Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som mu dobra len do postele?

Príspevok v téme: Som mu dobra len do postele?
ranenecity

mam priatela uz vyse roka, nechcela som sa s nim dat dokopy lebo je moj opak, je drzy, vulgarny ale ucaroval lebo je opak mna. Akoby mi chybala stranka jeho povahy a vzajomne sa doplname. Spavat sme zacali spolu po troch tyzdnoch, nechcela som, ale prehovoril ma, mal vypite a nechcel si dat povedat ze nie, otravoval a vydieral ma ze ked sa nepodvolim tak ma necha a ci chcem aby hladal inde. Nebolo to pre mna velmi dobra skusenost lebo dovtedy som bola pannou a bolelo ma to. Musela som navstivit aj gynekologicku lebo som mierne krvacala aj ked som nemala kramy a stipalo ma to tam dole. Lekarke som povedala ze som mala styk a ona ze je to z toho ze nebol citlivy ale siel nato rychlo. No co uz, stalo sa. Ja zalubena az po usi som sa bala ze ho stratim a pocuvla som ho. Viem ze teraz mi to budete vytykat ale co sa stalo stalo sa. Ale trapi ma nieco ine v tomto vztahu. Chodime spolu uz dost dlho a ja mam pocit ze ma ma len do postele aby niekoho mal. Citim to z toho ze dlho nikoho nemal a mna doslova donutil do vztahu. A objima ma len ked chce styk a ked je po vsetkom tak jeho dotyk koncia. Ani ked sme s partiou tak ma neobjima, nedotyka sa ma, nechyti za ruku. Ale ved je normalne ze ked sa dvaja lubia tak dotyky a objatia su sucastou toho vsetkeho. A on to nerobil ani len na zaciatku vztahu len ked chcel vecer styk. Vtedy dotykmi nesetril. Mrzi ma to lebo potom sa na nas vsetci divaju ako by sme mali nejaky konflikt medzi sebou. Nastahovala som sa k nim domov kedze byva s mamou v dome. A ja fakt zacinam mat pocit ze chodi so mnou len kvoli tomu aby mal niekoho v posteli a mohol sa predvadzat pred znamymi ze niekoho ma konecne po dlhej dobe. Ma vyznam ocakavat nieco viac v tomto vztahu? Aka buducnost ma s nim caka? Nieco mi chyba v tomto vztahu. Obaja mame po 30tke.

Marhu

Je to kkt a ty si blba podla toho co si opisala vyznie to tak ze fakt ta ma len na sex kopni ho do prdele a este byvas aj s jeho mamkou niee to nic dobre ujasnite si vlastne medzi sebou co chcete ak mate rozdielne nazory chodte od seba a vlastne mala si uz od neho ist davno si myslis ze sa nieco zmeni? Nevazi si ta ...

ninusik6666

ahoj, zakladateľka,
ak chceš nechaj mi mail, tu v diskusii, a porozprávame sa tam, mám podobnú skúsenosť s chlapom,ako ty, aj keď možno z iného uhla,ale viem svoje o takýchto mužoch. Drž sa ! a nedaj sa.
Inak to poprvé, odpanenie, žiaľbohu, prežila som to nápodobne všetko:(

WHISPER

a svojpravnosti zbavena nie si..?
sa mozes rovno postavit ku krajnici a predavat sa..
ked si dala keketovi ktory ta "donutil" a šudila si s opitým, to sa ti nehnusil,... na čo si sa s nim stretla ked bol nachliapany,..
ty asi nebudes extra chytrá, ked skačeš ako ti niekto píska, ziadna sebaucta...

Nelligrey

Ahoj:) nieco podobne som zazila, prisiel chlap , ktory bol drzý,hlučný,extrovert, neustale zabávajúci sa a "niecim" očaril mna tichého, pokojného introverta . A hlavne som niecim očarila ja jeho lebo ma chcel velmi velmi aj po tom co som sa s nim rozisla. Veavel , ze ma POTREBUJE , aby spm ho krotila ,aby sa ukludnil . O tom to podla mna casto je u tYchto ludi hľadajú si niekoho z koho budu čerpať to co oni nemaju a nas zničia:) Naštastie som velmi rChlo pochopila , ze to nema zmysel. Vies preco? Do budúcna je taky chlap na nic pokial sa nejak radikálne nezmeni( co nezmeni ). Zivot s takym človekom si nevyber. Tiez som si hovorila ,ved to je dobre sme protiklady , on da noeco mne ja nieco jemu. Nie absolutne nie len budes trpieť a ked budu deti alebo neviem co nejake problemy prídu choroby skus si predstavit ako sa bude chovať. Ci je taky ze sa na neho vies spoľahnúť. Skus nad tym porozmýšlať. Mne prisiel hned po nom do zivota clovek skoro taky ako ja , ktory ma zbožňuje je ku mne jemný a je taky ako ja skoro. Ano žiadny drsnak ci grazel za ktorým sa obráti kazda , ale treba pozerat aj do budúcna vacsinou vam taky chlapi nanič ine ako na trápenie nebudu:)

sssm

Ty ho mas len na sex. Mala by so uz psychicky dozriet a opytat sa ho, ci by s tebou nechcel aj vaznejsi vztah a nie len ho vyuzivat.

poradie

ty si jaka sprosta????
Jasne ze ta ma len na sex a to aby pred kamaratmi vyzeral ze konecne s niekym sexuje a nerobi si to sam. Toto nieje laska s L len si ta vydrziava a tebe mutu hlavu o spolocnej buducnosti. Prava laska sa inac prejavuje, je ta kde sa nesetri dotykmi, bozkami, objatiami ani na verejnosti a najma na zaciatku vztahu teda v prvy rok chodenia. Darmo ze si ta nastahoval k sebe to len len hraje divadielko pred kamosmi a pred tebou. Ty poslusnr roztiahnes nohy a on sa vyptazdni. Toto mu vyhovuje a pravdepodobne mu sa staras uz aj o domacnost ze?
Ty si naivna tava!
Vsak prava laska vyzera inac dievca? Mas po 30 ale ti to mysli ako 15rocnej!
Si otvor oci konecne a prestan snivat huso!

Lollka

Sama pises ze si si ho vybrala pretoze je zly, drzy a vulgarny. Tak co teraz chces, aby sa premenil na mileho, nezneho a milujuceho? Co si chcela to mas.

tweetie

Suhlas s Yondaime. Byt na tvojom mieste, tak utekam prec z takeho niecoho. Podla mna si opisala presne to, co s nim budes zrejme zazivat do konca zivota, resp. casom to moze byt este horsie.
A viem, ze vo vztahu sa maju robit kompromisy, nemaju sa niektore veci vzdavat, treba riesit a podobne blabblabla, ale teda kedze ja som tiez zazila nieco take - zial, tiez som naletela takemuto typu, a da sa povedat, ze bol sucasne dobrym manipulatorom, tak moj nazor = nikdy viac, radsej sama ako s takym hovadom, lebo beztak som sa pri nom citila, ze som vlastne sama ci s nim alebo bez neho a plus som mala taky (obrazne povedane) pocit, ze keby ma pred jeho ocami auto preslo, tak dost mozne, ze by ma len prekrocil. Proste hovado (ked som sa raz smykla, tak s nim to ani nemyklo, normalni ludia - aj cudzi a nieto blizki - by sa minimalne opytali, ci som v poriadku, alebo ked bol vencit psa /kt. bol prenho viacmenej pritazou, ale nastastie toto je asi jedina situacia, kde dokazal pouzit aj srdce, cize ju nechcel zasa vyhodit na ulicu, tak ju stale drzal u seba/ vo vecernom case, tak on poznal ten teren, ja nie, tak tiez ziadna podana ruka, ked som tam po tme zakopavala - a teda tiez o dotykoch na verejnosti, to som mohla zabudnut, to tak max. len pusa na uvitanie, take ze chytit za ruku - to absolutne unho nefungovalo. Teraz si z toho robim srandu, ze asi som mala nejaku infekcnu chorobu, a teda priznaky som mala asi len pri nom a jediny, kto tie priznaky videl, bol on, ale vzdy iba na verejnosti :). ) Neskor som sa dozvedela, ze ide o emocionalne nevyzretych chlapov a dokonca aj teraz bol na tuto temu nejaky clanok, tak som si pripomenula, comu sa vzd vyhnut oblukom :) ). Na zaciatku sa sice ten dotycny pretvaroval, ale tiez velmi rychlo to sklzlo do tej roviny, ze dotyky vedel pouzivat, iba ked chcel sex (a teda aj ten bol s nim strasny, ale teda myslel si o sebe, aky je borec, len teda kedze som ho mala rada, tak som to nejako neriesila a prezila som to) a tiez ked bolo po vsetkom, tak akoby som ani neexistovala. Lenze nastastie tym, ze pretvarovat sa vedel iba na zaciatku, a potom sa zacal naplno prejavovat, tak mne sa vlastne podarilo zistit priamo od neho, ze ma len vyuziva, ze proste on je taky typ - len vyuziva ludi, kt. sa nechaju vyuzivat. Tak som dostala rozum a vycuvala som z tade. Na moje stastie sa vtedy neozval - nemal zaujem, aby som ostala, vsak ved preco aj, ked zrejme ocakaval, ze si najde zasa dalsiu, kt.bude vyuzivat. Jasne ze par mesiacov to bolo pre mna o obvinovani sa, ako som mohla byt tak neskutocne blbaaaa, a nechapala som, co som vlastne na nom videla, a ako som si mohla vtedy mysliet, ze on je iny, ze on je ten normalny. Ked som si nasledne uz po vsetkom jeho spravanie zrekapitulovala, tak on mal tie znaky hovada uz od zaciatku, len ich davkoval postupne :). Ale podstatne bolo premna jednak tie pocity, ze ci s nim alebo bez neho, stale som sa citila, akoby som bola sama, a plus nakoniec to zistenie, ze vlastne ma len vyuziva, proste nebolo o com. Bolest casom presla, a ked sa ten manipulator po par mesiacoch ozval akoby nic, tak na moje stastie, on tie city a emocie asi fakt nemal, takze sposob, akym sa prezentoval pri tom manipulatorskom pripomenuti sa, mi natolko pomohol, ze sa mi uz uplne zhnusil. Fakt take nieco uz nikdy viac. Keby to bol posledny chlap na svete, tak aj tak nie.

Si skus zrovnat myslienky, co ta vlastne pri nom drzi, ked samej sa ti zjavne nepaci takyto vztah.