otázka, prečo som si stále nenašiel dlhodobú priateľku aj napriek tomu, že študujem a okolo seba mám plno báb. Nerozumiem tomu. Navonok som milý, gentleman, sympatický, nesprávam sa k ním zle a nemám problém s nimi pokecať, no pri tom pokecaní to končí a je to kamarátstvo vždy, vždy, vždy.. :/

Poraďte čo robím zle, že sa do môjho života nepriplietla už dávno priateľka i napriek tomu, že ma všetci naokolo utešujú, že nájdem? :(

Bipo

Ked budes kecat s babou ktora sa ti paci v pohode sa jej opytaj ci by s tebou nesla oozriet do Zoo. Je to prave prostredie Zoo co dokaze na balenie bab urobit uplny magic

denisaf

whisper ved takychto tem je tu neurekom kde sa place stale kazdy den skoro chapem sa :-D Mesacny princ ja som zena som sama nemam ani muza ani frajera ani vs a napriek tomu som si kupila svoj vlastny byt a to mam aj ovela nizsi plat ako muzi v nasej robote vo vyrobe. Aj ja som mala uplne hovno s prepacenim nemal mi absolutne kto pomoct zacinala som od nuly upratovala somo umyvala riady na 12tky nemohla som sa spolahnut na nikoho len na seba . V dnesnej dobe kedy clovek moze vycestovat aj do zahranicia za pracou a nemusi tam ani jazyk vediet su vsetko ostatne len vyhovorky. Ked je niekto zdravy a mlady je to hamba aby si frajerku vodil do detskej izby nehnevaj sa. Ale dnes sa muzi nehambia ani pozicat si peniaze a nevratit ich svojej frajerke. Mna uz neprekvapi nic.

Apokryft

Veľa zamestnávatelov chce prijať do zamestnania:mladú,peknú,múdru z odrastenými detmi ,z praxou v obore xxxx.Ako to súvisí s tebou?Ku každému veku a skúsenostiam ,povahe prislúchajú aj nejaké požiadavky a nároky atď.Ak si mladý ale príliš uvedomelý vyzretý máš problém.K mladosti trochu prislúcha drzosť,dravosť,bláznenie možno aj riskovanie preto mladý clovek môže mať viac vzťahov .Ak toto niekto prepasie a od začiatku je príliš rozumný uvedomelý,rozvážny má problém nájsť si partnera.Moja babka vravela 100 frajerov jedrn muž.

zlomoksekundy

Pozri, ty máš ten problém čo kopa mladých mužov a to že Vy muži nerobíte prvý krok k tomu aby sa to kamarátstvo posunulo do ďalšieho levelu. A čo treba preto urobiť? No jednoducho to dievča-ženu ktorá sa Vám páči niekam pozvať či už na nejakú akciu hudbonú, športovú, kultúrnu alebo niekam na drink, kávu, koláč alebo nejaký výlet do prírody. Je to také ťažké pre vás? Tak keď budeš len čakať a dúfať že to za teba urobí nejaká "vesmírna sila" tak sa nedočkáš. Vieš ako sa vraví? Pomôž si človeče aj PánBoh ti pomôže.
Neviem ako chcete aby z kamarátstvo bolo niečo už iné keď neurobíte prvý krok. To ako chcieť jesť zemiaky ale nechať ich v zemi a nevykopať. A radšej budeš stáť nad zemou a čakať že ten zemiak zo zeme vylieze sám....
Pochopil?

WHISPER

DenisaF ...

.. podla vyjadrovania sa zakladatela témy nám môže byť úplne jasné z akého dovodu nemá frajerku... práve sa prejavil...

Mesačný princ

Denisaf - to ozaj? Vieš, nie sú všetci na Slovensku takí majetní, aby si mohli dovoliť vlastné bývanie a dokonca ani nemajú práce svojich snov. Veľa ľudí zarába minimálnu mzdu a žijú takpovediac z ruky do úst. A deti majú, majú usporiadané rodiny a sú tí ľudia šťastní.

Nie je všetko o peniazoch!!!

Denisaf

inak whisper ma bohuzial uplnu pravdu ak schces nozaj dlhodoby vztah a rodinu naprv dostuduj potom si najdi robotu a potom nieco ries lebo takto to nema perspektivu. Nieje nic horsie ked napríklad dvaja nemaju vlastne byvanie a pride dieta za takuto nezodpovednost by som vrazdila. Na tomto fore kazdy vyplakava ze nema frajerku alebo frajera ale nepozera sa na ine veci ako napríklad ci si to fakt moze dovolit ake ma okolnosti lebo rodina dnes zial bohu nieco stoji. Sustred sa teraz na dokoncenie skoly si chlap mas casu dost

XXX_NAME

Presne tak je a poriadny odpad ...neviem z akého blázinca ho vypustili, ale fakt by tu nemusel oxidovať, keď sa chcem o tom seriózne pobaviť a nie sa tu rozčuľovať s hlupákom.

XXX_NAME

WHISPER
Ako sorry, ale ty si pekne na hlavu, keď všetkých hádžeš do jedného vreca a snažíš sa urobiť so študentov chudákov. Neboj sa, ja mám svoje vlastné auto a aj vodičák a viem si aj potraviny a stravu zo svojich zabezpečiť a aj mnohé ďalšie veci zabezpečiť, tak sa tu láskavo nerozhorčuj, že ja som zlatokop.