FILIP TT-prosim ta o nazor.Dakujem.

Príspevok v téme: FILIP TT-prosim ta o nazor.Dakujem.
henriet

Ahoj Filip TT.Prednedavnom si mi tu dobre poradil.Chcem ta preto poprosit aj teraz o tvoj nazor.Radu. Moj predchadzajuci prispevok je tu: www.zdravie.sk
Takze:Pisali sme si s dotycnym muzom dlhsie (cca 3mesiace),vymenili sme si fotografie.Navrhol mi prve stretnutie na vinobrani,lebo to som uz mala byt zo zahranicia doma na slovensku.Riesila som tu na portali,ze sme na nase 1stretnutie,mali ist aj s jeho kolegami.Kedze som nemala zatial vybavene byvanie v meste,kde to vinobranie bolo,navrhol mi ako alternativu-ze mozem prespat unho,ze on bude spat na gauci a ja v jeho posteli.Alebo ak nie,tak mi ponukol svoj byt-ze prespim unho a on zatial u svojho kolegu.To uz vsak bolo zavazne rozhodnutie,preto sme obaja navrhli,ze sa predtym vinobranim spolu osobne stretneme.Stretnutie dopadlo velmi dobre.Bolo zabavne,uvolnene,vela sme sa smiali.Boli sme v kaviarni.Pozyval ma na obed.Bol ma vyprevadit.Niesol mi tasku zakazdym.Proste citila som,ze mi z jeho strany nehrozi nebezpecenstvo.Zatial som sa v ludoch nesklamala,intuiciu mam dobru.
Ide o to,ze sme sa stretli.Viem,ze den pred mojim prichodom upratoval cely byt.Bol nakupit.Bol ma cakat na zastavke,boli sme unho.Vsetko ukazkovo dobre.Isli sme na to vinobranie.Ja-ze ci sami?On,ze ano,lebo jeden kolega s priatelkou bol uz piatok a druhy to s manzelkou zrusili kvoli zlemu pocasiu.Boli sme tam sami.Bolo dobre.Neskor mu zvonil telefon.Ked zlozil,povedal,ze ten kolega s priatelkou-co tam boli uz v piatok,tam predsa len prisli a ze nas hladaju.Prisli k nam.Predstavili sme sa navzajom.Boli sme tam spolu.Bola dobra spolocnost aj zabava.Prsalo,tak sme necakali na vecerny koncert a isli sme k nemu,kolega s priatelkou k sebe domov.Vecer mi unho urobil veceru.Staral sa o mna ako o princeznu.Zaujimal sa,ci mi nieje zima,nie som hladna,smadna.Nedovolil mi po veceri ani riady umyt,urobil to sam.Prevliekol mi ciste prestieradlo,pradlo.Ja som mu povedala,ze prespim na gauci.Nedovolil.Tak som mu povedala,ze ma obrovsku manzelsku postel,ze sa tam zmestime obaja.Pozerali sme spolu televizor,rozpravali sme sa,smiali.Akoby sme sa poznali osobne uz roky.
Potom sme isli spat.Rano mi urobil ranajky.Bol ma vyprevadit.
Filip.Chcem sa ta opytat na tvoj nazor.Ten muz nieje gay.Ma 39r.Mal davnejsie vztah,rozisli sa.Neviem,kolko tomu presne je.No a chcem sa ta opytat-ten muz sa mi paci.Tak,ako sme si rozumeli cez e-maily,sms,tak sme si rozumeli spolu aj nazivo,osobne.On sa ku mne spraval ako pravy gentleman.Aj ked bolo vela prilezitosti,tak sa nikdy o nic nepokusil. Nepobozkal ma,nedotykal sa ma (ked sme pozerali spolu z gauca televiziu a aj som prilozila ruku k jeho,ze sme sa navzajom dotykali,tak neodtiahol ruku).Mala som na sebe krasne nocne oblecenie.Vacsinou ma muzi balia,vidiet,ze ich pritahujem,ze sa im pacim.A tento muz-nic.Obcas bol nervozny,radsej sa vzdialil,alebo menil polohy,ale ako vravim.Spraval sa,akoby som sa mu nepacila,nepritahovala som ho.Spraval sa ku mne ako k sestre,ku kamaratke. Bol ku mne skvely a uzasny.Ale asi sa mu ako zena nepacim. Usmieval sa na mna,aj dlhsie pohlady boli,ale nic viac. Myslis Filip,ze nema o mna ako o zenu zaujem?

henriet

Dobry vecer,kafe. Ja som sa az zahanbila po tvojom texte.Som uz asi pridlho sama (6.rokov).Vztahy som mala dva.A ano,som lady.A on sa mi pacil.Po tolkych rokoch,ked sa mi uz konecne nejaky muz zapacil+ze mi bolo s nim tak velmi dobre. Pridobre,prijemne a bezpecne som sa pri nom citila.Asi preto mam obavy,ze sa mu nepacim.. A velmi ocenujem jeho spravanie.Naozaj velmi.Lebo muzov stale odmietam prave preto,ze sa spravaju opacne-ako on.Otvorene ma balia,ocumuju,maju nevhodne narazky,poznamky, ide im akoby len o moj obal.A tak som sa naucila ich rad za radom odmietat.A zrazu sa niekto sprava INAK,ako som u muzov zvyknuta.A ja som z toho zrazu neista.Lebo sa mi paci.Vyzorom.Aj spravanim.
A piseme si odvtedy.Bavime sa spolu.Ale zatial mi nic nenavrhol.Myslim-dalsie stretnutie,alebo nejaku akciu.Mozno aj ta neistota,ze neviem,ci sa este spolu niekedy stretneme?-ma robi tak neistou.

kafe

prepáč, akým jt spôsobom si došla k názoru, že sa mu nepáčiš??? To všetko čo si tu opísala... a ty nevidíš že PO TEBE IDE??! Ja som fakt v šoku ako debilne dokážu baby rozmýšľať. Existujú chlapi, pre ktorých sú bozky, dotyky a sex na mieste až po určitom čase, nevedia sa takto prejavovať k hocikomu, k cudzej ženskej, ktorú vidia druhýkrát v živote. Proste má nejakú úroveň. Žiadny chlap kvôli sestre neupratuje byt, nevarí jej a neobskakuje ju!! Takže určite má o teba záujem ako o ženu, ale NIE primárne sexuálny záujem. Správal sa k tebe ako ku kámoške, lebo to aj si. Keby si ty bola lejdy, tak ako on je džentlmen, jednoducho by si to ocenila a nedomýšľala si kraviny "nepretiahol ma, tak sa mu nepáčim". Prečo si myslíš, že sa správal ku tebe skvelo a úžasne? No preto, do riti, že sa mu PÁČIŠ!!! Daj si to vygravírovať do zrkadla a nedomýšľaj si kraviny.
Bavíte sa ďalej spolu? Dohodli ste si ďalšie stretnutie? Plánujete nejaké aktivity? Ak ano, prečo tak j.nuto rozmýšľaš?

milucka

Nechaj vsetko volne plynut. A cas ukaze,ci je tam nieco viac. Mozno chce ist na teba pomaly,aby vybudoval pevne zaklady. Bud vztahu,alebo priatelstva. Keby si sa mu nepacila,asi by sa z toho vinobrania dako vyhovoril a nie aby sa zaujimal,ci isto prides,ci uz ides?

henriet

Zdradca a lea_lea,dakujem vam.Ja sa muzom zvyknem pacit,takze mam skor opacne skusenosti.Odmietam ich,vyhybam sa im.On je presny opak,preto ma to tak prekvapilo.Ze sa vobec o nic nepokusal.A to jeho gentlemanske spravanie.Ja som na to od muzov zvyknuta.Ale on je naozaj velmi zaujimavy a iny,nez vacsina dnesnych muzov.Mne sa to praveze velmi pacilo,aky ku mne bol.Ako sa spraval.Tak si budem spolocny cas s nim vychutnavat,uzivat a uvidim,kam to vsetko povedie.

Mesacny princ.Ja byvam od toho mesta,kde bolo to vinobranie-200km.Preto mi to prespanie takto navrhol.Mam v tom meste zacat od oktobra posobit,takze si tam trvale ubytovanie este len zhanam.

Mesačný princ

Neviem či je veľmi vhodné ísť po prvom rande prespať k dotyčnému. Ešte ako súrodenci. Ak by si nemala kde spať ok, ak by ste obaja sexovali ok, ale takto je to pre mňa dosť divné. Mali ste ísť obaja k sebe domov.

lea_lea

Ja si myslim, ze sa na to pozeras zlou optikou. Dnes v spolocnosti panuje taky stereotyp, ze ked muz zavola zenu k sebe domov, tak automaticky ju taha do postele a chce sa s nou vyspat. Myslim, ze podla toho co si napisala ma o teba zaujem a mala by si byt praveze rada, ze to na teba neskusa hned. Pretoze ako zena mu asi stojis za nieco viac a nechce pred tebou vyzerat ako nadrzanec. Tiez by som z toho nerobila vedu, uzivala si cas s nim nech sa to samo nejak vyvinie. Neviem preco ma zena automaticky pocit, ze ked sa jej hned chlap nedotkne alebo sa o nieco nepokusi, ze je nepritazliva. A keby ta dostal do postele, tak potom by tu vznikli dalsie take temy ako - som mu dobra len na sex?
Existuju aj taki muzi, poznam konkretne takych troch, ktori ked maju vazny zaujem o zenu tak chcu trochu pockat a najst vhodnejsi moment.
Podla mna je vsetko fajn a tes sa, ze si takeho stretla :)

zdradca

Ja si myslim,ze zaujem o teba ma. Len vo svojom veku je uz vyzretejsi a opatrnejsi. Mozno v predchadzajucom vtahu spravil nejake chyby,ktorych sa uz nechce dopustit. Nechaj to pokojne plynut,cas ukaze. Ak si mala predtym muzov co sa hned na teba chceli vrhnut na prvom rande,tak by si mala ocenit ze on taky nieje.
Pozri. Cas ukaze. Mozno ziskas k sebe cloveka s ktorym si rozumies,ci uz partnera,ci priatela. Tak sa nenahli.

henriet

Pani Jana Novotna.Mozno ma nechce.Mozno. Nic mu nebrani vtom,aby si nasiel inu.To predstretnutie pred vinobranim bolo predsa o tom,ze som mohla cuvnut ja,alebo on.Obaja.Ale vinobranie a nasledne prespanie nezrusil ani jeden z nas.Pytal sa ma este piatok,ci sobota plati.V sobotu mi pocas cestovania pisal,ci pridem a stiham.Tak vcom som egoisticka?