Ahojte, kto vie poradit: Naša suseda udala mojho syna, ktory ma cerstvo vodiccsky, ktory otačal pred domom na našej luke, že jej skoro prešiel dceru. Je to z jej strany len pomsta.Robi nam aj s jej mužom aj jej rodičmi zo života peklo. Teraz su opletačky na policii.Udavat susedov (nas) pre nič. Pritom jej syn 10 ročny jazdi po ulici na traktore a nikto ich neudava.
Susedske vztahy
Až teraz som sa dostala k počítaču, došiel. Napísala som Ti, tak mi skús čo najrýchlejšie odpovedať.
Kycera mail došiel??? Dakujem
Kycera mail došiel??? Dakujem
Informáciu, že Tvoj syn nemá ešte 18, si poskytla až teraz. Je to škoda. Konieckoncov aj tu môžeš uviesť okres, v kt. žijete, kedy sa máte dostaviť na políciu a ďalšie veci, kt. si neuviedla.
OK, ale co podrobnejsie???? Ved tam ani niet viac co pisat.
Vierka,
práve som dostala nečakanú návštevu, odpoviem Ti zajtra. Napíš mi na mail podrobnosti : kycera@post.cz.
Tak, dostala som predvolanie aj so synom na Okresne riadidelstvo PZ.
Dovod: dopravny priestupok, jazda pred dovrsenim 18 roku bez pritomnosti spolujazdca. Takze aj tak cosi nasli. Chlapec bude mat 18 za dva mesiace, s tym ,ze vodicsky uz mal. Tak to ma nenapadlo. Viem, ze ona udala, ze nema vodicsky, policajti museli zistovat a dosli k tomu. No bolo to na nasom pozemku. Co suseda uviedla , ze na cestnej komunikacii..( ako na nasej ulici kde byvame )
Pamätám, píš.
Wau, tak mozem pisat dalej??? Pamatas,nie ???
Som. : )