Ťažkosti s dýchaním

Príspevok v téme: Ťažkosti s dýchaním
VeronikaPet25

Zdravím všetkých, ktorí majú problémy s dýchaním alebo mali aj napriek tomu, že všetky vyšetrenia sú v poriadku. Mám 20 rokov, nikdy som extra chorá nebola, no posledné 3 mesiace sa mi občas ťažko dýchalo, nevedela som sa poriadne nadýchnuť, doslova som sa dusila, v noci som sa budila, že nedýcham. Presne pred 9 dňami som chytila od priateľa virózu, hnačky, zvracanie, horúčka. Okrem toho mi bolo super, no na druhý deň som sa zobudila s búšením srdca, ktoré trvalo aj po 50 minútach. Volali sme teda záchranku, tep 103/m, vzali ma na infuzku na interné, dali tabletku proti búšeniu a poslali ma domov. Na ceste domov mi začal tŕpnuť jazyk, potom podnebie, tvár, ruky a nohy. Otočili sme to späť, zase infuzka Magnesia, čo zabralo a Neurol, lebo som plakala (bála som sa). Večer mi bolo ok s tým, že som sa sťažovala na bolesti na hrudi a ťažké dýchanie. Povedali, že to mám predýchať. Ráno ma pustili, na neurológii mi povedali, že to je tetánia (klasika), na magnetickú o 2 týždne, CT hlavy v poriadku. Na ortopédii všetko v poriadku, na kardiológii všetko v poriadku. Moje ťažkosti pretrvávajú stále, tak sa mi ťažko dýcha, až nevládzem rozprávať. Som druhý rok na vysokej, nezvládam celý deň byt v škole, vymeškať viac nemôžem. Prosím o každú jednu radu, či je to len v mojej hlave alebo z čoho. Prestávam vnímať okolie, neviem, kde som, čo robím, ťažkosti sú, upadám do depresie. Prosím, ak ste mali niečo podobné, poraďte. Magnesium už neberiem, boli ma z neho brucho :(

Financnapomoc

ahoj
Poskytujeme pôžičky s ročnou úrokovou sadzbou 2%. Pre viac informácií o zmluvných podmienkach tejto ponuky nás kontaktujte na našom telefónnom čísle: +33 6 44 662 014 alebo e-mailom na adrese: aidefinance1er@gmail.com

VeronikaPet25

Ďakujem za rady. Dnes som si všimla, že mám ľahko opuchnuté členky. Čoho príznakom to môže byť?

Vierka55

Dôležitejšie ako papierový sáčok, je to, aby si - keď to na teba príde - dýchala iba nosom a dlhé výdychy a nádychy, veľmi dávaj pozor, aby si nedýchala ústami.

kilopus

Pockaj si na potvrdenie alebo vyvratenie telesnych diagnoz, az potom ries psychologa. A zatial si nacvicuj SUSTREDENIE len na dychanie a dychaj POMALY.

VeronikaPet25

Taktiež mi kardiológička radila ten papierový sáčok, skúsim, ďakujem. Pozerala som aj tú úzkostnú poruchu, myslím si, že z toho celkového stresu to môže byť, príznaky sedia. Neviete mi ešte niečo poradiť, ako to je so štátnymi psychológmi a poplatkami?

kilopus

Veronika, zaobstaraj si papierovy sacok a zakazdym, ked budes mat problem, dychaj don. Pomalicky. Mozes vyskusat aj Buteykovo dychanie.

kilopus

Mas dobru kardiologicku, povedala ti pravdu. Si hypersenzitivna, mozes byt alergicka, astmaticka, mat celiakiu, problemy so stitnou zlazou,...

VeronikaPet25

Testy na tetániu mám taktiež o 3 týždne. A taktiež kardiológička povedala, že tetánia nie je diagnóza, ale príčina niečoho... Každý "tipoval" chrbticu, no roentgen je v poriadku, minimálna skolióza.