no ja neviem moji zlatí o čom to tu točíte že "ženy idú na peniaze" no pokial máte "chutky" na modelečky v zlačkovych handrach , kabelka GUCCI, ...atd.. ak tak vysoko rubete, to je vaš problem ...
ale to že vy chlapi ste zleniveli ! je váš problem a vyhovárate sa že "ženy idu na peniaze" zobudte sa z toho sna! moj otec pracoval od 17 rokov, bol na vojne, v 27 mal už postavený dom, kedze chcel manželku, rodinu, v rovnakom veku sa oženil, mali prve dieťa...
...kedysi , ešte v čase komunizmu bolo normálne, že chlap zabezpečil rodinu! bola to jeho nepisana povinnosť a chlapi neplakali že ženám ide o peniaze, nerozmýšlali nad tým, lebo automaticky ked chcel chlap rodinu! tak musel mať financie, vedieť tu rodinu zabezpečiť,.. či už s pomocou rodiny, kde byvali vo viacgeneračnych domoch, alebo sám...
vám to ako neni trápne?! ked mladá 22 ročná žije sama, je sebestačná,... a starý keket 40 ročný si nebol schopny ani vodičak urobiť, nemá auto, nemá vlastne byvanie. peniaze ktore zarobi su nikde, lebo ja nevim- cigaretle, chlast, mobil, a čojaviem čo,... žije s mamičkou, ktorá mu navarí, operie, ... a takýto bude plakať že ženy su zlatokopky....? -trápne...
pokial má žena prácu, vlastne byvanie nebude sa zahadzovať s nejakym študentíkom, ktorý by ju pozval na koláč za peniaze jeho rodičov- za vreckové....
ked zena od chlapa vyžaduje to čo ona sama má tak nie je zlatokopka....
ako si to predstavujete? študentík si najde frajerku pracujucu, ona bude jemu! za jej peniaze variť, prať, nájom bude platit za dvoch v jeje! byte,... kým študentík si bude študovať....?
tak nie ona je zlatokopka ale ON je zlatokop.....
takže zakladatel témy:
na čo? chceš priatelku? a "dlhodobú?" najprv doštuduj, aby si ju pozval na kávu za vlastné a nie za peniaze tatka a mamky,... zabezpeč si bývanie , lebo doviesť ju do detskej izby je trápne,.. zvlašť ked chceš tu dlhodobu frajerku koli tomu ze chceš rodinu- a tu rodinu asi nechceš dotrepať do detskej izby....