Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som mu dobra len do postele?

Príspevok v téme: Som mu dobra len do postele?
ranenecity

mam priatela uz vyse roka, nechcela som sa s nim dat dokopy lebo je moj opak, je drzy, vulgarny ale ucaroval lebo je opak mna. Akoby mi chybala stranka jeho povahy a vzajomne sa doplname. Spavat sme zacali spolu po troch tyzdnoch, nechcela som, ale prehovoril ma, mal vypite a nechcel si dat povedat ze nie, otravoval a vydieral ma ze ked sa nepodvolim tak ma necha a ci chcem aby hladal inde. Nebolo to pre mna velmi dobra skusenost lebo dovtedy som bola pannou a bolelo ma to. Musela som navstivit aj gynekologicku lebo som mierne krvacala aj ked som nemala kramy a stipalo ma to tam dole. Lekarke som povedala ze som mala styk a ona ze je to z toho ze nebol citlivy ale siel nato rychlo. No co uz, stalo sa. Ja zalubena az po usi som sa bala ze ho stratim a pocuvla som ho. Viem ze teraz mi to budete vytykat ale co sa stalo stalo sa. Ale trapi ma nieco ine v tomto vztahu. Chodime spolu uz dost dlho a ja mam pocit ze ma ma len do postele aby niekoho mal. Citim to z toho ze dlho nikoho nemal a mna doslova donutil do vztahu. A objima ma len ked chce styk a ked je po vsetkom tak jeho dotyk koncia. Ani ked sme s partiou tak ma neobjima, nedotyka sa ma, nechyti za ruku. Ale ved je normalne ze ked sa dvaja lubia tak dotyky a objatia su sucastou toho vsetkeho. A on to nerobil ani len na zaciatku vztahu len ked chcel vecer styk. Vtedy dotykmi nesetril. Mrzi ma to lebo potom sa na nas vsetci divaju ako by sme mali nejaky konflikt medzi sebou. Nastahovala som sa k nim domov kedze byva s mamou v dome. A ja fakt zacinam mat pocit ze chodi so mnou len kvoli tomu aby mal niekoho v posteli a mohol sa predvadzat pred znamymi ze niekoho ma konecne po dlhej dobe. Ma vyznam ocakavat nieco viac v tomto vztahu? Aka buducnost ma s nim caka? Nieco mi chyba v tomto vztahu. Obaja mame po 30tke.

sssm

Ved aj ty ho klames, ak ti sex s nim nevyhovoval a nevyhovuje, tak ho nemilujes ani ty. Ty sa stazujes na niekoho, kto sa sprava rovnako , ako ty.

kabel

Pripútaní? Nechápem to ako zneužívanie, je to otázka ponuky a dopytu. Ak niečo chceš, tak musíš niečo poskytnúť, tak funguje svet.

cholesterol

ranenecity, ako inak ked niekomu otrcis chces zato cely svet !
ak nie kazdy chlap je zly , satan , diabol , neschopny lebo za pouzitie vaginy dost nezaplatil. neviem pochopit preco nemaju zeny ani kuska studu ani rozumu ani citu a ni ludskosti ked ide o pouzitie vaginy ci inej casti tela , tak iba za protihodnotu , kseftovat obchodovat vydierat ,potom neni divu ze tento svet je takto skurveny.

bagramian

podlo toho, ako pises, ze si si ho vybrala prave preto, lebo je to "borec" asi nemas moc pravo na staznosti. V podstate si vedela, do coho ides. Dobre, mozno si bola aj trochu naivna, ale ak si sa nechala od neho takto urazat a ponizovat dlhsiu dobu bez protestov, tak si mu de facto dodala odvahu, aby sa nebal ku tebe spravat akokolvek. Ty si mu to dlhodobo tolerovala, zrejme nemas absolutne sebauctu a ani sebavedomie. Je mi to luto, prajem ti, aby si bola stastna, ale uz v nazve temy si si polozenou otazkou zaroven aj odpovedala. Ine reakcie sa ani nedali ocakavat.

ranenecity

dakujem vam za nazory. Ano priznavam si a vasinu prispevkami som sa v tom len utvrdila ze som bola naivna a hlupa a skocila som mu na lep. To ze na prve milovanie som sa z jeho strany nechala donutit a nebola som pripravena cim mi sposobil bolest, odreniny na intimnom mieste a krvacanie je len moja vina ale nechcela som posobit ako nejaka nedostupna zena ktora ho odmieta. Mozno to bolo aj mojou vinou ze som nebola dostatocne uvolnena a vystresovana. Svoj podiel viny ma na tom aj on to viem ze bol drsny a necitlivy a to je dost casto ked sme spolu dvaja. Potrebovala som vediet nazory inych ludi aky budu mat na to svoj pohlad. A vidim ze vsetci ste sa zhodli v jednom ze nieje to asi skutocna prava laska v ktorej ma utvrdzuje.
A co sa tyka naraziek na to ze si ma k sebe nastahoval, tak nebolo to nasilu ale ja sama som suhlasila s tym ze sa k nemu nastahujem aby sme mali sukromie. A mozno je pravdou to ako ste tu niektori uviedli ze si kupoval sex so mnou dovolenkami, darcekmi a inou pozornostou. Ja neviem asi je to tak. Necitim sa pri nom svoja, slobodna a uvolnena. Ked vidim ine pary ake su spontanne, usmiate, vesele ako spolu laškuju, bavia sa dokonca poznam aj takych co spolu nechodia len flirtuju a mam pocit ze medzi nimi aj ked sa to snazia skryvat pred okolim ale viac to iskri nez medzi mnou a tym mojim. A mozno ozaj zostavame spolu len aby sme jeden druheho niekoho mali a neboli sami.

kopasena1

ninusik a ranenecity
Ste naivne baby ktore si nasli debilov a boli ci su s nimi len preto aby niekoho mali a bojite sa urobit zmenu cize dat im padaka. Maju vas len na sex ako prostitutky ktorym nemusia platit a preto si vas aj do domu ci bytu nastahovali aby vas mali kedykolvek poruke ked dostanu chut. To ze vam na verejnosti neprejavuju naklonnost dotykmi, objatiami je toho jasnym dokazom. Nemiluju vas skutocne len sa nato hraju ked chcu sex. Ale vy im poslusne a naivne verite ze je to laska s velkym L.
Tak budte naivky nadalej vela stastia hlupane, sorac ale inac sa to nazvat neda.

Mesačný princ

:D

Ako si sa modlila, tak máš, aj keď tu je to obrátene.

Neviete o sebe nič, nekomunikujete a potom vypisujete po fórach...neviem načo majú takí ľudia vzťahy