Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Susedske vztahy

Príspevok v téme: Susedske vztahy
Vierka 1

Ahojte, kto vie poradit: Naša suseda udala mojho syna, ktory ma cerstvo vodiccsky, ktory otačal pred domom na našej luke, že jej skoro prešiel dceru. Je to z jej strany len pomsta.Robi nam aj s jej mužom aj jej rodičmi zo života peklo. Teraz su opletačky na policii.Udavat susedov (nas) pre nič. Pritom jej syn 10 ročny jazdi po ulici na traktore a nikto ich neudava.

Kycera

Informáciu, že Tvoj syn nemá ešte 18, si poskytla až teraz. Je to škoda. Konieckoncov aj tu môžeš uviesť okres, v kt. žijete, kedy sa máte dostaviť na políciu a ďalšie veci, kt. si neuviedla.

Kycera

Vierka,
práve som dostala nečakanú návštevu, odpoviem Ti zajtra. Napíš mi na mail podrobnosti : kycera@post.cz.

Vierka 1

Tak, dostala som predvolanie aj so synom na Okresne riadidelstvo PZ.
Dovod: dopravny priestupok, jazda pred dovrsenim 18 roku bez pritomnosti spolujazdca. Takze aj tak cosi nasli. Chlapec bude mat 18 za dva mesiace, s tym ,ze vodicsky uz mal. Tak to ma nenapadlo. Viem, ze ona udala, ze nema vodicsky, policajti museli zistovat a dosli k tomu. No bolo to na nasom pozemku. Co suseda uviedla , ze na cestnej komunikacii..( ako na nasej ulici kde byvame )