Ahoj Filip TT.Prednedavnom si mi tu dobre poradil.Chcem ta preto poprosit aj teraz o tvoj nazor.Radu. Moj predchadzajuci prispevok je tu: www.zdravie.sk
Takze:Pisali sme si s dotycnym muzom dlhsie (cca 3mesiace),vymenili sme si fotografie.Navrhol mi prve stretnutie na vinobrani,lebo to som uz mala byt zo zahranicia doma na slovensku.Riesila som tu na portali,ze sme na nase 1stretnutie,mali ist aj s jeho kolegami.Kedze som nemala zatial vybavene byvanie v meste,kde to vinobranie bolo,navrhol mi ako alternativu-ze mozem prespat unho,ze on bude spat na gauci a ja v jeho posteli.Alebo ak nie,tak mi ponukol svoj byt-ze prespim unho a on zatial u svojho kolegu.To uz vsak bolo zavazne rozhodnutie,preto sme obaja navrhli,ze sa predtym vinobranim spolu osobne stretneme.Stretnutie dopadlo velmi dobre.Bolo zabavne,uvolnene,vela sme sa smiali.Boli sme v kaviarni.Pozyval ma na obed.Bol ma vyprevadit.Niesol mi tasku zakazdym.Proste citila som,ze mi z jeho strany nehrozi nebezpecenstvo.Zatial som sa v ludoch nesklamala,intuiciu mam dobru.
Ide o to,ze sme sa stretli.Viem,ze den pred mojim prichodom upratoval cely byt.Bol nakupit.Bol ma cakat na zastavke,boli sme unho.Vsetko ukazkovo dobre.Isli sme na to vinobranie.Ja-ze ci sami?On,ze ano,lebo jeden kolega s priatelkou bol uz piatok a druhy to s manzelkou zrusili kvoli zlemu pocasiu.Boli sme tam sami.Bolo dobre.Neskor mu zvonil telefon.Ked zlozil,povedal,ze ten kolega s priatelkou-co tam boli uz v piatok,tam predsa len prisli a ze nas hladaju.Prisli k nam.Predstavili sme sa navzajom.Boli sme tam spolu.Bola dobra spolocnost aj zabava.Prsalo,tak sme necakali na vecerny koncert a isli sme k nemu,kolega s priatelkou k sebe domov.Vecer mi unho urobil veceru.Staral sa o mna ako o princeznu.Zaujimal sa,ci mi nieje zima,nie som hladna,smadna.Nedovolil mi po veceri ani riady umyt,urobil to sam.Prevliekol mi ciste prestieradlo,pradlo.Ja som mu povedala,ze prespim na gauci.Nedovolil.Tak som mu povedala,ze ma obrovsku manzelsku postel,ze sa tam zmestime obaja.Pozerali sme spolu televizor,rozpravali sme sa,smiali.Akoby sme sa poznali osobne uz roky.
Potom sme isli spat.Rano mi urobil ranajky.Bol ma vyprevadit.
Filip.Chcem sa ta opytat na tvoj nazor.Ten muz nieje gay.Ma 39r.Mal davnejsie vztah,rozisli sa.Neviem,kolko tomu presne je.No a chcem sa ta opytat-ten muz sa mi paci.Tak,ako sme si rozumeli cez e-maily,sms,tak sme si rozumeli spolu aj nazivo,osobne.On sa ku mne spraval ako pravy gentleman.Aj ked bolo vela prilezitosti,tak sa nikdy o nic nepokusil. Nepobozkal ma,nedotykal sa ma (ked sme pozerali spolu z gauca televiziu a aj som prilozila ruku k jeho,ze sme sa navzajom dotykali,tak neodtiahol ruku).Mala som na sebe krasne nocne oblecenie.Vacsinou ma muzi balia,vidiet,ze ich pritahujem,ze sa im pacim.A tento muz-nic.Obcas bol nervozny,radsej sa vzdialil,alebo menil polohy,ale ako vravim.Spraval sa,akoby som sa mu nepacila,nepritahovala som ho.Spraval sa ku mne ako k sestre,ku kamaratke. Bol ku mne skvely a uzasny.Ale asi sa mu ako zena nepacim. Usmieval sa na mna,aj dlhsie pohlady boli,ale nic viac. Myslis Filip,ze nema o mna ako o zenu zaujem?
FILIP TT-prosim ta o nazor.Dakujem.
To hej, platonickú priateľku zo základnej školy. Dám ruku do ohňa, že je to panic. Ak sa takto správal a o nič sa nepokúsil. Čo má povedať? Vieš, ja som ešte vzťah do 39 nemal.
Ked mal predtym priatelku tak snad uz vie ako chuti pusa a bol by jej aj schopny, aspon teda podla mna. I ked ktovie, vraj je pusa este intimnejsia nez sex, takze tazko povedat.
Ked je niekto panic, tak ani tá pusa nebude. Páčiš sa mu, to je evidentné, len súdruh nevie ako sa odhodlať a ty mu to nijak neuľahčíš.
Tak trochu ste si vymenili role, uz aj tym, ze si prisla ty za nim a nie on za tebou, tak je to tak teraz akoby na tebe. Bud sa stiahni a cakaj, kym ta zacne dobyvat alebo konaj aktivne. Rozhodne mu nic nevycitaj a nerob si falosne nadeje, ked vie co robis.
Ani len pusa? No, ak ti tvoja intuicia hovori, ze sa mu nepacis, tak to tak asi i bude. Predsa len to bolo vase prve stretnutie a ty si bola tou aktivnejsou...navrhla spolocnu postel, snazila sa ho ako prva dotknut, mozno i to ho odradilo. Ved naco sa snazit, ked ona rozhodne.
To je paradox dnešnej doby. Baby si dlhodobo užívajú vo vzťahoch, alebo s kamarátmi. A existujú muži, ktorí sú panicovia do 40tky. A potom sa títo dvaja stretnú. A čo z toho bude? No predsa svadba roka, on stále nebude vedieť ako, neodhodlá sa a ona mu sama nedá. Taký je údel dnešných Filipov, ktorí to so ženami myslia dobre a úprimne. Panicom do 40tky a súdruh dostane až po svadbe!
Cas ukaze, mozno az sa ta situacia nejak vyhroti, pokym sa o tom nemozete rozpravat otvorene.
Ani svätec, ani gentleman, len je neskúsený, to je všetko. Páčiť sa mu páčiš inak by celý cirkus okolo toho všetkého nerobil a po prvom rande by sa postupne odmlčal. Tento si ťa nakoniec aj zoberie. Len nečakaj, že po po pár rokoch ťa bude stále takto obskakovať a rozmaznávať.
Podľa mňa je panic.