Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Susedske vztahy

Príspevok v téme: Susedske vztahy
Vierka 1

Ahojte, kto vie poradit: Naša suseda udala mojho syna, ktory ma cerstvo vodiccsky, ktory otačal pred domom na našej luke, že jej skoro prešiel dceru. Je to z jej strany len pomsta.Robi nam aj s jej mužom aj jej rodičmi zo života peklo. Teraz su opletačky na policii.Udavat susedov (nas) pre nič. Pritom jej syn 10 ročny jazdi po ulici na traktore a nikto ich neudava.

zdradca

Vierka 1, nerieste ich,neozyvajte sa, mozno to bude tazke no ignorujte ich. Ak uvidis jazdit ich 10r.syna na traktore sprav sibna mobil nenapadne video. A mas dokaz. Proste zbieraj dokazy.
Nieco podobne som mal aj ja. Kupili a prerabali sme domcek na dedine. Susedka zavistliva furt daco pindala. Dokonca na drzovku dosla do domu ze ako novy susedia co varite. Zozaciatku sa to zdalo mile no potom nas ohovarala a kydala blbosti.
Kupil som kameri. Nainstaloval tak ze vsetky smeruju k nam na pozemok. Ani jedna nieje zapojena ale su tam ako prevencia. Raz ked bola suseda na dvore som nahlas vravel bratovi. Ze ako dobre ze som dal nainstalovat kameri aspon mi nik nebude liezt na pozemok. A ako dobre ze nas ujo co robi na ustavnom sude nam poradil ako je to podla obcianskeho zakonnika o obcianskom spolunazivani. A nahlas som este zdoraznil. Ze ujo nam poradil ak nam niekto bude v dedine robit problemy kludne sa mozme sudit. On uz zariadi ze sud vyhrame.
Tak ako kamery aj ujo na ustavnom sude bol fake. No zabral tak ze suseda sa radsej vytrati ked nas vidi,a pri kostole rozniesla ze ty novi maju rodinu vo vlade ze to dajaky vysoko postaveny. A mame klud.
Skus zbierat dokazy a rozhlasuj hoc nepravdive info a uvidis zlaknu sa a bude pokoj. Vela stastia.
P.S. velmi sorry za pravopis a chyby v gramatike,no pisal som v rychlosti

Kycera

Žiadne depky, žiadne strachy nemajte. Ty, syn, ani nik z rodiny. Policajti majú aj inú prácu, ako okamžite riešiť, čo jedna baba nahlásila. Podľa toho, čo si písala, predpokladám, že to nahlásila týždeň pred tými troma, a teda policajti mesačnú lehotu na prešetrenie dodržali.
Na polícii nepracujem, postupy však poznám. Držte sa!

Vierka 1

Dakujem Kicera za povzbudenie. Dufam, že to bude OK.Normalne mam depku, kedy dostaneme doporuceny list a budeme predvolany. Ale prečo policajti prišli asi až po troch tyzdnoch????Po kolkych dnoch to ona mohla nahlasit??? Môže aj neskôr, alebo to tak dlho držali policati pri sebe.Naozaj som sa bala o syna, aby si niečo ešte kvoli hnusnym susedom niečo neurobil. Chlapec sa tesi,že urobil vodiccsky a pre nic za nic ma o neho prist plus pokuta??? To bol pre neho naozaj šok!!!!!! Kicera možem sa Ta opytat,či poznaš tak postupy, alebo pracuješ pri policii???? Ak nechces, nemusis na to odpovedat. Dakujem pekne. Ak budem niečo vediet, ozvem sa.
Dufam, že to dopadne ako predpokladaš

Kycera

Vierka,
ukľudni sa a prestaňte sa báť! Podľa mňa to policajti buď odmietli alebo to postúpili na riešenie na priestupkovú komisiu vášho okresného úradu. Ak náhodou syn dostane predvolanie, ozvi sa, ak tu budem, preberiem to s Tebou. Neboj, z toho syn nič mať nebude, žiaden záznam v trestnom registri mu nehrozí. A ten priestupok by mu museli dokázať a dôkazy chýbajú.
Poctivý človek je na prášky a udávač si to užíva.

Vierka 1

On ani nebol vypovedat na policii. Len prisli k nam, že ho suseda udala,že jej skoro zrazil dieta.... Pytali sa len medzi dverami našu verziu. Na druhy den prišli so spisanou nasou verziou a povedali , ze to posielaju na okresnu policiu. Suseda myslela, ze nema este vodicsky, no stym sa preratala. On ho uz mal. Ale ved aj tak bol len na nasom pozemku.A čo som počula ,ona vraj nema deti puštat pred dom na miestnu komunikaciu bez dozoru. Prosim Ta , čo znamena priestupok???? Nechcela by som, aby mal nejake zaznamy. Je mi nesmierne chlapca luto, žeby mal pykat za nič. A okrem toho on je s toho uplne na prasky.

Kycera

To znamená, že podala naň trestné oznámenie. Už vypovedal syn na polícii? Spísali s ním zápisnicu? Niekto vás chce poriadne vystrašiť.Nič také mu nehrozí, za predpokladu, že si tu uviedla všetky skutočnosti. V najhoršom prípade sa môže jednať o priestupok.

Vierka 1

Ahoj Kycera,
Bola u nas klasicka Policia.Ale asi až po troch tyždnoch tej udalosti. Kedze byvame na dedine, tak tu mestski ani ini niesu. Tak šikovna suseda sa vybrala do mesta ho nahlasit. Co som počula, syn vraj môže dostat od 300 do 1500 eur pokutu, odobratie vodicskeho preukazu na 1 az 5 rokov + robit psychotesty. To vraj povedali policajti. Teraz len čakame na pisomne rozhodnutie policie, ktora to posunie do okresneho mesta. Len sa mi zda totalny nezmysel tolko kolo toho. Ale ako dokazat, ze bolo jej dieta dalej.... Ona je tak zakerna, že ked povie, že moj syn prešiel jej dcere po hlave, tak to tak bude !!!!!!! Ona je schopna aj dceru malu naočkovat, co ma hovorit. Keby človek vedel, že bude až taka.........., tak ju udam tiež. Ale ja s tych niesom.Ani som v živote nechodila po policiach.

Kycera

Vierka,
aká polícia u vás bola? Nemusíš sa obávať dokazovania neviny, naopak, vina musí byť dokázaná Tvojmu synovi! Nevidím to na odobratie vodičského, ani na pokutu. Na svojom pozemku sa otáčať môže.
A čo sa týka susedy, je to pomsta za to, že si ju upozornila na psa. Tak, a teraz si dostala praktickú ukážku toho, ako sa máš najbližšie zachovať voči susede. A pre istotu si to aj nafilmuj - psa, syna,...