Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Povedat mu to alebo "strčiť hlavu do piesku" ...?

Príspevok v téme: Povedat mu to alebo "strčiť hlavu do piesku" ...?
Hanis

Mam taku dilemu, moja kolegyna podvadza s najvacsou pravdepodobnostou svojho manzela s kolegom. Je vydata a ma dve deti. Jej manzel je tiez moj znamy kedze ja s mojim manzelom a kolegyna so svojim si obcas idem niekam sadnut, poklebetit, nase decka sa poznaju a tak. Lenze odkedy k nam nastupil novy kolega tak si ti dvaja akosi zacali viac rozumiet nez je to zdrave. Proste ten kolega ju na aute vezie vecer domov kedze koncime o desiatej vecer, niekedy ked konci poobede kedze robime na tri zmeny tak ju aj poobede berie domov, uz aj bola u neho na kavu doma a pritom je tiez zenaty ako ona vydata. A to vidiet ze nieco tam medzi nimi je. A teraz sa pytam bonzli by ste kolegynu ak by ste vedeli o jej nevere voci svojmu manzelovi?
Alebo by ste takpovediac hlavu do piesku a tvarili sa ze o nicom neviete? Je mi na grcanie ked ju vidim ako flirtuje s nim a pritom ma doma muza a dve dcery. Ked mame nejaku akciu a ona si vypije tak je hlucna a vtedy flirtuje jedna radost s muzmi z nasej firmy. Nechapem vydata ako ja a ja si toto nedovolim co ona. Ona je taka koketa a jej muz taky starostlivy o vsetko sa stara, vsetko zabezpeci, vybavi prosto slusniak ako sa patri az si myslim ze je pre nu prilis dobry ze ona s takou povahou si ho ani nezasluzi. Proste vidim ako koketuje s muzmi v nasej prevadzke. Keby slobodna ale vydata zena a toto robi muzovi za chrbtom. Ale pred muzom sa tvari ze je starostliva a vsetko jej na jej pleciach. Nie neprisla som ju ohovarat len ma mrzi ze jej muz si mysli aka je dobra a veri jej a ona toto. A zase keby mu to poviem tak neviem ci si nebude mysliet ze im chcem zle a neuveri mi. Co vy nato? Zase ona sa som mnou pohneva a skonci nase priatelstvo len kvoli tomu ze ona v manzelstve nevie krotit svoje vasne a riskuje rozbitie tak dobreho manzelstva. Co by ste robili na mojom mieste? Mam mu nieco naznacit ze ju vozi kolega az prilis casto domov a on je zatial v praci, pritom on byva inym smerom ako ona tak preco akurat ju ma vozit? Nezavidim jej lnebojte sa ja mam svoje auto mna nik vozit nemusi, aj parkrat som sa jej ponukla ale nie ona viac s nim pojde nez so mnou. Nieje to podozrive?
Takze otazka je, mam mu naznacit ze nieco nieje v poriadku alebo to nechat tak? On je super chlapik, je moj aj manzelov dobry kamarat a niesom rada ze sa necha tak klamat. Zatial kym je v praci nevie co robi jeho zena.

Julia 1976

Hanis, ja by som odporučala, aby sa Tvoj manžel ked su dobri kamarati s nim porozpraval.Nie tak zhurta, ale najprv jemne naznačit.Aj ja som take niečo zažila, kym som sa starala o deti domacnost moj muž chodil za druhymi. Raz mi len kamoška povedala, že ho videla v reštavracii s nejakou pipkou.... Mne sa vysmial a deti oblbol sladkymi rečami. No potom som mu našla aj sms-ky v mobile. Už nieje s nami. Teraz či ma niekoho neviem.Ked to beriem z mojho pohladu, možno kolko ludi vedelo , že chodi kade- tade a nik mi to nepovedal. Možno sa mi smiali za chrbtom,že som slepa.... Ja by som to určite povedala, ak ste dobri kamarati. Alebo sa ešte skus opytat kolegu, čo je medzi nimi...

Hanis

Pavel-y neviem ci konat lebo my sme kamarati najma nasi manzelia a zrazu toto. A moj manzel vie o tom lebo som sa s nim rozpravala a on len pokrcil plecami ze je to ich vec.
Kabel urcite k niecomu dochadza lebo preco by k nemu sa trepala do auta tak casto sa nechavala vozit? A ako s nim flirtuje ved je to vidiet ako sa skeri ked je s nim. Ako som pisala, keby slobodna bola aj on tak maju pravo na lasku a vsetko s tym spojene, nech si robia co chcu ale on zenac a ona vydata, deti maju a toto robia. Pritom on len nedavno k nam nastupil a uz sukne obhana vo firme. Ona doslova kvitne ked jej nejaky muz prejavuje naklonnost boze toto ju robi stastnou? Ved to je vidiet ze pri muzoch az meni farbu.

kabel

Hanis, čo sa staráš, pričom vôbec k ničomu nemuselo dôjsť? Ty si rieš vlastný partnerský vzťah, a nie donášať o niečom, čo možno ani neexistuje. Nemáš dosť vlastných problémov?

pavel y

Nechápem, na čo čakáš ? Už dávno mala byť ta špina svojím manželom uvrhnutá do zabudnutia aj zatratenia...