Mimoriadne časté zachrípnutie, pomoc :-(

Príspevok v téme: Mimoriadne časté zachrípnutie, pomoc :-(
Vi_vien

Dobrý deň, chcem vás pekne poprosiť o radu, čo by som mala ešte vyskúšať a čo zaberá na zachrípnutie.
Minulý rok som prekonala pľúcne chlamýdie, vybrala som asi 6 krabičiek ATB, lebo som mávala časté zápaly hrdla s následným kašľom a zachrípnutím a z krvných testov mi potvrdili spomínanú dg.
Potom som mala 5 mesiacov pokoj.
Pracujem vo veľkom 50 člennom kolektíve na jednom podlaží v jednej kancelárii, kde je sústavne niekto chorý. Pracujem tam už 12 rokov a tieto problémy mám "len" druhý rok. Je mi jasné, že moja inunita je úbohá, ale najviac ma trápi to zachrípnuti, ktoré vždy nastúpi po odznení boleti hrdla.
Lekár mi nariadi kalciové injekcie, prípadne cukríky na cmúľanie, ale zachrípnutie trvá aj 2 týždne či s liekmi alebo bez nich.
Som z toho už vyčerpaná, nevarviac o tom, že pracujem v riadiacej funkcii a som nútená počas dňa veľa rozprávať.
PROSÍM VÁS, nemáte niekto dobrý recept na upokojenie hlasiviek? Ďakujem.

Karolko45

Spominas aj oslabenu imunitu, mala by si sa na nu zamerat, mozno by sa ti potom zlepsil celkovy zdravotny stav aj to zachripnutie. Ak ti mozem odporucit, vyskusaj wobenzym. Ten na posilnenie imunity pomoha, ale musis ho brat dlhodobo, aby naozaj zaucinkoval. Bohuzial, nic nie je zo dna na den.

lekarnicka38

mne sa stalo ze som nemohla hovorit skoro tyzden...myslela som ze ok, ved to prejde samo ale kd sa to nezplepsovala dala som si kalciovy sirup od genericy a po pard dnoch ani cyhtru ani slichu :D skus je ochuteny tak sa to da prezit :D

Rene1337

Ano biocolostrum je to drahsi spas ale stoji za to lepsie investovat ako behat v bludilom kolotoci antibiotika pnka daleko viac stoji. Biocolostrum je v tekutej forme no neni to nic prijemna ale obnovuje imunitu igg iga igm najhlavnejsie veci v imunite imunoglobuliny. V tabletkovej forme sa tiez predava kvalita urcite nienjentaka akocv tekutom ale nie je ani biedna. Ako som uz hovoril tekutina po chuti je neprijemna nechuti zrovna najlepsie nesmie sa pit s nicim teplym nici ucinky. Tabletkove formy sa zmrazuju a susia setrnym sposobom aby sa uchovalo co najviac toho dobreho. U vas by som zasadil aktivnu formu tekute sa pije aj 5x 10ml ja osobne som si zapchal nos a hned za tym som si dal trosku medu aby som necitil tu chut. Myslim ze najlepsie keby ste si na zaciatku kupili dve flasky tekuteho a potom tabletky nech sa cim skor aktivuju.
Colostrum funguje na baze teliatka ked sa narodi prve dni ochranuje tato tekutina pred vsetkymi moznymi nakazami bakteriami.. U vas by bolo dobre ze vam to vyzabija spiace chlamydie bakterie obnovi imunitu a hlavne sa dostanete spat do formy. Ak mate kvalitnu imunitu mozu byt okolo vas chory ludia nakazu to hned od prveho momentu nici v prirodnejcforme. Atb nicia ale nicia aj zdrave tym narusaju rovnovahu a sposobuju tak dalsiu skodu.

Vi_vien

Rene 1337, mjanik,ďakujem.
Som si vedomá, že moja imunita je v biednom stave.

Máte na mysli biocolostrum tablety?
Pýtam sa preto, lebo som raz počula názor istej panej, ktorá robí alternatívnu liečbu, že v tabletách je tých vitamínov minimálne. Že je lepšia tinktúra alebo iný druh liečiva.

Každopádne si vaše rady cením a vyskúšam.

Rene1337

Pracujete v infekcnom prostredi. A mate oslabenu imunitu. standardny liecebny postup ktory ma aj tak jojo efekt pre vase zdravie. Uzivat dalsie antibiotika? To je presne to co vyuziva zdravotnictvo pretoze pri dnesnej dobe si nemoze dovolit clovek normalne vylezat chorobu musi chodit do prace potom xhodia ludia chory a nakapaty a prenasaju to na druhych. Antibiotika znicia nakazu no oslabia imunitu na tolko zeE choroba sa vrati alebo sa da do pasivneho modu alebo chronickeho.

V prvom rade pracujete v prostredi kde je vela ludi takze v infekcnom prostredi. Ci chcete alebo nie ppkial ste uzivali tolko vela antibiotik vas organizmus je oslabeny. Nespoliehal by som sa na to kedy sa zasa choroba vrati. Najlepsia investicia je do zdravia.

Kupte si kvalitne probiotika a biokolostrum. A
Vitamin c 1000mg. Nasadte ho cim skor.

Zacnite rano na lacno biokolostrum,pridvjte probiotika po zniceni crevnej mikroflori opat nastartuje imunitu a zmente stravovacie navyky ak sa da vyhybat sa mliecnym veciam zahlienuju a hlavne cukru. Po uzivani antibiotik je presne to do coho clovek padne zacne jedny a prepisuju ich ako na beziacom pase. Ak sa ukazalo ze krvny obraz je v poriadku teraz by som maximalne posilnil imunitu

fezoj78

Dobrý deň prajem.Dôvod prečo ste stále chorá ,je oslabená imunita.A dôvody prečo majú ľudia oslabenú imunitu,sú rôzne druhy baktérii.Ktoré treba zničiť.Lieky ktoré ponúkajú doktori sú antibiotika.Tie však urobia viac škody ako osohu.Pretože je v tom samá chémia.Liečiť sa dajú všetky chorobý.Aj rakovina.Samozrejme pokiaľ nie je v pokročilom štádiu.Ak máte záujem riešiť Váš zdravotný stav,tak mi napíšte na jogo78@cntrum.sk Ubezpečujem Vás,že liečba bude bez antibiotik a chémie.Na tom zarábajú len farmaceutické spoločnocti a poisťovne.Veď si predstavte,že by farmaceutické spoločnosti vyrábali lieky,ktoré by ľudí liečili.Veď by všetci skrachovali.A o tom tom to všetko je.Prajem pekný deň.