Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako si nájsť už konečne dlhodobú priateľku?

Príspevok v téme: Ako si nájsť už konečne dlhodobú priateľku?
XXX_NAME

Ahojte.
Mám 25 rokov a trápi ma táto otázka, prečo som si stále nenašiel dlhodobú priateľku aj napriek tomu, že študujem a okolo seba mám plno báb. Nerozumiem tomu. Navonok som milý, gentleman, sympatický, nesprávam sa k ním zle a nemám problém s nimi pokecať, no pri tom pokecaní to končí a je to kamarátstvo vždy, vždy, vždy.. :/

Poraďte čo robím zle, že sa do môjho života nepriplietla už dávno priateľka i napriek tomu, že ma všetci naokolo utešujú, že nájdem? :(

Mesačný princ

WHISPER - najlepšie objaviť niekoho totožného. Človek nemusí z ničoho zľaviť a ničoho sa vzdať, všetko totiž obaja partneri vykonávajú spoločne a baví ich to :)

WHISPER

a nakoniec napíšeš že máš vela zálub, tak v podstate ani nemáš čas sa vobec venovať frajerke,...
tak si urči priority najprv...
bud sa prisposobíš a povolíš zo zálub aby si mal viac času na frajerku, alebo sa venuj len tým svojim "zálubám" ...

WHISPER

no ja neviem moji zlatí o čom to tu točíte že "ženy idú na peniaze" no pokial máte "chutky" na modelečky v zlačkovych handrach , kabelka GUCCI, ...atd.. ak tak vysoko rubete, to je vaš problem ...
ale to že vy chlapi ste zleniveli ! je váš problem a vyhovárate sa že "ženy idu na peniaze" zobudte sa z toho sna! moj otec pracoval od 17 rokov, bol na vojne, v 27 mal už postavený dom, kedze chcel manželku, rodinu, v rovnakom veku sa oženil, mali prve dieťa...

...kedysi , ešte v čase komunizmu bolo normálne, že chlap zabezpečil rodinu! bola to jeho nepisana povinnosť a chlapi neplakali že ženám ide o peniaze, nerozmýšlali nad tým, lebo automaticky ked chcel chlap rodinu! tak musel mať financie, vedieť tu rodinu zabezpečiť,.. či už s pomocou rodiny, kde byvali vo viacgeneračnych domoch, alebo sám...

vám to ako neni trápne?! ked mladá 22 ročná žije sama, je sebestačná,... a starý keket 40 ročný si nebol schopny ani vodičak urobiť, nemá auto, nemá vlastne byvanie. peniaze ktore zarobi su nikde, lebo ja nevim- cigaretle, chlast, mobil, a čojaviem čo,... žije s mamičkou, ktorá mu navarí, operie, ... a takýto bude plakať že ženy su zlatokopky....? -trápne...

pokial má žena prácu, vlastne byvanie nebude sa zahadzovať s nejakym študentíkom, ktorý by ju pozval na koláč za peniaze jeho rodičov- za vreckové....
ked zena od chlapa vyžaduje to čo ona sama má tak nie je zlatokopka....

ako si to predstavujete? študentík si najde frajerku pracujucu, ona bude jemu! za jej peniaze variť, prať, nájom bude platit za dvoch v jeje! byte,... kým študentík si bude študovať....?
tak nie ona je zlatokopka ale ON je zlatokop.....

takže zakladatel témy:

na čo? chceš priatelku? a "dlhodobú?" najprv doštuduj, aby si ju pozval na kávu za vlastné a nie za peniaze tatka a mamky,... zabezpeč si bývanie , lebo doviesť ju do detskej izby je trápne,.. zvlašť ked chceš tu dlhodobu frajerku koli tomu ze chceš rodinu- a tu rodinu asi nechceš dotrepať do detskej izby....

XXX_NAME

tweetie
No áno, taktiež je môj problém udržať si stabilný a dlhodobý vzťah, aj keď z mojej strany sa nedá povedať, že by som sa nesnažil, veď stále aj keď som chvíľočku mal priateľku som jej prejavoval lásku, chodil za nimi, no mne zas trošku vadí, že nemám toľko voľnosti vo svojich koníčkoch a keď som aj na pár hodín preč tak vyplakávajú kde som, pri tom som doma a venujem sa svojim koníčkom a záľubám.
Rád by som si našiel takú babu, čo by ma práve nedržala tak veľmi pod papučou a boli by sme spolu, len to asi nie je tak ľahké si myslím.

XXX_NAME

Neviem ani prečo to toľko žien hrá na nedostupnosť, pri tom týpek by mal reálne záujem začať s ňou vzťah. Koniec-koncov som človek, čo je ochotný počkať do sexom, lebo sám som taký , že najskôr musím priateľku dobre spoznať a rozumieť si dobre a až potom môže niečo byť.
Mal som pár románikov a tiež som bol ochotný počkať s tým a nenaznačovať im to, aj keď áno chýba mi sex so ženou, chcel by som ho už skúsiť, no s tou priateľkou keď tak bude lepšie, lebo poznám sa po sexuálnej stránke a ja na jednorázovky nie som.

XXX_NAME

tweetie:
No ja som sa to na tie kamarátky čo sa mi páčili snažil nejako nenápadne pomaličky potom naznačiť, že by som mal záujem o viac ako len kamarátstvo a chcel som to posunúť ďalej, no v tom to asi nejako zbadala a mi to dala vyrozumieť v tom zmysle, že dúfa, že sa na ňu nenamotávam. Potom mi začala menej písať a som rád ak mi občas aspoň po dlhých mesiacoch odpíše.

XXX_NAME

pavely2: Asi to tak bude a bude to platiť asi čoraz viac v tomto pomotanom svete, aj keď je smutné, že idú po peniazoch a človek s normálnymi hodnotami tak je nútený sklopiť uši a čakať, že hádam čím skôr nebude sám.

tweetie

a este ma napada, kedze pises dlhodobu priatelku, cize mozno nemas problem zbalit babu, len problem je, aby zotrvala.
Ked si precitas mnohe prispevky, tak zvycajne ked sa chlap prestane snazit, tak kazda jedna tu pise, ze ma pocit, ze ju uz prestal mat rad, alebo ze sa citia len ako spolubyvajuce atd, cize snaha (a ano na oboch stranach) musi pretrvavat i nadalej, nielen na zaciatku v duchu, tak teraz ju uz mam, uz sa mozem prestat snazit a opat travit vsetok cas len s kamaratmi :)

tweetie

Hmmm - a tie dotycne, s kt. si sa kamaratil, pochopili, ze si mal o ne zaujem ze si nechcel byt len kamarat?
Ja sa priznam, ze obcas ked pustate rozne nazory, tak sa vtom tazko vyznat, o co vam vlastne ide. Pamatam na jedneho kamarata, kt. bol fajn kamos, sice sme sa poznali kratko, kedze to zaklincoval par "zvlastnymi" zalubami, myslienkami, ze kazdy chce len ublizovat, cize je treba sa chranit, neverit nikomu, ze neuznava manzelstvo, ze ved naco a ja mu to ani neberiem, ved jeho nazor, len teda ten zlaty klinec bol - aky je moj nazor na predmanzelsky sex (hlavne ze neuznava manzelstvo, ale predmanzelsky sex by chcel :) ). A potom som sa od znamej dozvedela, zevraj sme spolu chodili, hoci medzi nami nepadla ani len pusa, proste nic. A teda mne to, co hovoril, vobec ale vobec neinklinovalo k tomu, zeby o mna stal, skor mi to pripadalo, ze bol dlho sam a ma zaujem len o sex. Teraz nehovorim, ze toto je tvoj pripad, ze hadzes taketo myslienky, len mozno je to celkovo o komunikacii, ze nechtiac povies nieco, co ju zabrzdi, pripadne mozno fakt ani netusi, ze nechces byt len kamarat, alebo ze sa ti paci, pripadne ze ju mas rad /ak sa poznate uz ako kamarati/ a mozno si len zle vyberas, mozno sice reprezentacne typy, ale nedostupne, lebo vedia, ze je o ne extremne velky zaujem, tak to hraju na vsetky strany.