Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako si nájsť už konečne dlhodobú priateľku?

Príspevok v téme: Ako si nájsť už konečne dlhodobú priateľku?
XXX_NAME

Ahojte.
Mám 25 rokov a trápi ma táto otázka, prečo som si stále nenašiel dlhodobú priateľku aj napriek tomu, že študujem a okolo seba mám plno báb. Nerozumiem tomu. Navonok som milý, gentleman, sympatický, nesprávam sa k ním zle a nemám problém s nimi pokecať, no pri tom pokecaní to končí a je to kamarátstvo vždy, vždy, vždy.. :/

Poraďte čo robím zle, že sa do môjho života nepriplietla už dávno priateľka i napriek tomu, že ma všetci naokolo utešujú, že nájdem? :(

XXX_NAME

Tak na otázku či by som sa sám seba zbalil neviem odpovedať, lebo som sa nikdy nad týmto ani nezamýšľal. Z môjho pohľadu viem skonštatovať, keď sa vidím v zrkadle, že nie som až tak škaredý chalan a mám celkom pekne vypracované telo, ktoré ľudia moc nevidia, lebo som hanblivejší typ na takéto ukazovanie sa.

Čo sa týka mojich pozitívnych vlastností je to najmä vytrvalosť, pracovitosť, dobrosrdečnosť, úprimnosť, obetavosť, priateľskosť, cieľavedomosť, trpezlivosť, poriadkumilovnosť a určite aj komunikatívnosť, niekedy až dosť veľká, čo pri nie priam zhovorčivých ľuďoch nevýhoda skôr z ich pohľadu.

Mám aj negatívne vlastnosti ako aj každý človek a to je z môjho pohľadu občasná tvrdohlavosť, nedôverčivosť, lakomosť niekedy a občas mám sklon najmä teraz upadať do depresií, čo by sa jednak aj zlepšilo tým, že by som si našiel priateľku a bol by som šťastný, takže toto nepovažujem za dlhodobý problém.

despacito

odpovez si na otazku zbalil by si sam seba? napis co je na tebe zaujimave co ta bavi co je tvoje hobby cim sa odlisujes od ostatnych, preco by ta zena mala chciet?