Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Povedat mu to alebo "strčiť hlavu do piesku" ...?

Príspevok v téme: Povedat mu to alebo "strčiť hlavu do piesku" ...?
Hanis

Mam taku dilemu, moja kolegyna podvadza s najvacsou pravdepodobnostou svojho manzela s kolegom. Je vydata a ma dve deti. Jej manzel je tiez moj znamy kedze ja s mojim manzelom a kolegyna so svojim si obcas idem niekam sadnut, poklebetit, nase decka sa poznaju a tak. Lenze odkedy k nam nastupil novy kolega tak si ti dvaja akosi zacali viac rozumiet nez je to zdrave. Proste ten kolega ju na aute vezie vecer domov kedze koncime o desiatej vecer, niekedy ked konci poobede kedze robime na tri zmeny tak ju aj poobede berie domov, uz aj bola u neho na kavu doma a pritom je tiez zenaty ako ona vydata. A to vidiet ze nieco tam medzi nimi je. A teraz sa pytam bonzli by ste kolegynu ak by ste vedeli o jej nevere voci svojmu manzelovi?
Alebo by ste takpovediac hlavu do piesku a tvarili sa ze o nicom neviete? Je mi na grcanie ked ju vidim ako flirtuje s nim a pritom ma doma muza a dve dcery. Ked mame nejaku akciu a ona si vypije tak je hlucna a vtedy flirtuje jedna radost s muzmi z nasej firmy. Nechapem vydata ako ja a ja si toto nedovolim co ona. Ona je taka koketa a jej muz taky starostlivy o vsetko sa stara, vsetko zabezpeci, vybavi prosto slusniak ako sa patri az si myslim ze je pre nu prilis dobry ze ona s takou povahou si ho ani nezasluzi. Proste vidim ako koketuje s muzmi v nasej prevadzke. Keby slobodna ale vydata zena a toto robi muzovi za chrbtom. Ale pred muzom sa tvari ze je starostliva a vsetko jej na jej pleciach. Nie neprisla som ju ohovarat len ma mrzi ze jej muz si mysli aka je dobra a veri jej a ona toto. A zase keby mu to poviem tak neviem ci si nebude mysliet ze im chcem zle a neuveri mi. Co vy nato? Zase ona sa som mnou pohneva a skonci nase priatelstvo len kvoli tomu ze ona v manzelstve nevie krotit svoje vasne a riskuje rozbitie tak dobreho manzelstva. Co by ste robili na mojom mieste? Mam mu nieco naznacit ze ju vozi kolega az prilis casto domov a on je zatial v praci, pritom on byva inym smerom ako ona tak preco akurat ju ma vozit? Nezavidim jej lnebojte sa ja mam svoje auto mna nik vozit nemusi, aj parkrat som sa jej ponukla ale nie ona viac s nim pojde nez so mnou. Nieje to podozrive?
Takze otazka je, mam mu naznacit ze nieco nieje v poriadku alebo to nechat tak? On je super chlapik, je moj aj manzelov dobry kamarat a niesom rada ze sa necha tak klamat. Zatial kym je v praci nevie co robi jeho zena.

Mesačný princ

a_dr1a - veľmi neverím, že je to takto. Podľa mňa je umenie vedieť klamať a nie každý to dokáže. Ale vôbec by som negeneralizoval ľudí, ktorí podviedli raz, že by to opäť spravili, alebo by mali nutkanie. Môže to tak byť a nemusí.

Skôr bude tú druhú stranu zožierať tá nedôvera ak dá šancu opäť. Partner sa nebude už nikdy cítiť komfortne, bude čakať na odpustenie a uznajme, že dusno vo vzťahu je na dve veci. Frustrácie a opäť začne hľadať inde....

Preto by som opätovnú šancu partnerke nikdy nedal ak by ma podviedla. V konečnom dôsledku by to bolo kontraproduktívne a potvrdilo by to časom teóriu tých vedcov.

mi11i

Ja ti to poviem z pohladu tej, co bola podvadzana a nevedela o tom, zo zaciatku.

Jedneho dna mi to povedala jedna znama, ktoru som poznala z videnia. Samozrejme, bol som nastvana na frajera, na jeho novu milenku, ale aj na tu znamu, co mi to povedala. Ale rovnako som bola nastvana aj na kamaratky, ktore o tom vedeli a nic mi nepovedali ani nenaznacili. lebo ja som bola ta posledna, ktora sa to dozvedela. Vsetkym som vynadala, ale najviac tej, co mi to povedala a frajerovi.

Postupom casu ma hnev na tu, co mi to povedala a otvorila oci presiel. Na byvaleho frajera, jeho milenku a kamaratky, ktore mi akoze nechceli ublizit, lebo som podla nich vyzerala taka stastna, som sa hnevala aj nadalej.

Mesačný princ

a_dr1a - súhlasím s tvojím príspevkom, tiež by som radšej chcel ,,vedieť,,

Ale nevedomosť je pre mnohých ľudí bránou ku šťastiu. A naozaj nemôžeš vedieť aké vzťahy sú vôkol tohoto celého. Nevidíme do toho a z tej témy sa to nedá vyčítať.

Ale ja by som to vedieť chcel

makarena

necha to tak, nerieš ju, strč radšej hlavu do toho piesku.
Ja som tiež bola raz svedkom ako jeden môj kolega na vianoč. firemnom večierku začal baliť inú kolegyňu, hmaty a chmaty samozrejme, intímne dotyky a skoro bozkávanie ale brala som to tak že obaja mali vypité najmä on a tak nevedel čo robí aj keď možno ako sa hovorí v alkoholovom opojení človek robí to čo sa za triezva hanbí robiť. A tiež som to mala bonznúť jeho frajerke ktorú mal, ona trčala niekde doma a on si na večierku balí a obchytkáva inú ženskú a veru keby tam nás nebolo viac tak tí dvaja by si to určite rozdali lebo veľa tomu nechýbalo.
Či zase v inej firme keď som pracovala tiež na jednej akcií iný slobodný kolega začal tiež pod vplyvom alkoholu baliť vydatú ženskú a tiež chmaty chvaty nechybali ani letmé bozky a tiež som to mala riešiť.
Vieš ty čo robí tvoj manžel v práci Hanis? Vieš? Dáš ruku do ohňa že ťa nepodvádza s nejakou? Alebo ten tvoj kamarát ktorého manželku riešiš či tiež nejakú nemá pomimo manželstva ktorú obšťastňuje?

Lea789

Ja si tiez myslim, ze Hanis do toho nic nie je. Nikto nema pravo druheho sudit, pretoze nikto sa nevies vcitit do jej situacie, povahy a vsetkych okolnosti, ktore su okolo toho su...To, ze si ty by si nikdy nepodviedla svojho muza je krasne a zostan taka aka si, ale nemoralizuj a nerozbijaj manzelstvo iym ludom ako to tu bolo napisane. Fakt je to ich vec. Asi sa nudis ked toto riesis vobec. Mna by v zivote nenapadlo takto donasat na nikoho a to viem o velmi vela paroch, ze sa podviedli, ale ja davam od toho ruky prec. Jemu totalne zlomis srdce a mozno v ich pripade ide o flirt alebo prilezitostny sex. No co ti poviem zijeme v skazenej dobe draha, kde je sex pre vela ludi sex a laska je laska...nech proste ludia sami zhodnotia co chcu a ci ten risk stoji zato.

Kycera

Sliepky sa neozývajú, sliepočky znášajú vajíčka, starajú sa o svoje kuriatka a kotkodákajú. : D A rozhodne nesúdia druhých podľa seba, používajúc pritom nadávky - urážky!

Abraka

Nemyslím. Emily má pravdu. Aj keď to napísala možno trocha drsne.
Naozaj nikto nemôže posúdiť súkromnú situáciu iných ľudí. Ak by za ňou prišli a ona by bola psychológ v manželskej poradni, tak prosím. Ale toto je miešanie sa do záležitostí do ktorých ju nič.

Emily opat

Typická sliepka čo vidí a rozumie sa do manželstiev a života iných.
Všetko sú to len tvoje domnienky!!! Čo ty vieš aká je pravda? Čo akože chceš povedať? Že ju odváža na aute a že ona koketuje s ním a s ostatnými?
Ahaaaa on je taký super chlap a on si takú nezaslúži, že? Ty nevieš nič o tom ako sa tí dvaja k sebe v manželstve správajú a akí naozaj sú. Jej možno robí dobre keď sa páči ale ďalej nezájde! Čo ty chceš robiť zbytočne vojnu v rodine? Veď majú deti preboha! Ak je ich mamželstvo nefunkčné tak to vyjde najavo aj bez tvojho slepačenia.
Staraj sa o seba a nestrkaj nos do cudzích vecí! Hlupaňa jedna!