Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Susedske vztahy

Príspevok v téme: Susedske vztahy
Vierka 1

Ahojte, kto vie poradit: Naša suseda udala mojho syna, ktory ma cerstvo vodiccsky, ktory otačal pred domom na našej luke, že jej skoro prešiel dceru. Je to z jej strany len pomsta.Robi nam aj s jej mužom aj jej rodičmi zo života peklo. Teraz su opletačky na policii.Udavat susedov (nas) pre nič. Pritom jej syn 10 ročny jazdi po ulici na traktore a nikto ich neudava.

vierka 1

Opustit dom, ktory ste si prerobili????Vrazili do neho vsetky uspory????Mna by v živote nenapadlo, aby som volala na susedov policiu. Ked tu prišli policajti skoro som odpadla!!!! Pytala som sa ich, ja som mala na nich volat policiu tież, ze jej soplavy syn jazdil bez vodicskeho, ze sa im otrhol vlciak a ohrozoval ludi.......????? Clovek im len zavolal, aby si zatvorili psa. A nic viac som neriesila. Videla som chlapca po ulici na traktore , nic som nepovedala, ved nech ma chlapec radost. A ona toto???? Len nechapem, preco by sme mali zato platit pokutu, alebo nedajboze zoberu chlapcovi vodiccsky za nič. Len zato, co si vymyslela.Len ako dokazat, ze sa nič nestalo a nikoho chlapec neohrozil. Oni vsetko vidia, vsetko pocuju vsetko vedia aj ked su 100 km od nas.DUFAM,ZE KARMA JE ZDARMA!!!!

chore crevo

Existuju taki ludia, ale je ich malo. Takzvane provokaterske typy, co si do kazdeho rypnu a jedinou radostou a jedinym zmyslom ich zivota je vyvolavat konflikty vzdy a s kazdym. Ked mozte, odstahujte sa, aby uz bolo dobre, lebo vysoka pravdepodobnost, ze v inej dedine uz takych nebudete mat. Mne sa celkovo paci anonymita v meste. V cinziakoch a panelakoch, ze clovek zatvori za sebou dvere a nema s nikym nic. Sice zije v takzvanej akoze "kralikarni", ale zarucene mu v tej kralikarni nikto nenakuka do dvora a nevykrikuje cez plot, neposiela svojich psov a macky, aby mu pozemok osierali a nehucka psov-bojove plemena nanho, nenastavuje otravu, aby macky a psy susedov pozrali a skapali, ale na dedinach bezne veci toto. Este aj v tej Sudnej sieni velakrat je o tom... Ze cloveku sa az rozum zastavi. Niekedy je to aj o tom, ze bohaty podnikatel a milionar si postavi dom na akejsi dedine blizko velkomesta, aby mohol mat pokoj a sukromie, podla svojic predstav si da zahradnym architektom navrhnut okrasne rastlinky a bylinky a veci, stromceky a chce mat pekne, ze clovek ked to vidi, ma pocit, ako keby bol v rakuskej dedinke... no a vedla neho typicky dedinsky sedliacisko, ze kravy, svine, kozy kone, mukaju, blacia, bucia, seru a smrdia, kacice kvakaju a osieraju kde-to. Susedovym mackam a psom nikto nevysvetli, ze na vedlajsi pozemok nesmu chodit, podhrabu sa a idu, jak besne... potom z toho len problemy a nie preto, lebo jeden alebo druhy by bol zly. Zly nie je ani jeden, ale su to proste dva rapidne odlisne typy ludi. Sedliak nechape, ze milionar si na velky pozemok nasadil okrasne rastliny a dreviny a cuduje sa, preco nie kukuricu a preco nie chlievy a kravy a svine a kacice a sliepky, milionar zase nechape, ze preco ten sused si neda radsej okrasne dreviny a preco chlievy a smradlave prasce a kacice, co oseru mu cely dvor a kvakaju a preco kohuta, co o piatej rano kikirika a zobudi celu dedinu a on sa kvoli susedovmu kohutovi nevyspi ani cez vikend, cuduje sa, ci susedovi nevadi smrad a ze naco vlastne pestuje tu kukuricu a preco pestuje hrozno a preco chova holuby, ktorym sa tiez neda rozkazat, aby nelietali na "zakazane uzemie, osierajuc cele okolie...". Len sa proste stretli dva odlisne typy ludi a nesadnu si a uz si na seba podavaju trestne oznamenia a riesia somariny a vlacia sa po sudoch nekonecne dlho... o tom je realita, o tom je zivot bohuzial.

Vierka 1

.Ani sa jej nedotkol. Nema sa mi prečo mstit. Nic sme jej neurobili. Nerozumeju sa s nikym s celej rodiny. Nemyslim len našej, ale širšej.My sme ani nevedeli, že bola na policii, nevolala ju ,ale bola neskor. Dozvedeli sme sa ,až ked policia prišla o 3 tyždne k nam. A vraj za to môžu brat vodicsky + pokuta. Ale nemaju podla mna dovod.Kabel, trošku surovo si ma odbil, ale to nič, je to Tvoj nazor.Neprajem Ti takych susedov!!!! Oni sa hnevaju aj s mrtvimi...Neprosikam za dieta, ved nemal ani vypite ani naozaj sa nič nestalo. Len ONA ma pravdu s celou rodinou a nikto ini.

kabel

a s čím ti máme akože poradiť? susedské vzťahy si rieš sama, ty možno poznáš dôvod, prečo sa Vám dotyčná mstí, my nie.