Manželka sa po 10 rokoch úplne zmenila. Je pasívna, frustrovaná, vyhľadáva samotu a uzatvára sa pred svetom. Som z toho nešťastný a zvažujem rozvod. Sme spolu už dosť dlho a ja ju prestávam spoznávať, keby bola takáto na počiatku tak s ňou isto nie som. Už asi jediné čo ma s ňou spája je dcéra a spomienky na minulosť. Realita je úplne nanič. Viem z čoho je frustrovaná, ale s tým jej nedokážem pomôcť a dokonca to začína dávať za vinu aj mne a pritom sme dieťa chceli obaja. Neviem čo ďalej ešte sme mladí, ale ja takýto život nechcem. Všetko materiálne máme nič nám po tejto steánke nechýba, ale mne chýba to usmievavé žieňa z pred 10, 5 rokov. Dcérka mi robí radosť, ale už ju nezdielam s manželkou, lebo jej začína byť všetko jedno. Mám odísť/ostať? trápiť sa, byť nešťastný?Nemám ani štyridsať a takýto partnerský vzťah nechcem. Viem to na isto, už ju nemilujem.
Odísť, ostať?
kycera nemám žiadnu náhradu ty si úplne mimo! Neskutočne ma bolí ako je ku dcérke chladná. Pohladí, pochváli ju možno raz za mesiac. Pri istej príležitosti sa nechtiac prekecla, že kde mohla byť keby nebola na materskej. Frustrovaná je z roboty tam kde sa po materskej vrátila sa zmenilo vedenie a už nebola šéfka. Teraz za tri roky zmenila dva krát robotu a stále nie je spokojná. Má nenaplnené ambície. Keď je s dcérkou tak na nej vidím, že akokeby jej to dávala vyžrať tou tvrdosťou a chladným prístupom. Nepotrebujeme žiadne peniaze máme všetko iní riešie existenčné problémy a ona rieši len to, že nešéfuje. Nechápem to kde sa to zlo v nej berie. Nebola takáto sama chcela dieťa ja za to nemôžem, že sa jej cez materskú zmenila situácia v robote. Svokra mi vravela, že malá je na mna nalepená, nech ju nerozmaznávam čo jej mám povedať, že mama ju nepohladí, nepochváli? však by ju trafil šlak. Boli sme na výlete len ja a dcérka ona nechcela ísť, keď sme poobede prišli bola akoby opitá v koši som našiel prázdnu flašku od vína keď som sa pýtal či niečo oslavovala len mi odvrkla že si dala no a čo. Ešte nech začne z tej frustrácie chlastať a môžem si to rovno hodiť.
denisaf
presne... a ja ani nepochopím ludí, ktorí sa daju do toho dotlačiť,
potom si nervy vybijaju na decku, alebo sa z nich stanu trosky, upadnu do depresie..
...hlavne ze je spokojne okolie...
..čo už na svete musia byť aj slabe osobnosti, ktore svoj život dovolia riadiť iný.m...
preco mame stale na sk zauzivany model ze sa kazdy serie do svadby do deti a popritom strasne vela ludi to ani nechce len okolie to od nich ocakava a spolocnost ich tlaci ? Mne sa kazdy cuduje ze ako slobodna mozem vobec existovat a ze som stastnejsia nez vydate kolegyne.. proste nie kazdy je na vsetko...
Už máš za ňu náhradu? Žeby to vycítila? Akosi rýchlo vyprchala tá Tvoja "láska", nemyslíš?!
neslubovali ste si "v dobrom aj v zlom?"
čo ti dáva za vinu? čo také že jej s tým nevieš pomocť...?
na každy problem existuje riešenie..
alety asi nechceš, na tvojej strane je chyba- zmyzlu city a chceš zvaliť vinu na nu, ze ona moze za rozpad manželstva aby ta netrapili vyčitky...že je to tak...?
Jednoznačne som za rozchod. Keď sa jej nepáči, nech je sama.
To už aké hovadiny vám vám vadia vážení? Nie je tak náhodou problém vo vás? Hä?