Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som nenormálny....

Príspevok v téme: Som nenormálny....
volkswagen23

´Mám 23 rokov a nikdy som nemal babu - žiadny vzťah, sex, držanie za ruky...

Som kvôli tomu nenormálny? Nie som v poriadku? Prečo ľudia keď to zistia tak si myslia že som nenormálny chudák/psychopat/chorý človek a neviem čo?

Za to že 90% ľudí sa ide už v 15 rokoch pokurviť a striedať sexuálnych partnerov a trtkať na každom rohu, tak to musí robiť každý? A kto nie tak ten je zlý?

Prečo sa vy ženy posmievate neskúseným chlapcom? Ja keby som mohol stretnúť neskúsenú ženu tak by som bol práve že veľmi rád... ale dnes takú stretnúť, to je zázrak... každá sa dnes už aj pomaly od 13tich začne kurviť.... hnus toto... a my neskúsení potom musíme ostať sami lebo nás nikto nechce, lebo "nie sme v poriadku" keď sme ešte nemali 156623 krát sex.... čo je toto za svet?

Matusisko_xD

A ak mám pravdu povedať, tiež by som rád našiel dievča, ktoré je ešte nedotknuté, pretože podľa mňa je to tá najkrajšia vec vo vzťahu, keď sa po určitom čase rozhodnete, že do toho pôjdete (do sexu) a jednoducho prvýkrát vidíte sami seba úplne nahých a skúmate svoje telo. Dvaja neskúsení ľudia, to je vo vzťahu je krásna vec, keď ste obaja natešení z toho aké to asi je a ako to bude prebiehať. Ale tak väčšina dievčat v našom veku to už má ak 5x za sebou a už ten prvý sex nebude brať ako my :)

Matusisko_xD

Si úplne v pohode. Ja mám taktiež 23 a sex som nikdy nemal a keď som ho homol mať v mladom veku tak som odmietol, pretože ako sa hovorí v tedy som ešte nerozmýšľal penisom :D vzťahy som mal aj keď nie ani jeden vážny ale som skoro na tom rovnako ako ty. Tiež napríklad už nemám asi 5 rokov frajerku a ani len jednu kamarátku, Takých ako si ty alebo ja je viacej. Z toho si nič nerob. Ja to síce riešim, aby som sa spoznal s nejakým dievčaťom a mal vzťah, no nie vždy to ide tak ľahko ako človek chce a možno, že to nejde vôbec. Ale tak tebe sa možno pošťastí viacej ako mne v najbližšom období, Držím ti palce, aby si našiel dievča, ktoré ťa bude mať úprimne rado a budete mať veľa vyhliadok do budúcna. Len to nevzdávaj, tak isto ako to nevzdávam ja :)

nnnuuu

Mesačný princ, nuž, na tom Mesiaci sa tam príliš nečiníte v tom sexe, pravdu povediac. Ja som si najprv myslel, že tam ani nikto nežije, ale neberiem ti tvoju pravdu, že tam žiješ. A nie si to náhodou ty, čo po nás hádže tie šutre, meteority - ha? Aj po mne si hádzal pred nedávnom, ale uhol som sa:-D

nnnuuu

Áno, ľudia si potrebujú rýpnuť a väčšinou to dopadne tak, že ty o koze a oni o voze a ešte sa na tom každý dobre baví - ha, ha. Niečo dobré, ale celé zle.

tweetie

Ja sice som uz davno za kategoriou 23 rokov, ale mi to pripada az nepravdepodobne, aby sa holcina vysmievala chalanovi, ze je neskuseny. Ved prave je to plus, ze ju v buducnosti nicim nenakazi.

Ak ide len o kolektiv, kt. si potrebuje rypnut, tak to vobec neries.

Ak to riesis pri potencialnych priatelkach, tak - no, ako to povedat - asi bude nieco zle na tvojom vybere. Skus prehodnotit svoj vyber holcin, s kt. by si chcel chodit a mozno budes prekvapeny, ze lala, zrazu som si nasiel priatelku ani neviem ako :)

Cariboo

Nic si z nich nerob, je to ich zivot a ked chceli tak zacali skor. Nevidim dovod preco by si mal mlzit! (vid Maniak7) nikomu nemusis vesat na nos ci si mal vztah a kolko. je to tvoja osobna vec.

Mesačný princ

Ešteže som asociál :D Na Mesiaci aj tak nemáme radi spoločnosť a väčšina z nás sú samotári :)

nnnuuu

Už komu vyjde vzťah, tak nech sa má dobre, ale niekomu môže prepnúť aj zo vzťahu, aj to zober do úvahy. Teraz by si mal ísť a poradiť sa so psychológom, že aký partner sa vlastne k tebe hodí, po zlom vzťahu už môže byť neskoro, aj keď ti radiátor dá občas za pravdu:-D