Ahoj Filip TT.Prednedavnom si mi tu dobre poradil.Chcem ta preto poprosit aj teraz o tvoj nazor.Radu. Moj predchadzajuci prispevok je tu: www.zdravie.sk
Takze:Pisali sme si s dotycnym muzom dlhsie (cca 3mesiace),vymenili sme si fotografie.Navrhol mi prve stretnutie na vinobrani,lebo to som uz mala byt zo zahranicia doma na slovensku.Riesila som tu na portali,ze sme na nase 1stretnutie,mali ist aj s jeho kolegami.Kedze som nemala zatial vybavene byvanie v meste,kde to vinobranie bolo,navrhol mi ako alternativu-ze mozem prespat unho,ze on bude spat na gauci a ja v jeho posteli.Alebo ak nie,tak mi ponukol svoj byt-ze prespim unho a on zatial u svojho kolegu.To uz vsak bolo zavazne rozhodnutie,preto sme obaja navrhli,ze sa predtym vinobranim spolu osobne stretneme.Stretnutie dopadlo velmi dobre.Bolo zabavne,uvolnene,vela sme sa smiali.Boli sme v kaviarni.Pozyval ma na obed.Bol ma vyprevadit.Niesol mi tasku zakazdym.Proste citila som,ze mi z jeho strany nehrozi nebezpecenstvo.Zatial som sa v ludoch nesklamala,intuiciu mam dobru.
Ide o to,ze sme sa stretli.Viem,ze den pred mojim prichodom upratoval cely byt.Bol nakupit.Bol ma cakat na zastavke,boli sme unho.Vsetko ukazkovo dobre.Isli sme na to vinobranie.Ja-ze ci sami?On,ze ano,lebo jeden kolega s priatelkou bol uz piatok a druhy to s manzelkou zrusili kvoli zlemu pocasiu.Boli sme tam sami.Bolo dobre.Neskor mu zvonil telefon.Ked zlozil,povedal,ze ten kolega s priatelkou-co tam boli uz v piatok,tam predsa len prisli a ze nas hladaju.Prisli k nam.Predstavili sme sa navzajom.Boli sme tam spolu.Bola dobra spolocnost aj zabava.Prsalo,tak sme necakali na vecerny koncert a isli sme k nemu,kolega s priatelkou k sebe domov.Vecer mi unho urobil veceru.Staral sa o mna ako o princeznu.Zaujimal sa,ci mi nieje zima,nie som hladna,smadna.Nedovolil mi po veceri ani riady umyt,urobil to sam.Prevliekol mi ciste prestieradlo,pradlo.Ja som mu povedala,ze prespim na gauci.Nedovolil.Tak som mu povedala,ze ma obrovsku manzelsku postel,ze sa tam zmestime obaja.Pozerali sme spolu televizor,rozpravali sme sa,smiali.Akoby sme sa poznali osobne uz roky.
Potom sme isli spat.Rano mi urobil ranajky.Bol ma vyprevadit.
Filip.Chcem sa ta opytat na tvoj nazor.Ten muz nieje gay.Ma 39r.Mal davnejsie vztah,rozisli sa.Neviem,kolko tomu presne je.No a chcem sa ta opytat-ten muz sa mi paci.Tak,ako sme si rozumeli cez e-maily,sms,tak sme si rozumeli spolu aj nazivo,osobne.On sa ku mne spraval ako pravy gentleman.Aj ked bolo vela prilezitosti,tak sa nikdy o nic nepokusil. Nepobozkal ma,nedotykal sa ma (ked sme pozerali spolu z gauca televiziu a aj som prilozila ruku k jeho,ze sme sa navzajom dotykali,tak neodtiahol ruku).Mala som na sebe krasne nocne oblecenie.Vacsinou ma muzi balia,vidiet,ze ich pritahujem,ze sa im pacim.A tento muz-nic.Obcas bol nervozny,radsej sa vzdialil,alebo menil polohy,ale ako vravim.Spraval sa,akoby som sa mu nepacila,nepritahovala som ho.Spraval sa ku mne ako k sestre,ku kamaratke. Bol ku mne skvely a uzasny.Ale asi sa mu ako zena nepacim. Usmieval sa na mna,aj dlhsie pohlady boli,ale nic viac. Myslis Filip,ze nema o mna ako o zenu zaujem?
FILIP TT-prosim ta o nazor.Dakujem.
Ahoj,Ernesto :-) Mne to smiesne az tak velmi nieje,asi preto,ze sa ma to priamo dotyka.Ja som sice "styridsiatka",ale mozno dvadsatrocne maju viac skusenosti nez ja,co sa muzov tyka ;-)) Ja som si nasla muza az po VS,vzali sme sa.Ked sme sa rozviedli,lebo ostal zit v zahranici,aj si tam nasiel inu,tak som bola roky zasnubena.No a odvtedy som uz dlho sama.Nechcem nic uponahlat,len som vyrozumela,ze on je asi rok sam,mal predtym rozvedenu s dietatom.Predtym mal tiez vztahy.Takze on ma asi viac vztahov za sebou,nez ja.A mozno som stara skola,ze cakam,ze chlap ma prejavit iniciativu.Ved ja som bola aktivna aj tak az prilis.Tak uz to nechavam len tak volne plynut.Mne ide len o to,ze ja by som cakala kolko by bolo treba-keby som vedela,ze sa mu pacim ako zena,ze to chce iba cas..
henriet: nehnevaj sa, ale tolko som sa nenasmial na dobrej komedii ako na tychto dvoch temach. to mate 40 rokov a spravanie ako 14 rocni. ty tu stale riesis nejake prkotiny, ze nezareagoval tak jak si ty predstavujes, snazis sa vydedukovat z jeho ABSOLUTNE NEPODSTATNYCH krokov rezolutne zavery o vasom vztahu /vid neposlal mi program a prvykrat mi ho poslal :D /
ved ked sa nema k cinu, tak prevezmi iniciativu a pobozkaj ho ty. hold nektori chlapi su taki trosku trulkovia a on bude jednym z nich. ak ti vsetko ostatne na nom vyhovuje, tak to snad prekusnes, ze nemas vedla seba casanovu co flirtuje a zdvadza zeny jak drak. takito tutkovia su podstatne lepsi material na vztah a manzelstvo ako vecni balici, co si stale musia nieco dokazovat
ked sa ten bozk nepodari, tak stale to vies uhrat slusne do outu, ze ta opantalo vino alebo ze bola taka uvolnena atmosfera a uslo ti to nejak spontanne.
daj vediet jak ten tvoj pokus dopadol, budem drzat palce :-)
Pekny vecer.Takze od septembra ubehol uz isty cas.Stretavam sa s dotycnym muzom stale, piseme si.Naozaj si velmi dobre rozumieme,vela sa spolu smejeme,otvarame sa navzajom-on sa mi zveril a otvoril,ja jemu.Teraz cez vikend ma pozval do dobrej restauracie.Dost drahe jedlo objednal.Je mily,galantny, slusny.Ale tam to aj konci.Nikdy sa za tie tri mesiace o nic nepokusil,ked aj spolu niekam ideme,drzim sa ho sice za laket,ale tam to aj konci.Bozky su len na privitanie a na rozlucku.Ziskala som naozaj velmi dobreho kamarata.Aj ked on sa mi paci stale ako muz.Je mi luto,ze to nieje vzajomne..
Henriet a co keby si to nechala proste plynut?
Ziskala si zjavne dobreho kamarata. Uz len to, ze nevyuzil situaciu, ked ste sa videli 1.krat a teda myslim, ze ty si niekde pisala aj o peknom pyzamku, ze chlapi na teba beru..., tak bud rada, ze poznas hodne moralneho cloveka v dnesnej dobe, ked vacsina by ta pretiahla bez problemov a je dost mozne, ze mnohi aj proti tvojmu suhlasu (hoci teda tazko povedat, ako definovat suhlas/nesuhlas, ked niekto dobrovolne ide k druhemu do bytu, v pyzamku si odpozera vedla cloveka, kt. vidi 1.krat, film :) ).
Ved ako si pisala, za chvilu budes robit v tom istom meste, cize sa mozete stretavat, kedze ubytko budes urcite riesit v tom meste, kde budes robit a kde on byva. A aspon budes vediet-vidiet, ako reaguje aj v skutocnosti, nielen na zaklade emailov a 1 stretnutia a mozno sa date dokopy a mozno naopak prides nato, ze sa k sebe nehodite.
Ja osobne by som bola vdacna za kazdeho takehoto kamarata a nedramatizovala to :). Ved to nechaj plynut, stale si pisete, cize ste stale kamarati, co je dobry predpoklad, aby (ked uz budes zit v rovnakom meste ako on) ste mali co rozvijat, ak bude nasledne zaujem na oboch stranach.
Dobry den.Tak asi z toho napokon nic nebude.Je to z jeho strany naozaj len o kamaratstve,o tej sestre.Piseme si spolu od toho vinobrania sice kazdy den-bud mi on prvy napise,alebo ja jemu.Je to tak vyrovnane.Dnes mi napisal ako prvy on,pozdravil ma a pytal sa ma,ake mam plany na vikend?Naozaj som kratku chvilu verila a tesila som sa,ze ked sa ma toto opytal,ze mozno niekam spolu pojdeme.Ze nieco navrhne a budeme spolu.Ja som uz sice bola davno znamymi pozvana do kupelov+na vinobranie,ale kvoli nemu by som to zrusila.Preto som mu aj napisala,ze nic nemam,ale ze ma láka to vinobranie.On mi na to odpisal,ze tam ma byt velmi vela ludi.Ze tam nepojde,ale ze ho zaujima ina akcia,ze ked bude lepsie pocasie-pojde sa tam pozriet.Tak som mu odpisala,ze som na tej akcii-na ktoru sa chysta,este nikdy nebola,ze to znie zaujimavo.Aby som rozvijala dalej komunikaciu,tak som sa ho pytala,aky program tam bude? (samozrejme,ze si to viem na internete aj sama zistit,mne islo o komunikaciu,ze som sa snazila udrzat rozhovor.Predtym mi na to vinobranie poslal z googl fotografiu o tom programe-som sa mu podakovala,ocenila som jeho sikovnost.Aj ked ja som nasla este lepsi rozpis programu-ale to som si nechala pre seba.Nevedel o tom).A teraz zareagoval na moju otazku tak,ze-na internete ten program ma byt.Tak ale to bolo aj predtym pri tom vinobrani.A vyhladal to-poslal mi to.Takze nenavrhol mi zatial nic-dalsie nase stretnutie.Prislo mi to luto,lebo sa mi naozaj paci.. Ja som uz aj rozmyslala,ze zakupim listky do kina a pozvem ho,ze som vyhrala listky,ale naozaj neviem.Vobec sa nijak neprejavuje.Neviem,ci ma o mna zaujem ako o zenu,ci sa mu pacim..
bezpusy. Ani jeden z nas tuto temu zatial neotvoril.Iba som sa mu po odchode podakovala,ze mi s nim bolo velmi dobre.On rovnako.Vsetko je este len v zaciatkoch.Vychadzam iba z pocitov,ze nam bolo obom spolu dobre a prijemne.Pise mi.Zaujima sa.Neodmlcal sa.
No dobre, ale snad sa bavite aj o tom vasom stretnuti, postrehy, pocity a tak...ci nie? Z toho by sa dalo vydedukovat ako to cele vnima, zaroven by si mu tym sprostredkovala aj svoje pocity na ktore by nejak reagoval.
bezpusy. To vinobranie bolo v jeho meste,nie v mojom.Preto som tam za nim prisla.Navrhol tuto akciu on sam.
xxx456. Urcite mi ako panic,alebo ako neskuseny,nepride.Zas mna tu neopisuj ako daku radodajku.Ake uzivanie?Sme takmer v rovnakom veku,ja mam za sebou dva vazne vztahy.On tiez urcite.Ale nebudem ho spovedat.Sme zatial zrejme iba kamarati.Verim,ze na tuto temu este pride.Ked si budeme blizsi.A bozk na privitanie aj na rozlucku-bol.Zakazdym.
Preco by jej mal klamat v mailoch? Len aby mal vztah, ktoreho sa boji? Taki chlapi si vztah ani nehladaju a venuju sa cisto pocitacom, pripadne si odskocia k prostitutke.