Som nenormálny....

Príspevok v téme: Som nenormálny....
volkswagen23

´Mám 23 rokov a nikdy som nemal babu - žiadny vzťah, sex, držanie za ruky...

Som kvôli tomu nenormálny? Nie som v poriadku? Prečo ľudia keď to zistia tak si myslia že som nenormálny chudák/psychopat/chorý človek a neviem čo?

Za to že 90% ľudí sa ide už v 15 rokoch pokurviť a striedať sexuálnych partnerov a trtkať na každom rohu, tak to musí robiť každý? A kto nie tak ten je zlý?

Prečo sa vy ženy posmievate neskúseným chlapcom? Ja keby som mohol stretnúť neskúsenú ženu tak by som bol práve že veľmi rád... ale dnes takú stretnúť, to je zázrak... každá sa dnes už aj pomaly od 13tich začne kurviť.... hnus toto... a my neskúsení potom musíme ostať sami lebo nás nikto nechce, lebo "nie sme v poriadku" keď sme ešte nemali 156623 krát sex.... čo je toto za svet?

Matusisko_xD

Baby sa smejú z toho, že si ešte nemal sex alebo frajerku ??? Také ja našťastie nepoznám. Aj keď už nemám kamarátky, ktoré som mal, ani jedna nebola tak pritupená, aby sa smiala niekomu, že ešte nemal sex alebo frajerku. Na takom niečom sa dá aj vôbec smiať ???? Môj kamarát má 25 rokov a do teraz sa ešte ani nechytil s nejakým dievčaťom za ruku a smejeme sa jemu alebo smeje sa jemu jeho sesternica alebo v robote kolegovia ?? Nie !!!!! Kamarát neboj máš 23 a môžeš stretnúť dievča v najbližšom pol roku s ktorou budeš možno aj 10 rokov a potom ti príde, že takúto blbosť si riešil, že si nemal v 23 rokoch sex ani babu. Neboj potom budeš mať toho sexu toľko, že už nebudeš mať naň ani takú chuť a náladu, keď že si zvykneš na to, že máš babu, pravidený sex a budeš už viacmenej riešiť podstatnejšie veci, akými sú robota, bývanie, peniaze atď ..... Ja mám tiež síce 23 rokov ale zase nežijem v rozprávke xD

Vatovec

Asi si dement keď pozeráš na svet takto....Ja mám síce 25 rokov a aj v kolektíve sme plus mínus ale nikto sa nevysmieva z podobných tebe.Chodíš do zlej spoločnosti.kde sú ludia zabrzdený alebo čo .....haloooo už nie sme na strednej ani v škôlke!Ak si zostal mentálne zabrzdený niekde vzadu tak sa nečuduj.ty kokso !!!!

Erikkkk

a preco hladas take pizdy ktore sa ti vysmievaju? Ked hladas medzi pizdami co im ide papula ako kosacka, su prehnane sebavedome, ukricane, prehnane sa o seba staraju vies ze nechtiska namalovane, papula zmalovana, ociska zmachlene, stekle na nohach, cecky ven, uces prvotriedny, cigareta v papuli a pohar s vodkou v ruke, chodia po baroch vo vypasovanych nohaviciach s odhalenym driekom tak sa potom nerozculuj ze sa ti vysmievaju lebo take kurvy trtkaju uz od 16tich a potom slusnych chlapcov beru za mimozemstanov.
Preco nehladas medzi este zopar slusnymi dobre vychovanymi a mudrymi dievcatami ktore nemaju v hlavach nasrane ako dobre vyzerat ale maju aj city a ich prvoradou zalubou nieje dobre vyzerat.

mestskavila

si úplne normalny a to ti píše žena, tí ostatní čo striedajú frajerky každý rok sú nenormálny a nehovoriac o tých čo sa kúrvia každý víkend s inou pič*u.
Máš 23 a ideš o sebe tvrdiť že niesi okej len preto lebo si nikdy nemal frajerku????? Kam zmýšľanie dnešných mladých ľudí speje? Kam?
Hlavu hore chlapče, si úplne okej, nestresuj sa pre nejaké bytosti s kozami ;-)
Sú krajšie veci na svete než trtkanie :-D

Mesačný princ

nnnuuu - Našiel som, ale v záujme našej civilizácie ti nepošlem podobu nikoho z našich :)

Prvý obrázok som fotil ešte pred pár rokmi a ten druhý mám od bratranca :)

Mesačný princ

WHISPER - ak sa žena oblieka vyzývavo, tak to ešte neznamená, že musí byť ľahkých mravov. A nemusí ho podľa mňa vysmiať ani taká, práveže jej môže imponovať jeho odvaha. To len vy z nás robíte zúfalcov a snažíte sa seba presvedčiť, že je toto blbosť. Ja nemám nič proti osloveniu niekoho na ulici. Je to fajn a spoznáš takto veľa príjemných ľudí :)

WHISPER

zas zálezi od toho v akých "vodách lovíš" ..?
ked ideš po nejakých šlapkách, štekle, minisukna ze ked ide po schodoch vidieť jej kundu, výstrih po pupok, cele cecky vonku že jej vidieť polovicu podprsenky... pokial ideš po takýchto "dievčatách" tak sa nečuduj že ťa vysmejú...
pokial chceš slušné dievča tak "lov" v tichých vodách, tiche , hanblive dievča, ktorá posobí ako šedá myška...
jáááááááááááj tu nastava problem... taka nezaujme...
a taka by ťa určite nevysmiala...

ale tak potom neplač ked sa ti páčia šlapky...

nnnuuu

Tak potom ju tu zaves, keď nejakú nájdeš. Už som sa na ten veľký Šuter pozeral, nič moc, ale fotka poteší:-)