Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som nenormálny....

Príspevok v téme: Som nenormálny....
volkswagen23

´Mám 23 rokov a nikdy som nemal babu - žiadny vzťah, sex, držanie za ruky...

Som kvôli tomu nenormálny? Nie som v poriadku? Prečo ľudia keď to zistia tak si myslia že som nenormálny chudák/psychopat/chorý človek a neviem čo?

Za to že 90% ľudí sa ide už v 15 rokoch pokurviť a striedať sexuálnych partnerov a trtkať na každom rohu, tak to musí robiť každý? A kto nie tak ten je zlý?

Prečo sa vy ženy posmievate neskúseným chlapcom? Ja keby som mohol stretnúť neskúsenú ženu tak by som bol práve že veľmi rád... ale dnes takú stretnúť, to je zázrak... každá sa dnes už aj pomaly od 13tich začne kurviť.... hnus toto... a my neskúsení potom musíme ostať sami lebo nás nikto nechce, lebo "nie sme v poriadku" keď sme ešte nemali 156623 krát sex.... čo je toto za svet?

vwvw

Co tak odist z volkswagenu? Vsak vo fabrikach su len sami taki, co si cakal? Ze tam stretnes niekoho inteligentneho? Zabudni. Jedna kategoria: stare intriganky, druha kategoria: mlade kurvy a mladi kurevnici. Hladas nieco medzi tym? Jedina rada: hladaj inde!

Maniak7

Si ako veľa mužov v tvojom veku, nič nenormálne, ale ani nič sväté. Nebola príležitosť. Pre ženu je mať sex v tomto veku tá najjednoduchšia vec na svete. Preto ten, kto ho nemá je z ich pohľadu ten najväčší chudák a úbožiak. To je tak, ty musí mlžiť, že už si už nejaké vzťahy mal a žena mlží s svojej minulosti.

Angelika3

ale prosím ťa, vieš koľko je takých ako si ty, si v pohode, neboj... :-) Nie všetko je v skutočnosti tak ako sa to tvári, takže reči ostatných o ich sexuálnom živote by som brala s rezervou. Tak ale ty sa netvár, že to nechceš :-D