Mam taku dilemu, moja kolegyna podvadza s najvacsou pravdepodobnostou svojho manzela s kolegom. Je vydata a ma dve deti. Jej manzel je tiez moj znamy kedze ja s mojim manzelom a kolegyna so svojim si obcas idem niekam sadnut, poklebetit, nase decka sa poznaju a tak. Lenze odkedy k nam nastupil novy kolega tak si ti dvaja akosi zacali viac rozumiet nez je to zdrave. Proste ten kolega ju na aute vezie vecer domov kedze koncime o desiatej vecer, niekedy ked konci poobede kedze robime na tri zmeny tak ju aj poobede berie domov, uz aj bola u neho na kavu doma a pritom je tiez zenaty ako ona vydata. A to vidiet ze nieco tam medzi nimi je. A teraz sa pytam bonzli by ste kolegynu ak by ste vedeli o jej nevere voci svojmu manzelovi?
Alebo by ste takpovediac hlavu do piesku a tvarili sa ze o nicom neviete? Je mi na grcanie ked ju vidim ako flirtuje s nim a pritom ma doma muza a dve dcery. Ked mame nejaku akciu a ona si vypije tak je hlucna a vtedy flirtuje jedna radost s muzmi z nasej firmy. Nechapem vydata ako ja a ja si toto nedovolim co ona. Ona je taka koketa a jej muz taky starostlivy o vsetko sa stara, vsetko zabezpeci, vybavi prosto slusniak ako sa patri az si myslim ze je pre nu prilis dobry ze ona s takou povahou si ho ani nezasluzi. Proste vidim ako koketuje s muzmi v nasej prevadzke. Keby slobodna ale vydata zena a toto robi muzovi za chrbtom. Ale pred muzom sa tvari ze je starostliva a vsetko jej na jej pleciach. Nie neprisla som ju ohovarat len ma mrzi ze jej muz si mysli aka je dobra a veri jej a ona toto. A zase keby mu to poviem tak neviem ci si nebude mysliet ze im chcem zle a neuveri mi. Co vy nato? Zase ona sa som mnou pohneva a skonci nase priatelstvo len kvoli tomu ze ona v manzelstve nevie krotit svoje vasne a riskuje rozbitie tak dobreho manzelstva. Co by ste robili na mojom mieste? Mam mu nieco naznacit ze ju vozi kolega az prilis casto domov a on je zatial v praci, pritom on byva inym smerom ako ona tak preco akurat ju ma vozit? Nezavidim jej lnebojte sa ja mam svoje auto mna nik vozit nemusi, aj parkrat som sa jej ponukla ale nie ona viac s nim pojde nez so mnou. Nieje to podozrive?
Takze otazka je, mam mu naznacit ze nieco nieje v poriadku alebo to nechat tak? On je super chlapik, je moj aj manzelov dobry kamarat a niesom rada ze sa necha tak klamat. Zatial kym je v praci nevie co robi jeho zena.
Povedat mu to alebo "strčiť hlavu do piesku" ...?
Nikto nevie ako oni dvaja spolu žijú, aký je ich intímny život. On nemusí byť anjel ako ho ona opisuje. Nech je ako chce, takéto veci sa nerobia. Ak už veľmi chce do toho pchať rypák, nech to povie tej žene. Ale nie mužovi.
Mne sa pacia tie prispevky, kde kazdy nadava jej, nech sa stara o seba, ai)
Tak ja osobne by som chcela vediet, na com som. Poznat skutocnost realitu. A rozhodnut sa sama, ako by som sa potom dalej zariadila. Ale davat zo seba vsetko a druha strana by zo mna robila vedome blbca, tu ide predsa o cest dostojnost, vzajomnu uctu a respekt, ktore by vo vztahu nemali chybat aj ked uz zamilovanost ai pominu. A co nechcem, aby ini robili mne, tak nerobim zas ja)
Len taka otazka na okraj. Vy by ste sa ako citili na mieste jej manzela ak by to bola pravda?
Poznam manzelsky par so styrmi detmi, kde napokon ten manzel zistil testami DNA, ze ani jedno z jeho deti nie je jeho)) On pravdaze o nicom nevedel
To nie je strkanie hlavy do piesku. Teba do toho nič nie je. Nech by robila čokoľvek, je to jej život a teba sa to netýka. Ani tebe by nepadlo dobre, keby chcel niekto na teba niečo bonznúť. Možno je manžel s ňou šťastný, má ju rád takú aká je, a ty by si to celé chcela rozbiť? Čo ty vôbec s tým máš? Že chodíte spolu niekam ako páry? Ak máš odvahu porozprávaj sa s ňou, otvorene jej povedz, že uvažuješ o tom, že to povieš jej manželovi. Ale to by si asi nepredýchala, taká "pekná" sa pred ňou nechceš ukázať, máš odvahu len za chrbtom bonzovať. Uvedom si, aké je to trápne a hlavne - staráš sa o to, do čoho ťa nič.
Co sa do toho staras asi mas malo svojich problemov ....
Je to jej vec a jej zivot a ty naco pchas rypak kde netreba , staraj sa o seba a nezavid
Nie je nesvojpravna , vie co robi a aj to ake to moze mat nasledky ...
Apropo nikdy nezacne toto zena alebo muz robit ak je vo vztahu spokojny ...ty vykreslujes jej manzela ako bozika ale kolky sa takto verejne prezentuju a doma je to inak , ty s nim nezijes
Nech si oni zijubsvojnzivot ako chcu a ty svoj rypak drz opodial a ries seba ...
Oni sa potom udobria alebo neja si to vysporiadaju a tebe zostane v ruke čierny peter.Načo moralizuješ!Nik nieje 100-percentný.
V žiadnom prípade by som sa do toho nemiešala. On sa tebe môže zdať dobrák, starostlivý atď, ale možno je impotent, alebo má nejakú inú vadu ktorá jej prekáža. A možno si len ona musí dobíjať sebavedomie koketovaním.
Skôr sa upriam na svojho manžela, možno by si bola prekvapená keby si ho videla ako sa on správa na svojom pracovisku k iným ženám. Nehas čo ťa nepáli, venuj sa sebe.
Vies, to su neraz tie zivotne zakonitosti. Ze dobrak verny starostlivy co by pre rodinu - zenu deti aj dychal, zivot dal-ma doma daku radodajku, alebo hnilu lenivu zlu zenu a zas naopak, ze dobre mile verne pracovite mudre zeny maju doma grazlov zaletnikov, alebo vychcancov lenivcov.
Pozri. Ono sa dovtedy chodi po vodu, az sa ten krcah raz rozbije. Takze neries znamu. Ja by som sa skor takejto zeny stranila)) Raz aj na nu pride. Lebo casom si prestane davat az taky pozor, alebo ich bonzne niekto iny, dako sa sama prezradi, omrzi tohto a vymeni ju za inu. Moznosti je fakt vela. A ak ty si jej pravy opak, daj si skor pozor, ci tvoj muz je taky, za akeho ho mas. Ja chapem, ze muzi taketo veci neriesia a nestaraju sa do vztahov, nechce si pohnevat kamosa. Chapem jeho reakciu. Ale aspon pred tebou mohol vyjadrit svoj postoj nazor na uvedenu celu situaciu (pohorsenie nesuhlas ai). Takze tu by skor spozornela))
Hanis mozno vidis len to co chces vidiet a tvije zdanie klame a nic nieje take ako sa zda
Mozno jej zavidis aj ked si to nepriznas, zavidis ze kolega javi zaujem o nu nie o teba
Mozno si jedna z tych bosoriek co radi pchaju nos do cudzich zivotom nez do toho piesku
Mozno mas vela casu a tak sa pitvas v zivotoch inych ludi ako stare baby pred panelakmi na lavicke ci rod. domoch a ohovaraju a ohovaraju a sliedia ako supy na korist ktoru chcu ohovarat a klebetit
Mozno ze aj je nieco medzi nimi ale to jej vec nie tvoja jej zivot jej manzelstvo a preto co ta nepali nehas lebo narobis este viec problemov nez osohu