3 spôsoby, ako liečiť hemoroidy

Táto diskusia patrí k článku: 3 spôsoby, ako liečiť hemoroidy
3 spôsoby, ako liečiť hemoroidy

Štatistické údaje hovoria, že až 50% populácie nad 30 rokov má hemoroidy v rôznom klinickom štádiu od asymptomatických (bezpríznakových) až po pokročilé formy. Ako vznikajú, liečia sa a ako im možno predchádzať?

leandf

Krem na hemoroidy - hespac.com Krem pomáha hneď, ten upokojuje a sťahuje ale kým sa človek úplne vylieči to trvá aj 3-4 mesiace.

mjanik

na hemeroidy je najúspešnejšia akupunktúra-zmiznú už po prvom liečení-keby tak dobre išli ostatné choroby.Neboj sa ani sa nevyzliekaš!!!!!!!

Karin12

Ja som sa trápila s hemoroidmi takmer 5 rokov po pôrode. Skúšala som najprv gumičky, ale tie boli veľmi bolestivé a po 5 opakovaniach som to vzdala. Potom mi susedka odporučila chirurga MUDr. Júliusa Muranského, ktorý sa zaoberá liečbou hemoroidov viac ako 20 rokov. Tohto lekára odporúčam každému, kto má problém s hemoroidmi. Je to úžasný človek, taký prístup u lekára sa vidí málokedy. Je milý, priateľský a hlavne ľudský. Hemoroidy mi vyliečil laserom. Zákrok trval približne 15 minút, potom som cca hodinu ležala na izbe a potom ma prepustili domov. V porovnaní s gumičkami je laser oveľa účinnejší a efekt som pocítila prakticky hneď. Každému, koho trápia hemoroidy rozhodne odporúčam navštíviť tohto špecialistu, je podľa mňa najlepší v SR. Pozrite si viac na: revive.sk

bublin

Môj manžel sa ich zbavil pomocou pestreca mariánskeho.Len to trvalo dlhšie ako sa uvádza na zdravapecen.sk nakoľko zle pestrec užíval.On si robil čaj a sedavavé kúpele.Niekedy sedel vo vani aj dve hodiny denne.Na tri týždne to ustúpilo a potom sa vrátili späť.Neskôr som sa po telefonickom rozhovore na zdravej pečeni dozvedela,že to treba užívať priamo do úst.Zdravá pečeň je e-shop,kde to predávajú a je tam možnosť si aj zavolať,alebo ich navštíviť.Začal to tak robiť a o pár mesiacov to úplne ustúpilo.
Informácie sú dôležité,aj dobrá vec nemusí plniť poslanie,ak sa nesprávne aplikuje.Som masérka v kúpeloch a stretávam sa tam so všetkými možnými chorobami.No na hemeroidy už viem poradiť

Blahovska

Nikto z mojej rodiny a takmer nikto z okolia nemal hemoroidy moja praca je Sedavá práca takže možem očakavat že možem dostat hemoroidy?

Sodomova

Cieľom liečby tabletami je vyživiť namáhané a oslabené cievy. Využívajú sa najmä prírodné látky diosmín a hesperidín, ktoré cievy spevnia. Touto liečbou sa postupne zabráni krvácaniu, opuchom a zápalom v oblasti konečníka.

Dujnic

hľadal som prírodnú kozmetiku alebo nejakú prírodnú vazelínu na zmäkčenie a odporučili mi tam biolampu stimlight. čo si otom myslite?